Kedisini aşağı atan üst komşu...

1hafta once bızım mınıcık bır kedımız oldu ogunden berıdır aklımdan cıkmıyor:43:benı gorunce uzerıme atlardı:31:acım hala cok taze
bende zannettım kı 'komsumuz kedısını 6.kattan asagıya attı dıye kınama amaclı bır konu actıgınızı dusundum,dun gece dusmus ve ben o msjı yazdıgımda aksam21:00
felandı sızde( öldümü kaldımı )bılmıyorum dıyınce eyvah dedım heralde hıcbırsey yapılmıyor kızdım halıyle
neyse nıhayetınde kedı veterınere goturulmus ve tedavısıne baslanmıs sevındım benı ılgılendıren kısımda bu

Çok üzüldüm kedinize :(( Apt.görevlisi kediyi atanların evine gitmiş ve ev sahibi kadın şöyle demiş 'Aaa kedi bugün evde değil miydi ahahaha Busee (kızı) sen mi attın kediyi yavrum ? Ay kocam istemiyodu o atmıştır belki neyse biz kedimizi alırız siz veterinere götürün. '' Düşünebiliyo musunuz bu kadar pişkinler. Veteriner de sağolsun dedi ki ben kediyi tedavi ederim para da almam tek bi şartla kediyi onlara vermeyeceksiniz. Elbette vermeyeceğiz. İnsan olamamışlar kediye bakmaya çalışıyolar !

Ayyy vallahi ben o komsu binayi terketmeden rahat edemezdim.

Apartmanda oturma adabini bilmeyen oturmasin kardesim.

Bende de vardi bu familyadan bir tane; gerci sizinkinin eline su dokemez ama.

Bizimki yan komsuydu; ablam tasinir tasinmaz dikti on katli ayakkabiligi kapinin önune; dosta dusmana nazır dizdi yazlik kislik neyi var neyi yok. Bir de duzenli tutsa bari ; yok o da yok, ayakkabilar kapimdan iceri girdi girecek. Kapilarimizin arasindaki mesafe de 10 cm yani .

Efendime soyleyeyim yetmedi, evinde kullanmadigi ne kadar ivir zivir sacma sapan seyvarsa yigdi kapinin onune hurdaci tezgahi misali.

O da yetmedi kislik sogan almis bunlar Ankaranin gobeginde. Hadi bizene dedik insanlarin kulturu, aliskanligi. Ama be insafsiz o sogan torbasinin ne isi var kapinn onunde? Bir de saklamis uyanik ayakkabilarin arkasina. Valla gelen misafirlerimden utaniyordum.

Ben usenmedim defalarca fotografini cektim bu rezaletin; verdim yonetime. Uyari yazisi aldilar birkc hafta temizlendi kapinin onu, ama alismis kudurmustan beterdir ya sonra yine ayni.

Bir de bu hanim kimseleri begenmez, elit olmaktan bahseder durur. Meslegi de mimar okuyorsa selam olsun. Neyse benden kurtulduguna sukrediyordur.

Hayir bir de bocekten sikayet ediyorlar kari koca. Yahu bocek ne yapsin? Sen hayvana yuva yap davet et sonra da sikayet et.

Çok üzüldüm kedinize :(( Apt.görevlisi kediyi atanların evine gitmiş ve ev sahibi kadın şöyle demiş 'Aaa kedi bugün evde değil miydi ahahaha Busee (kızı) sen mi attın kediyi yavrum ? Ay kocam istemiyodu o atmıştır belki neyse biz kedimizi alırız siz veterinere götürün. :53:

:53::53::53::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50:yazık cok yazık...

o adam yakında karısınıda atarsa balkondan hıc sasmayın:47::47::47::47::47::47::47::47::47:keske hukuku bır ıslem yapılsada adam vıcdansızlıgının bedelını odese:27:

Kediciğe çok üzüldüm ama Allah razı olsun elinizden geleni yapmışsınız. İnşallah iyileşir mubarek gece hürmetine Allah yardımcısı olsun.

Rahatsız eden komşular için kat mülkiyeti yasasına göre evi satılabiliyor.

Madde 18 - Kat malikleri, gerek bağımsız bölümlerini, gerek eklentileri ve ortak yerleri kullanırken doğruluk kaidelerine uymak, özellikle birbirini rahatsız etmemek, birbirinin haklarını çiğnememek ve yönetim planı hükümlerine uymakla, karşılıklı olarak yükümlüdürler.

Yönetici ile genel kurul toplantısı yapıp imza toplayın herkes rahatsızsa daha kolay olur. Mahkemeye verin.

ayy cok zor boyle tetbiyesizlerle basa cikmak
bizim alt komsu yeni tasindiginda (kendi evleri) gece 10da bir basliyordu 12-1e kadar cekic matkap ne isyersen birkete uyardilar olmadi ayni gun polis cagirdilar olmadi (kendini binanin sahibi sandi herhalde) bir kac gun sonra bir daha polis cagirdilar polis oyle bir uyardiki artik aksam olunca civi bile cakamiyor:52::52::52:

Ayyy vallahi ben o komsu binayi terketmeden rahat edemezdim.

