• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kediyi kurtarayım derken...

Ah bana ne oluyosa çok heyecanlandım ayoll :KK17::süslü::21::21:
Dansa gitmemene ve olayların bu şekilde gelişmesine sevindim minerva.
Haydi gazan mübarek olsun, hoş vakitler :halay:

Çok teşekkür ederiimmm :KK200:

Dans kursu olayın doğal akışını bozacaktı bence de ya, içime sinmiyordu :)

Bekliyorum şu an gelmesini ay bu nasıl bi heyecan :D Unutmuşum bu duyguları...

16_4.png

Düğününüzde kediciği şöyle giydirin sadıç olsun yanına da bi dişicik bulun onun da gönlü olsun emeği büyük :halay:

Hahaha ayy o hasta kedicik erkekti, benim kedim de dişi :) Eversek mi acaba :D

Düğün falan demeyin heyecanlanıyorum kız :D

ay noluyo kaçırmışım ya. biri özet geçsin.

Özetleyeyim derken bi düşündüm bayağı gelişme yaşamışız :KK70: Bahçedeki hasta kedi için belediyenin veterinerini çağırıp kendisinden etkilendim. Sonrası olaylar olaylar...

İçinden nasıl geliyorsa öyle davran.
Kendini kasma
Hadi başarılar :KK53:

Ne ara vurdunuz gol oldu takip edemedim ama iyidir iyi :deli:

Ay çok teşekkür ederim sana :KK200:

Bak dün geceki konuşmamız;

[13/02 22:59] Minerva: Ben gelemeyeceğim sanırım

[13/02 23:00] Veteriner: İşin mi çıktı
[13/02 23:00] V: Cumartesi de gelebilirsin

[13/02 23:00] M: Dürüst olmak gerekirse hayır
[13/02 23:00] V: Noldu peki

[13/02 23:00] M: Kafamda oturtamadım açıkçası
[13/02 23:01] M: Biraz tanışıyor olsak tamam da

[13/02 23:05] V: Anladım çok hak veriyorum aslında sana düşününce biz gerçekten hiç görüşmedik nerdeyse ama birlikte dans kursuna gitcek kadar ilerledik ama bunun nedeni ilk konuşmaya başladığımız zamandan beri ben senden çok iyi enerji aldım elektrik aldım onun sonucunda da muhabbet buralara kadar geldi haklısın hızlı oldu biraz ama ben gercekten görüşüp daha yakından tanımak istiyorum seni umarım o konudaki fikrinde bi değişiklik yoktur

[13/02 23:10] M: Hissedilen sempatiyle muhabbetimiz tatlı bir şekilde ilerledi buraya kadar geldi evet... Yani sen ne hissettiysen ben de öyle hissettim. Yoksa bu güvensizlikle bu kendini koruma içgüdüsüyle seninle konuşamazdım bile belki :) Ama kabul edersin ki seni çok az tanıyorum. Bilmiyorum üzülmek istemiyorum yani kim ister ki. Kaygılarımı anlıyorsun değil mi

[13/02 23:12] V: Evet anlıyorum yani senin bana bunu söylemen beni de bi silkeledi aslında biz ne ara bu kadar yakın olduk dedim
[13/02 23:15] V: Hızlı ilerledik daha hiç görüşmeden ama çok da yanlış bişey yok bence ya
[13/02 23:16] V: Yani aynı şekilde bende seni tanımıyorum ama içimdeki his güzel şeyler olacağını söylüyo

[13/02 23:17] M: Ben de öyle hissetmesem farklı davranırdım
[13/02 23:17] M: Heyecana kapıldık evet ama birbirine o heyecanı hissettirmek de mesele değil mi :)
[13/02 23:18] M: Yani asıl isteğim birbirimizi tanıma adına daha fazla vakit tanımak

[13/02 23:18] V: Aynen öyle bunun karşılıklı bu kadar yoğun bir şekilde ilerlemesi her zaman olabilecek bişey degil
[13/02 23:19] V: Yok çok iyi anladım öyle yapalım nasıl istersen
[13/02 23:20] V: Tanışma sürecine giriyor muyuz o zaman ☺

[13/02 23:21] M: Evet ☺
[13/02 23:21] M: Anlayışın için teşekkür ederim

[13/02 23:22] V: Rica ederim doğru olan böylesi olcak zaten çok hak verdim sana ☺

Özetleyeyim derken bi düşündüm bayağı gelişme yaşamışız :KK70: Bahçedeki hasta kedi için belediyenin veterinerini çağırıp kendisinden etkilendim. Sonrası olaylar olaylar...

Ay çok teşekkür ederim sana :KK200:

Bak dün geceki konuşmamız;

hayırlısı olsun.

Hayırlı olsun canım tanıma yoluma girmişsiniz siz bu hızla evlenirsinizde çünkü benimde oyle oldu 5 ayda evlendim:-)
Yaşlarınız kaç
Umarım daha da guzel gelişmelerle donersin
Mutluluklar dilerim.
Nasip boyle birsey işte aniden hiç ummadıgın anda gelir seni bulur

Bu arada guzel hamle yaptın gelmiyorum demekle artı bi not aldın onun gozunde diğer turlu basit bi kız olarak dusunebilirdi daha sonra

Biraz önce gitti kızlar :KK68:

Günaydın mesajından sonra nasılsın napıyosun demişti, sonra "benim üç gibi ilçe dışında işim var hani vakit azalıyor :)" dedi gelmek istediğini anladım...

