• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kediyi kurtarayım derken...

[13/02 22:59] Minerva: Ben gelemeyeceğim sanırım

[13/02 23:00] Veteriner: İşin mi çıktı
[13/02 23:00] V: Cumartesi de gelebilirsin

[13/02 23:00] M: Dürüst olmak gerekirse hayır
[13/02 23:00] V: Noldu peki

[13/02 23:00] M: Kafamda oturtamadım açıkçası
[13/02 23:01] M: Biraz tanışıyor olsak tamam da

[13/02 23:05] V: Anladım çok hak veriyorum aslında sana düşününce biz gerçekten hiç görüşmedik nerdeyse ama birlikte dans kursuna gitcek kadar ilerledik ama bunun nedeni ilk konuşmaya başladığımız zamandan beri ben senden çok iyi enerji aldım elektrik aldım onun sonucunda da muhabbet buralara kadar geldi haklısın hızlı oldu biraz ama ben gercekten görüşüp daha yakından tanımak istiyorum seni umarım o konudaki fikrinde bi değişiklik yoktur

[13/02 23:10] M: Hissedilen sempatiyle muhabbetimiz tatlı bir şekilde ilerledi buraya kadar geldi evet... Yani sen ne hissettiysen ben de öyle hissettim. Yoksa bu güvensizlikle bu kendini koruma içgüdüsüyle seninle konuşamazdım bile belki :) Ama kabul edersin ki seni çok az tanıyorum. Bilmiyorum üzülmek istemiyorum yani kim ister ki. Kaygılarımı anlıyorsun değil mi

[13/02 23:12] V: Evet anlıyorum yani senin bana bunu söylemen beni de bi silkeledi aslında biz ne ara bu kadar yakın olduk dedim
[13/02 23:15] V: Hızlı ilerledik daha hiç görüşmeden ama çok da yanlış bişey yok bence ya
[13/02 23:16] V: Yani aynı şekilde bende seni tanımıyorum ama içimdeki his güzel şeyler olacağını söylüyo

[13/02 23:17] M: Ben de öyle hissetmesem farklı davranırdım
[13/02 23:17] M: Heyecana kapıldık evet ama birbirine o heyecanı hissettirmek de mesele değil mi :)
[13/02 23:18] M: Yani asıl isteğim birbirimizi tanıma adına daha fazla vakit tanımak

[13/02 23:18] V: Aynen öyle bunun karşılıklı bu kadar yoğun bir şekilde ilerlemesi her zaman olabilecek bişey degil
[13/02 23:19] V: Yok çok iyi anladım öyle yapalım nasıl istersen
[13/02 23:20] V: Tanışma sürecine giriyor muyuz o zaman ☺

[13/02 23:21] M: Evet ☺
[13/02 23:21] M: Anlayışın için teşekkür ederim

[13/02 23:22] V: Rica ederim doğru olan böylesi olcak zaten çok hak verdim sana ☺

Ayyy cok heycanliy ya bir an eşimle kendimi gördüm eşim de 1 haftada sevgilim ol dedi ben daha temkinliydim senin gibi sonra bana herkesin içinde şöyle dedi

Önce sağ dizinin üstüne çöktü ve ellerini havaya kaldırıp bak kadın ben seni çok seviyorum seni istiyorum beni kabul etmen için ayaklarına mı kapanayim bak daha ne istiyorsun diye bağırdı ve ben şok herkes bize bakıyordu milletin cok hosuna gitmis olacak ki hadi kizim cocuk cevap bekliyor evet de filan diyorlar ben de rezil ettin beni kalk kalk tamm sevgilin olurum dedim de o olay orada kapandı ah ahhh şimdi güzel bi anı kaldı bana eşimden ne günler di tadını çıkart canım zaman hızlı akıyor ;)

Ayyy cok heycanliy ya bir an eşimle kendimi gördüm eşim de 1 haftada sevgilim ol dedi ben daha temkinliydim senin gibi sonra bana herkesin içinde şöyle dedi

Önce sağ dizinin üstüne çöktü ve ellerini havaya kaldırıp bak kadın ben seni çok seviyorum seni istiyorum beni kabul etmen için ayaklarına mı kapanayim bak daha ne istiyorsun diye bağırdı ve ben şok herkes bize bakıyordu milletin cok hosuna gitmis olacak ki hadi kizim cocuk cevap bekliyor evet de filan diyorlar ben de rezil ettin beni kalk kalk tamm sevgilin olurum dedim de o olay orada kapandı ah ahhh şimdi güzel bi anı kaldı bana eşimden ne günler di tadını çıkart canım zaman hızlı akıyor :KK66:

Ahh maşallah maşallah sizee darısı başımıza :KK68: Çok tatlısınız ya çok teşekkür ederim iyi dilekler için :KK200:

Ahh maşallah maşallah sizee darısı başımıza :KK68: Çok tatlısınız ya çok teşekkür ederim iyi dilekler için :KK200:
Canım amin Allah gönlüne göre versin ben eşimle aynı caddede çalışıyordum ise gireli 2 ay olmuş ve eşim iş yerime girer girmez bana aşık olmuş kendi demişti ve akşamı numara e mail adresi facebook hepsini bana gönderdi inanırmısın hiç aklımdan geçmiyordu sevgililik olayı gökten indi yani işte her şey Allahın emri o senin nasibinde var sa zaten hayırlısıyla bi yola girersin inşaAllah :)

[13/02 22:59] Minerva: Ben gelemeyeceğim sanırım

[13/02 23:00] Veteriner: İşin mi çıktı
[13/02 23:00] V: Cumartesi de gelebilirsin