Apartmanda oturma adabini bilmeyen oturmasin kardesim.

Bende de vardi bu familyadan bir tane; gerci sizinkinin eline su dokemez ama.

Bizimki yan komsuydu; ablam tasinir tasinmaz dikti on katli ayakkabiligi kapinin önune; dosta dusmana nazır dizdi yazlik kislik neyi var neyi yok. Bir de duzenli tutsa bari ; yok o da yok, ayakkabilar kapimdan iceri girdi girecek. Kapilarimizin arasindaki mesafe de 10 cm yani .

Efendime soyleyeyim yetmedi, evinde kullanmadigi ne kadar ivir zivir sacma sapan seyvarsa yigdi kapinin onune hurdaci tezgahi misali.

O da yetmedi kislik sogan almis bunlar Ankaranin gobeginde. Hadi bizene dedik insanlarin kulturu, aliskanligi. Ama be insafsiz o sogan torbasinin ne isi var kapinn onunde? Bir de saklamis uyanik ayakkabilarin arkasina. Valla gelen misafirlerimden utaniyordum.

Ben usenmedim defalarca fotografini cektim bu rezaletin; verdim yonetime. Uyari yazisi aldilar birkc hafta temizlendi kapinin onu, ama alismis kudurmustan beterdir ya sonra yine ayni.

Bir de bu hanim kimseleri begenmez, elit olmaktan bahseder durur. Meslegi de mimar okuyorsa selam olsun. Neyse benden kurtulduguna sukrediyordur.

Hayir bir de bocekten sikayet ediyorlar kari koca. Yahu bocek ne yapsin? Sen hayvana yuva yap davet et sonra da sikayet et.

Size de Allah kolaylık versin. Çok zor böyle insanlarla uğraşmak...

Kediciğe çok üzüldüm ama Allah razı olsun elinizden geleni yapmışsınız. İnşallah iyileşir mubarek gece hürmetine Allah yardımcısı olsun.

Rahatsız eden komşular için kat mülkiyeti yasasına göre evi satılabiliyor.

Madde 18 - Kat malikleri, gerek bağımsız bölümlerini, gerek eklentileri ve ortak yerleri kullanırken doğruluk kaidelerine uymak, özellikle birbirini rahatsız etmemek, birbirinin haklarını çiğnememek ve yönetim planı hükümlerine uymakla, karşılıklı olarak yükümlüdürler.

Yönetici ile genel kurul toplantısı yapıp imza toplayın herkes rahatsızsa daha kolay olur. Mahkemeye verin.

Evet yakın zamanda toplantı yapılacak :) İnşallah alacaklar cezalarını :)

lütfen kediyi onlara vermeyin. belli ki sorunlu aile.
bulaşmayın diyemeyeceğim, biri bulaşsın ki ne yaptıklarını anlasınlar.

apartman toplantısı yeter mi bilemiyorum, polise şikayet etmenizi de öneririm.
her şeyi anlattığınızda en azından gözlerini korkutabilir.
en kötü ihtimalle dava açarsınız, evden sürekli üzerimize bir şey atıyorlar, geçen gün kedi attılar diye...

Çok üzüldüm kedinize :(( Apt.görevlisi kediyi atanların evine gitmiş ve ev sahibi kadın şöyle demiş 'Aaa kedi bugün evde değil miydi ahahaha Busee (kızı) sen mi attın kediyi yavrum ? Ay kocam istemiyodu o atmıştır belki neyse biz kedimizi alırız siz veterinere götürün. '' Düşünebiliyo musunuz bu kadar pişkinler. Veteriner de sağolsun dedi ki ben kediyi tedavi ederim para da almam tek bi şartla kediyi onlara vermeyeceksiniz. Elbette vermeyeceğiz. İnsan olamamışlar kediye bakmaya çalışıyolar !

zavallı hayvan, belliki ailenin tek ferdi, diğerleri ucube olmalı:53:
ben önce kediye sonrada size üzüldüm:26:
inşallah bi çözüm bulursunuz

Zavallı bir kediye bunu reva görüp de hiç vicdanı sızlamayanların insanlığından şüphe duyarım ben.

Kendisini atan komşu diye okudum ilk baş :53: Çok kötü bişey.Sayfaların hepsini okumadım ama sorunlu biri galiba.:18:

Bizim de komşunun oğlu civcivi attı balkondan aşağı. Öldü hayvan. Sonra üzülmüş çocuk ama iş işten geçti.

Son düzenleme:
hukuki hakkınız vardır tv de izlemiştim ben komşusundan sikayetçi olanlar onları dava edipkomşunun kendi evlerini bile sattırabiliyorlar...bir onu arastır derim .bu arada elleri kırılır inş acayip sinir oldum ilahi adalet var yerini bulur ramazana ramazan günah ayıp insana doğaya hayvana zarar veriyorlar resmen yasamasınlar daha iyi !:47:

Back