Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tepe takla kendileri düşer inşallah bi gün!
O da bi can ya böyle hayvanlara acımayan işkence eden öldürmeye çalışan biri insanlarada acımaz!
Bende böyle kişiliksizlere acımam !
pat diye bir ses duyuyorsunuz bakıyosunuz kedi öldü sanıp bosmu verdiniz insan dururmu yahu iner asagı bakar ölse bile alır gomer
o kediyi balkondan atanları itinayla ittiverecen o bacakları catır catır kırılsın pislikler lanet olsun boyle insanlara vicdansızlar Allah bin beter etsin
Merhaba :) Lafı uzatmadan olaya geçeyim. 6 katlı bir binada oturuyoruz. 1.kattayız. Sorunumuz 6.kattaki komşumuz. Kendisi ve çocukları... Aslında sadece bizim değil tüm apartmanı ilgilendiriyor ya. Uzun zamandır çocukları yerlere oyuncaklarını atarlardı hatta birinin camı kırılmıştı bu yüzden. Attıkları oyuncaklar kaç kişinin kafasına düştü. Neyse çocuk dedik geçtik. Ama bu bey ve eşi kesinlikle sorunları var. Aşağıda minik bi bahçemiz var apartman görevlisi sebze falan yetiştiriyo orda. Çamaşır suyu atıyo aşağı bayan e dolayısla bütün bitkiler öldü. Alt komşusuna da atmış öyle kimyasal bi madde panjurları erimiş onlarında. Geçen akşam içtikleri biraların kutularını atıyolardı aşağı ve biri bizim arabanın üstüne geldi. Haliyle babam çok sinirlendi kavga etti. Ama adam hiç oralı olmadı. Veee artık sabrımızın taştığı son nokta. Dün gece saat 3.30 falan sahur yaptık tv izliyoruz. Pat diye bi ses geldi. Camdan bi baktık yerde bembeyaz bi kedi yatıyo... Hiç kıpırdamıyodu öldü sandık çok üzüldük. Önce düşmüştür kendi falan diye düşündük. Neyse uyuduk annem sabah namazını bekliyomuş kedinin sesini duymuş yani ölmemiş kedi. Çok acı çekmiş annem de ne yapacağını bilememiş tabi. Neyse sabah uyandım annem bunu anltınca neden polisi falan aramadın dedim. Belli ki kendileri atmışlar eğer kendi düşmüş olsa sabah kalktığınızda siz kedinizi aramaz mısınız ? Annem apartman görevlisine söyledi süt verdiler arka ayakları kırılmış hayvanın yazık Şimdi veterinere götürdüler umarım iyileşir çok üzgünüm Kendi evleri olduğu için ev sahibiyle konuşalım evden çıksınlar demek gibi bi şansımız yok. Kendisi ikazdan da anlamıyo. Bundan sonra nasıl bi yol izlemeliyiz nereye başvurmalıyız ?
11 sayfalık yorumları okumadım ama şu dikkatimi çekti aşağı bir kedi düşüyor yerde yatıyor YUKARDAN BAKIP ÖLDÜĞÜNÜ ZANNEDİYORSUNUZ ve yazık deyip gidip nasıl yatabiliyorsunuz??? Konuyu okuduğumda dikkatmi çektiği için sayfaları okumadan yazdım eğer yanlış anladıysam özür dilerim...
Bizde olduğunu biliyolar edepsizler gelip istediler siz veterinere götürün alırız geri dediler bi de biraz tartıştık polise vereceğiz falan dedik tırstılar ama şikayet edeceğiz ksinlikle
konu başlığını ''kendisini aşağı atan üst komşu'' diye okumuşum yanlışlıkla. keşke kendisini atıp kendi bacağını kırsaymış terbiyesiz o hayvan konuşamıyo hakkını savunamıyo diye böyle eziyet eden insanlardan tiksiniyorum. polisi arayın bişeyler yapın sürüm sürüm süründürün o insan müsvettesini lütfen