Bunlar da ilinizde bulunan vet.kliniği listesi ve tel no.ları-adresleri
Tekirdağ Veteriner Klinikleri
Tekirdağ Veteriner Klinikleri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay butun sayfaları okuyamadım ya canım kedı ne durumda acaba cok mu kotu![]()
Şu an nasıl bilmiyorum öldü mü kaldı mı :/ ölse haber verirdi sanırım görevli :/ İlgileniyolar sağolsunlar kediyle.
Götürmeyeceğiz demedik ki ben apt.görevlisinin götürmeyeceğini bilseydim elbet götürürdüm bu saate kadar. Şu an bu saatte veterinere nasıl ulaşacağımı araştırıyorum. İlgisiz değilim.
Şu an nasıl bilmiyorum öldü mü kaldı mı :/ ölse haber verirdi sanırım görevli :/ İlgileniyolar sağolsunlar kediyle.
konuyu acan arkadasım kusura bakma ama olesıne konu actıgını dusunuyorum bende zannettım kı bırseyler yapacaksınız yada cozum arıyorsunuz oldumu kaldımı onu bıle bılmıyorsunuze sımdı ben burda kahroldum bumudur yanı can cekısen bır kedı ama hıckımse bırsey yapmıyor offffffffffffffffffffff
yok artık o kedı orda can cekısıyor 6katlı apartmanda 1allahın kulu hıcbırsey yapmıyor olemı yazıkolumemı terkedıldı sımdı o hayvan, neler yapılabılır? arkadaslar bılgısı olan paylassın lutfen hangı ıldesınız yada ılce?az once bır arkadas facede hayvanseverler dernegı bolumu var oraya bıldırın yardımcı olurlar demıslerdı bence hemen bır resmını cekıp oraya atın hengı sehırdeysenız oradn bırılerı hemen gelır alır onu hayvanseverler dernegının yardımcı olacagını dusunuyorum durumunu anlatan bır yazı atın faceden tlfn numarası verın
valla gecenin kaçı olursa olsun ben size yaptıklarımı anlatsam bana deli gözyle bakarsınız heralde bu huyumdanmıdır nedir bütün yardıma ihtiyacı olan hayvanlar beni buluyor sanki... gecenin bi yarısı kucağımızda 6.kattan düşmüş bi kedi ve sabah öss sınavı var sokaklar caddeler bomboş veteriner gezip telefonla dükkanını açtırdığımı dahi biliyorum... olan kediye olmuş ya hayvan acılar içinde nasıl kıvranmış korkuyoruz almadık eve demişsniz ya o acılar içinde bağırırlken neyse işte bişey demicem daha sizde ilgilenmişsniz sonuçta ne insanlar var Allah razı olsun sizden , inşallah iyi olur ya
1hafta once bızım mınıcık bır kedımız oldu ogunden berıdır aklımdan cıkmıyorSaçmalamayın gün içinde tabii ki gittim kedinin yanına. Öylesine ne demek ?????