Kedisini aşağı atan üst komşu...

Şu an nasıl bilmiyorum öldü mü kaldı mı :/ ölse haber verirdi sanırım görevli :/ İlgileniyolar sağolsunlar kediyle.

Lütfen artık biri harekete geçsin.
Belki sadece ayakları değil, organları da zarar gördü düştüğünde. Göz göre göre acı çekmesine ya da ölmesine izin vermeyin.

Götürmeyeceğiz demedik ki ben apt.görevlisinin götürmeyeceğini bilseydim elbet götürürdüm bu saate kadar. Şu an bu saatte veterinere nasıl ulaşacağımı araştırıyorum. İlgisiz değilim.

e iyi de yani gün içinde sormadınız mı noldu ne ettiniz diye apartman görevlisine? apartman görevlisine de denecek 2 çift laf var yani insan düşse 6. kattan bi hastaneye götürülür e bu da canlı ha hayvan ha insan yani bi yerlerinin kırılmış olabileceği düşünülmemiş mi gerçekten hayretler içinde okudum ya...hey allahım...

Kimse kusura bakmasın ama bunca saat yaralı halde ölümü bekleyen bir insan olsaydı durum aynı mı olurdu bilinç çok önemli.
Gece düşmüş bir hayvan bu saate kadar nasıl bir acıyla bekliyor sizce.Görevli ne kadar ilgilenebilir nasıl ilgilenir yaralı hayvanla.Belediyeye gitseydiniz dahi belediye veteriner hizmetleri yardımcı olurdu size.İnternet kullana bilen birisiniz ve dünyada tek yaşamıyoruz blinçlenmek bu kadar mı hangi durumda nerelere başvurulur neler yapılır.Bana da aynın cevabı yazmayın babam gelecekti o götürecekti diye lütfen

ne gerizekalı insanlar var yaa, kediyi hangi mantıkla 6.kattan aşağı atarki insan.. Bildiğin görgüsüzler.. Allah beyaz kediciğin yardımcısı olsun, umarım ayakları iyleşir.. Kaidr gecesinde beyaz kedicik için dua edelim kızlar..
canım benim kıyamam ben ona ... :93:

444 18 15

Tekirdağ belediyesi çağrı merkezi.
Lütfen arayın sizi belediye veterinerliğine yönlendirecektir.

Ayrıca özelinize sahipli hayvana yapılan işkence-çocukların hayvanlara yaptığı eziyet durumlarında gönderilen suç duyurusu örneklerini de göndereceğim.

Yapabileceğiniz çok şey var.
Sizi sadece yönlendirebilirim şu durumda,ilinizde bulunmuyorum.
Yönlendirmelerimi değerlendirmek size ve vicdanınıza kalıyor.

Son düzenleme:
Belki deneme yapıyorlardır acaba gerçekten 4 ayak üstüne mi düşüyor diye :))

Şaka bi yana canilikten başka bişey değil,hayvanın ki can değil mi yani..Yazık!..

Şu an nasıl bilmiyorum öldü mü kaldı mı :/ ölse haber verirdi sanırım görevli :/ İlgileniyolar sağolsunlar kediyle.

yok artık o kedı orda can cekısıyor 6katlı apartmanda 1allahın kulu hıcbırsey yapmıyor olemı yazık:47:olumemı terkedıldı sımdı o hayvan, neler yapılabılır? arkadaslar bılgısı olan paylassın lutfen hangı ıldesınız yada ılce?az once bır arkadas facede hayvanseverler dernegı bolumu var oraya bıldırın yardımcı olurlar demıslerdı bence hemen bır resmını cekıp oraya atın hengı sehırdeysenız oradn bırılerı hemen gelır alır onu hayvanseverler dernegının yardımcı olacagını dusunuyorum durumunu anlatan bır yazı atın faceden tlfn numarası verın

Son düzenleme:
konuyu acan arkadasım kusura bakma ama olesıne konu actıgını dusunuyorum bende zannettım kı bırseyler yapacaksınız yada cozum arıyorsunuz oldumu kaldımı onu bıle bılmıyorsunuz :19:e sımdı ben burda kahroldum bumudur yanı can cekısen bır kedı ama hıckımse bırsey yapmıyor offffffffffffffffffffff

