1hafta once bızım mınıcık bır kedımız oldu ogunden berıdır aklımdan cıkmıyorbenı gorunce uzerıme atlardı acım hala cok taze
bende zannettım kı 'komsumuz kedısını 6.kattan asagıya attı dıye kınama amaclı bır konu actıgınızı dusundum,dun gece dusmus ve ben o msjı yazdıgımda aksam21:00
felandı sızde( öldümü kaldımı )bılmıyorum dıyınce eyvah dedım heralde hıcbırsey yapılmıyor kızdım halıyle
neyse nıhayetınde kedı veterınere goturulmus ve tedavısıne baslanmıs sevındım benı ılgılendıren kısımda bu
Allah sizden razı olsun konu sahibi. :)
Çok üzüldüm kedinize( Apt.görevlisi kediyi atanların evine gitmiş ve ev sahibi kadın şöyle demiş 'Aaa kedi bugün evde değil miydi ahahaha Busee (kızı) sen mi attın kediyi yavrum ? Ay kocam istemiyodu o atmıştır belki neyse biz kedimizi alırız siz veterinere götürün.
yazık cok yazık...
Ayyy vallahi ben o komsu binayi terketmeden rahat edemezdim.
Apartmanda oturma adabini bilmeyen oturmasin kardesim.
Bende de vardi bu familyadan bir tane; gerci sizinkinin eline su dokemez ama.
Bizimki yan komsuydu; ablam tasinir tasinmaz dikti on katli ayakkabiligi kapinin önune; dosta dusmana nazır dizdi yazlik kislik neyi var neyi yok. Bir de duzenli tutsa bari ; yok o da yok, ayakkabilar kapimdan iceri girdi girecek. Kapilarimizin arasindaki mesafe de 10 cm yani .
Efendime soyleyeyim yetmedi, evinde kullanmadigi ne kadar ivir zivir sacma sapan seyvarsa yigdi kapinin onune hurdaci tezgahi misali.
O da yetmedi kislik sogan almis bunlar Ankaranin gobeginde. Hadi bizene dedik insanlarin kulturu, aliskanligi. Ama be insafsiz o sogan torbasinin ne isi var kapinn onunde? Bir de saklamis uyanik ayakkabilarin arkasina. Valla gelen misafirlerimden utaniyordum.
Ben usenmedim defalarca fotografini cektim bu rezaletin; verdim yonetime. Uyari yazisi aldilar birkc hafta temizlendi kapinin onu, ama alismis kudurmustan beterdir ya sonra yine ayni.
Bir de bu hanim kimseleri begenmez, elit olmaktan bahseder durur. Meslegi de mimar okuyorsa selam olsun. Neyse benden kurtulduguna sukrediyordur.
Hayir bir de bocekten sikayet ediyorlar kari koca. Yahu bocek ne yapsin? Sen hayvana yuva yap davet et sonra da sikayet et.
Kediciğe çok üzüldüm ama Allah razı olsun elinizden geleni yapmışsınız. İnşallah iyileşir mubarek gece hürmetine Allah yardımcısı olsun.
Rahatsız eden komşular için kat mülkiyeti yasasına göre evi satılabiliyor.
Madde 18 - Kat malikleri, gerek bağımsız bölümlerini, gerek eklentileri ve ortak yerleri kullanırken doğruluk kaidelerine uymak, özellikle birbirini rahatsız etmemek, birbirinin haklarını çiğnememek ve yönetim planı hükümlerine uymakla, karşılıklı olarak yükümlüdürler.
Yönetici ile genel kurul toplantısı yapıp imza toplayın herkes rahatsızsa daha kolay olur. Mahkemeye verin.
Çok üzüldüm kedinize( Apt.görevlisi kediyi atanların evine gitmiş ve ev sahibi kadın şöyle demiş 'Aaa kedi bugün evde değil miydi ahahaha Busee (kızı) sen mi attın kediyi yavrum ? Ay kocam istemiyodu o atmıştır belki neyse biz kedimizi alırız siz veterinere götürün. '' Düşünebiliyo musunuz bu kadar pişkinler. Veteriner de sağolsun dedi ki ben kediyi tedavi ederim para da almam tek bi şartla kediyi onlara vermeyeceksiniz. Elbette vermeyeceğiz. İnsan olamamışlar kediye bakmaya çalışıyolar !
Ben kedisi değilde Kendisini aşağı atan üst komşu dıye okumuşum
Bu olay basima geldi ya!
Ust komsum esine siddet uyguladigi bir gece, apartmandakiler adami linc etmeye gittiler. Adam korkudan kendisini balkondan atti.
Sonuc: Bizim balkona dustu ve lincten kurtulamadi. Oh olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?