[13/02 23:00] M: Dürüst olmak gerekirse hayır
[13/02 23:00] V: Noldu peki

[13/02 23:00] M: Kafamda oturtamadım açıkçası
[13/02 23:01] M: Biraz tanışıyor olsak tamam da

[13/02 23:05] V: Anladım çok hak veriyorum aslında sana düşününce biz gerçekten hiç görüşmedik nerdeyse ama birlikte dans kursuna gitcek kadar ilerledik ama bunun nedeni ilk konuşmaya başladığımız zamandan beri ben senden çok iyi enerji aldım elektrik aldım onun sonucunda da muhabbet buralara kadar geldi haklısın hızlı oldu biraz ama ben gercekten görüşüp daha yakından tanımak istiyorum seni umarım o konudaki fikrinde bi değişiklik yoktur

[13/02 23:10] M: Hissedilen sempatiyle muhabbetimiz tatlı bir şekilde ilerledi buraya kadar geldi evet... Yani sen ne hissettiysen ben de öyle hissettim. Yoksa bu güvensizlikle bu kendini koruma içgüdüsüyle seninle konuşamazdım bile belki :) Ama kabul edersin ki seni çok az tanıyorum. Bilmiyorum üzülmek istemiyorum yani kim ister ki. Kaygılarımı anlıyorsun değil mi

[13/02 23:12] V: Evet anlıyorum yani senin bana bunu söylemen beni de bi silkeledi aslında biz ne ara bu kadar yakın olduk dedim
[13/02 23:15] V: Hızlı ilerledik daha hiç görüşmeden ama çok da yanlış bişey yok bence ya
[13/02 23:16] V: Yani aynı şekilde bende seni tanımıyorum ama içimdeki his güzel şeyler olacağını söylüyo

[13/02 23:17] M: Ben de öyle hissetmesem farklı davranırdım
[13/02 23:17] M: Heyecana kapıldık evet ama birbirine o heyecanı hissettirmek de mesele değil mi :)
[13/02 23:18] M: Yani asıl isteğim birbirimizi tanıma adına daha fazla vakit tanımak

[13/02 23:18] V: Aynen öyle bunun karşılıklı bu kadar yoğun bir şekilde ilerlemesi her zaman olabilecek bişey degil
[13/02 23:19] V: Yok çok iyi anladım öyle yapalım nasıl istersen
[13/02 23:20] V: Tanışma sürecine giriyor muyuz o zaman ☺

[13/02 23:21] M: Evet ☺
[13/02 23:21] M: Anlayışın için teşekkür ederim

[13/02 23:22] V: Rica ederim doğru olan böylesi olcak zaten çok hak verdim sana ☺
Ee siz sevgili olmussunuz hayirli olsun :nazar:
Hangi belediye bu kuserseniz falan kedi kopek destegi yapalim :KK70:

Sen git, kediye ilkyardım edeyim derken, kendin ilkyardımlık ol.:süslü::süslü:Allah'ın işi işte:KK58:

Ay hiç sorma, kediciğe bir süre baktım baktım iyileşmedi son çare olarak aradım zaten gelmezler diye. Başımıza gelene bak :D O da çok tesadüfi bir şekilde belediyedeymiş o an, normalde başka mahallelerde oluyormuş. Kendisi söyledi bizim tanışacağımız varmış diye :oops:

Canım amin Allah gönlüne göre versin ben eşimle aynı caddede çalışıyordum ise gireli 2 ay olmuş ve eşim iş yerime girer girmez bana aşık olmuş kendi demişti ve akşamı numara e mail adresi facebook hepsini bana gönderdi inanırmısın hiç aklımdan geçmiyordu sevgililik olayı gökten indi yani işte her şey Allahın emri o senin nasibinde var sa zaten hayırlısıyla bi yola girersin inşaAllah :)

Çokk teşekkür ederim :) Eşiniz de nasıl aşık olmuş adamın aklını almışsınız ne güzel yaa :KK68: Böyle hikayelere bayılıyorum aşka sevgiye olan inancımı korumamı sağlıyor... İnşallah hayırlıysa biz de bu güzellikleri yaşarız çok sağolun :KK36:

Ee siz sevgili olmussunuz hayirli olsun :nazar:
Hangi belediye bu kuserseniz falan kedi kopek destegi yapalim :KK70:

Ay gerçekten olmuş muyuz :skandal:

Çok sağolun yaa :KK200:

Valla küsersek kedi gerekebilir, arar "benim seninle konuşacak bir şeyim yoktu aslında da hasta kedi var hemen gelmen gerek" derim :D

Ay gerçekten olmuş muyuz :skandal:

Çok sağolun yaa :KK200:

Valla küsersek kedi gerekebilir, arar "benim seninle konuşacak bir şeyim yoktu aslında da hasta kedi var hemen gelmen gerek" derim :KK70:
Olmussunuz tabi.Sarkinizda hazir :olamaz:
Ben ozlemedimki seni kedi ozledi.Cagir onu gelsin diye kendi soyledi :KK70:

Ay hiç sorma, kediciğe bir süre baktım baktım iyileşmedi son çare olarak aradım zaten gelmezler diye. Başımıza gelene bak :KK70: O da çok tesadüfi bir şekilde belediyedeymiş o an, normalde başka mahallelerde oluyormuş. Kendisi söyledi bizim tanışacağımız varmış diye :oops:

Çokk teşekkür ederim :) Eşiniz de nasıl aşık olmuş adamın aklını almışsınız ne güzel yaa :KK68: Böyle hikayelere bayılıyorum aşka sevgiye olan inancımı korumamı sağlıyor... İnşallah hayırlıysa biz de bu güzellikleri yaşarız çok sağolun :KK36:
Amin canım amin :)

Back
X