Ne zamana gelirsin dedim yarım saat dedi. Ay ben daha yataktaydım :D Kalktım hemen hazırlandım ama içim de kıpır kıpır. Sonra çıktım bahçeye bir dakika içinde geldi. Kedi burada mı dedi e yok :) Biraz yürüyelim dedim çünkü bahçenin içinde bir komşu görsün istemem... Yürüdük sonra bir banka oturduk. Aramızda mesafe var tabii. Çok güzel bir sohbetti :)

"E hasta kediyi bulamadık mı şimdi, ne güzel bana bir daha gelmek için bahane oldu" dedi :oops:

Öpmek için uzanmadı el sıkıştık ve gitti, buradan da artı puan...

Ay ben mutluyum yaa:KK68:

Hayırlı olsun canım tanıma yoluma girmişsiniz siz bu hızla evlenirsinizde çünkü benimde oyle oldu 5 ayda evlendim:-)
Yaşlarınız kaç
Umarım daha da guzel gelişmelerle donersin
Mutluluklar dilerim.
Nasip boyle birsey işte aniden hiç ummadıgın anda gelir seni bulur

Bu arada guzel hamle yaptın gelmiyorum demekle artı bi not aldın onun gozunde diğer turlu basit bi kız olarak dusunebilirdi daha sonra

Çok teşekkür ederiim mutluluğunuz daim olsun eşinle :nazar:

Valla öyle hiç beklemediğim anda ve şekilde oldu ki insan nasip demek ki diyor :) İnşallah daha da güzel olur çook sağol :KK200:

Ben 25 o 26 :)

Bu arada evet, bence de gitmemem iyi oldu... Ona direkt güvenmem aklında soru işareti yapabilirdi :)

Çok teşekkür ederiim mutluluğunuz daim olsun eşinle :nazar:

Valla öyle hiç beklemediğim anda ve şekilde oldu ki insan nasip demek ki diyor :) İnşallah daha da güzel olur çook sağol :KK200:

Ben 25 o 26 :)

Bu arada evet, bence de gitmemem iyi oldu... Ona direkt güvenmem aklında soru işareti yapabilirdi :)
Sagol canım Tesekkur ederim
Hersey gonlunce olsun hayırlısı olsun hakkında.ilk sayfayı okudugumda ne hoş ya roman gibi demiştim roman tadında da devam ediyor masallah size

MinervaMcGonagall MinervaMcGonagall cok tatlı bir konu olmuş.tum sayfaları okudum:)
bende eşimle buna benzer bır sekılde tanıştım.4.ayda nişan yaptık:)
ilk buluşmamızda bir cafe-restorantta tesadüf olmuştu 14subattı:D
çok sevımlı duygular bunlar.
o zamanda senın yasındaydım.4 yıl gectı ilk gunkı gibi aşığım.
ben onu ılk gördugumdede ne kadar yakışıklı Allah sahıbıne bagıslasın demıstım.
o sahıp benmişim.:)
inşallah daha güzel duyguları sen yaşarsın.

Sagol canım Tesekkur ederim
Hersey gonlunce olsun hayırlısı olsun hakkında.ilk sayfayı okudugumda ne hoş ya roman gibi demiştim roman tadında da devam ediyor masallah size

Çok teşekkür ederimm, inşallah her şey öyle olur başladığı gibi gider :KK200:

Güzel yorumlarınıza minnettarım kızlar :dua:

MinervaMcGonagall MinervaMcGonagall cok tatlı bir konu olmuş.tum sayfaları okudum:)
bende eşimle buna benzer bır sekılde tanıştım.4.ayda nişan yaptık:)
ilk buluşmamızda bir cafe-restorantta tesadüf olmuştu 14subattı:KK70:
çok sevımlı duygular bunlar.
o zamanda senın yasındaydım.4 yıl gectı ilk gunkı gibi aşığım.
ben onu ılk gördugumdede ne kadar yakışıklı Allah sahıbıne bagıslasın demıstım.
o sahıp benmişim.:)
inşallah daha güzel duyguları sen yaşarsın.

Ahh maşallah maşallah sizeee, nasıl mutlu oldum hikayenizi okuyunca :) Bebeğiniz de sağlıkla gelir mutluluğunuza mutluluk katar inşallah :nazar:

Tanışma yıldönümünüz de kutlu olsun :KK200: Dört yıl sonra sizin gibi olsak keşke :KK22:

Biraz önce gitti kızlar :KK68:

Günaydın mesajından sonra nasılsın napıyosun demişti, sonra "benim üç gibi ilçe dışında işim var hani vakit azalıyor :)" dedi gelmek istediğini anladım...

Ne zamana gelirsin dedim yarım saat dedi. Ay ben daha yataktaydım :KK70: Kalktım hemen hazırlandım ama içim de kıpır kıpır. Sonra çıktım bahçeye bir dakika içinde geldi. Kedi burada mı dedi e yok :) Biraz yürüyelim dedim çünkü bahçenin içinde bir komşu görsün istemem... Yürüdük sonra bir banka oturduk. Aramızda mesafe var tabii. Çok güzel bir sohbetti :)

"E hasta kediyi bulamadık mı şimdi, ne güzel bana bir daha gelmek için bahane oldu" dedi :oops:

Öpmek için uzanmadı el sıkıştık ve gitti, buradan da artı puan...

Ay ben mutluyum yaa:KK68:
Sanki kediyi aramislarda :KK70:

Sempatikliğe bakın, benim bile kanım ısındı size :)) Veteriner iyidir iyii, hayvan severliğiniz ve espiri yeteneğiniz çok hoşuna gitmiştir ve ayağınızdaki babaanne terliği dikkatini bile çekmemiştir. Karakterinizle etkilemişsiniz, süsünüzle değil. Ben güzel bir enerji aldım açıkçası. Cesur olun :KK60:

Back
X