• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kediyi kurtarayım derken...

Ahh maşallah maşallah sizeee, nasıl mutlu oldum hikayenizi okuyunca :) Bebeğiniz de sağlıkla gelir mutluluğunuza mutluluk katar inşallah :nazar:

Tanışma yıldönümünüz de kutlu olsun :KK200: Dört yıl sonra sizin gibi olsak keşke :KK22:
evet şuan bebeklerden çocuklardan nefret eden adam, doğmamış bebegıne aşık resmen...
siz daha güzel duygular yaşarsınız inşallah.
söylemeden geçemeyecegım. oda beni ilk gördüğünde aynen senın anlattığın gıbı paspal bir haldeydım:D

Sempatikliğe bakın, benim bile kanım ısındı size :)) Veteriner iyidir iyii, hayvan severliğiniz ve espiri yeteneğiniz çok hoşuna gitmiştir ve ayağınızdaki babaanne terliği dikkatini bile çekmemiştir. Karakterinizle etkilemişsiniz, süsünüzle değil. Ben güzel bir enerji aldım açıkçası. Cesur olun :KK60:

Ayy bu ne kadar güzel bir yorumm, beni çook mutlu ettiniz :KK200:

Umarım böyle devam eder hep, şimdiye kadar hissettirdiği kadar iyi hissettirir bana :) Bugün yanyana olduğumuz anlar çok iyi geldi, ikinci görüşmenizde böyle akıcı bir sohbet beklemiyordum :) Artık daha da olumluyum o yüzden :KK68:

Yaa iyi ki varsınız gerçekten :)

evet şuan bebeklerden çocuklardan nefret eden adam, doğmamış bebegıne aşık resmen...
siz daha güzel duygular yaşarsınız inşallah.
söylemeden geçemeyecegım. oda beni ilk gördüğünde aynen senın anlattığın gıbı paspal bir haldeydım:KK70:

Ne kadar güzel yaa, maşallah maşallah :):) Allah ayırmasın sizi...

Demek ki "kız bu halde böyle güzelse kaçırmamam gerek" demiş, darısı başıma :KK48:

Masajcı sapıklardan cıkmamış sanırım, sadece yoklama çekmiş :KK70: Bilemedim ama çok tatlı ilerliyorsunuz umarım güzel ve uzunnn bir birliktelik olur. :) Takip ediyorum. Çok heyecanlı bence :KK70:

Evet ya, bi an beni korkutmuştu ama nasıl biri olduğumu anlamaya çalışıyordu sanırım :KK48:

Ayy inşallah çok teşekkür ederim :KK200: Burada paylaşıp yorum almak öyle hoşuma gitti ki ne yaşasak gelip anlatır oldum :D

bu konuyu görüyordum hep es geciyordum bakmadım hiç , ne güzel hikaye varmış burada :)

Çok teşekkür ederiim daha güzellerini yaşarsınız inşallah :)

Allah kahretmesin,:KK34::KK34:
hep kacırmısım.:skandal:
Düğün hangi salonda:KK8::KK8:

Yaa geldi bugün öğle arasında :KK22:

Öyle bir şey olursa hepinizi çağırırım yeminle :D

Hele bi çagırma:sinirli::sinirli:
Basarız düğünü.
Cok sevindim yaa,hediye falan varmı bişey, yada söz

Aşk olsun yaa çağırmam mı, başımın üstünde yerin olur :KK19:

İş çıkışı kursa gitti ben de bir şey yazmadım bir daha. Hediye olayına girmedik ya çok erken değil mi :KK53:

Çok sağol canım :KK200:

Çok hoşsunuz MinervaMcGonagall MinervaMcGonagall :nazar:

Okurken sebepsiz gülümsüyorum.
Bu anlar çok kıymetli.
Oldukça zevk alarak geçir.
Ne sevgili ne değil.

Hadi hayırlısı :süslü:

* konuşmalarınızı okudum. Sanki çekingen davranıyorsun. Adam bir kez daha bisi sormasa yazmican ve o konuşma orada kalacakmış gibi.??

Çok hoşsunuz MinervaMcGonagall MinervaMcGonagall :nazar:

Okurken sebepsiz gülümsüyorum.
Bu anlar çok kıymetli.
Oldukça zevk alarak geçir.
Ne sevgili ne değil.

Hadi hayırlısı :süslü:

* konuşmalarınızı okudum. Sanki çekingen davranıyorsun. Adam bir kez daha bisi sormasa yazmican ve o konuşma orada kalacakmış gibi.??

Çok teşekkür ederiimm :KK200:

Evet en güzel zamanları ilişkinin değil mi :) Beni de gülümsetiyor... Böyle devam eder umarım :)

Daha önceki konuşmalarımızı da yazmıştım buraya ve fazla üstüne düşüyorsun demişlerdi :110: Arayı bulamadım sanırım :KK48:

MinervaMcGonagall MinervaMcGonagall
:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:
Ayy canim ne güzel yaa maşallah maşallah
:KK37:takipteyim...
Bütün güzellikler bizim olsunnnn:KK200:

14 Şubat imiz kutlu olsun kk güzelleri :KK15:

Canım benim çok teşekkür ederiim :) Darısı başına :KK200:

Amin inşallah, buradaki tüm güzel kalpli arkadaşlarıma kocaman kocaman mutluluklar diliyorum :KK68:

Çok teşekkür ederiimm :KK200:

Evet en güzel zamanları ilişkinin değil mi :) Beni de gülümsetiyor... Böyle devam eder umarım :)

Daha önceki konuşmalarımızı da yazmıştım buraya ve fazla üstüne düşüyorsun demişlerdi :110: Arayı bulamadım sanırım :KK48:

Canım benim çok teşekkür ederiim :) Darısı başına :KK200:

Amin inşallah, buradaki tüm güzel kalpli arkadaşlarıma kocaman kocaman mutluluklar diliyorum :KK68:

İste sürekli içinden geldiği gibi davran dememin sebebi bu.
Buradakiler sürekli bir sey diyor.
Kimse sen değil.
Temkinli olduktan sonra geri kalanın önemi yok.
Ben burdan fark ediyorum nasıl kastığını :)

ekleme ayrıca yazıları buraya.
Milletin gözü değer.

Vay vay vay nasıl gelismeler olmus :KK200:
Bana niye bildirim gelmedi ya oylesine bakmasam gormeyecegim:sinirli:

Hayırlısı olsun cok iyi ilerliyor :))

Flört moduna da geçmişsiniz :KK37:

Evet ya, bi an beni korkutmuştu ama nasıl biri olduğumu anlamaya çalışıyordu sanırım :KK48:

Ayy inşallah çok teşekkür ederim :KK200: Burada paylaşıp yorum almak öyle hoşuma gitti ki ne yaşasak gelip anlatır oldum :KK70:

Çok teşekkür ederiim daha güzellerini yaşarsınız inşallah :)

Yaa geldi bugün öğle arasında :KK22:

Öyle bir şey olursa hepinizi çağırırım yeminle :KK70:
Yemin dedin beni çağırmasını kedilerle ddüğününüzü başarım ona göre:duduk:
Hadi hayırlısı olsun çok sevindim sizin adınıza
İnşallah hep böyle mutlu olursunuz

Vay anam vay neler dönmüş serhat ya :KK71:
Ben bu konuya ilk yorum attığımda buralar hep dutluktu sonradan uçmuş :KK55:

Konu sahibi tüm sayfaları tebessümle okudum, şuan gardrobumun karşısında düğünde ne giyeceğimi seçiyorum :KK70:

İste sürekli içinden geldiği gibi davran dememin sebebi bu.
Buradakiler sürekli bir sey diyor.
Kimse sen değil.
Temkinli olduktan sonra geri kalanın önemi yok.
Ben burdan fark ediyorum nasıl kastığını :)

ekleme ayrıca yazıları buraya.
Milletin gözü değer.

Haklısın sanırım... Konrtol etmeye çalışır bir biçimde davrandıkça kendim olmaktan çıkıyorum ve iyi ifade edemiyorum belki de. Bundan sonra dediğin gibi içimden ne gelirse o :)

Çok teşekkür ederim sana :KK200:

Back
X