Haberler iyi :))) Karşı apt.de bi veteriner varmış kendisinin evine gittik sağolsun ilgilendi :) Evde yapabileceği her şeyi yaptı şu an kedicik emin ellerde veteriner de yani :) Yarın kliniğe giicez beraber ilaçlarını falan alıcaz. El birliğiyle iyileştirdikten sonra gerçekten bakabilecek birini buluruz umarım. Teşekkürler. Lütfen ilgisiz oluğumu falann düşünmeyin burda beni suçlayıcı yorumlarınızı anlayamıyorum bugünden beri ilgileniyorum elimden bu geliyo yapabildiğimi yaptım gördüğünüz üzere.

Son düzenleme:
konuyu acan arkadasım kusura bakma ama olesıne konu actıgını dusunuyorum bende zannettım kı bırseyler yapacaksınız yada cozum arıyorsunuz oldumu kaldımı onu bıle bılmıyorsunuz :19:e sımdı ben burda kahroldum bumudur yanı can cekısen bır kedı ama hıckımse bırsey yapmıyor offffffffffffffffffffff

Saçmalamayın gün içinde tabii ki gittim kedinin yanına. Öylesine ne demek ?????

yok artık o kedı orda can cekısıyor 6katlı apartmanda 1allahın kulu hıcbırsey yapmıyor olemı yazık:47:olumemı terkedıldı sımdı o hayvan, neler yapılabılır? arkadaslar bılgısı olan paylassın lutfen hangı ıldesınız yada ılce?az once bır arkadas facede hayvanseverler dernegı bolumu var oraya bıldırın yardımcı olurlar demıslerdı bence hemen bır resmını cekıp oraya atın hengı sehırdeysenız oradn bırılerı hemen gelır alır onu hayvanseverler dernegının yardımcı olacagını dusunuyorum durumunu anlatan bır yazı atın faceden tlfn numarası verın

Ayrıca mesaj attım o sayfaya da..

kedi kendi düşmemiştir öyle olsa sabah göremeyince ararlar bulurlar ve veterinere götürürledi yazık hayvancağıza ya hayvana işkenceden polise şikayet edin

valla gecenin kaçı olursa olsun ben size yaptıklarımı anlatsam bana deli gözyle bakarsınız heralde bu huyumdanmıdır nedir bütün yardıma ihtiyacı olan hayvanlar beni buluyor sanki... gecenin bi yarısı kucağımızda 6.kattan düşmüş bi kedi ve sabah öss sınavı var sokaklar caddeler bomboş veteriner gezip telefonla dükkanını açtırdığımı dahi biliyorum... olan kediye olmuş ya hayvan acılar içinde nasıl kıvranmış korkuyoruz almadık eve demişsniz ya o acılar içinde bağırırlken neyse işte bişey demicem daha sizde ilgilenmişsniz sonuçta ne insanlar var Allah razı olsun sizden , inşallah iyi olur ya

valla gecenin kaçı olursa olsun ben size yaptıklarımı anlatsam bana deli gözyle bakarsınız heralde bu huyumdanmıdır nedir bütün yardıma ihtiyacı olan hayvanlar beni buluyor sanki... gecenin bi yarısı kucağımızda 6.kattan düşmüş bi kedi ve sabah öss sınavı var sokaklar caddeler bomboş veteriner gezip telefonla dükkanını açtırdığımı dahi biliyorum... olan kediye olmuş ya hayvan acılar içinde nasıl kıvranmış korkuyoruz almadık eve demişsniz ya o acılar içinde bağırırlken neyse işte bişey demicem daha sizde ilgilenmişsniz sonuçta ne insanlar var Allah razı olsun sizden , inşallah iyi olur ya

Şu an veterinerin evinde yani iyi yarın veterinerden alıp bize getireceğiz onca korkuma rağmen... Sizden de allah razı olsun cevap yazdınız :)

yalnış hatırlamıyosam yeni bir yasa çıktı kötü komşu önce uyarılıyo eger davranışalrına devam ederse evi satılıyor

Saçmalamayın gün içinde tabii ki gittim kedinin yanına. Öylesine ne demek ?????
1hafta once bızım mınıcık bır kedımız oldu ogunden berıdır aklımdan cıkmıyor:43:benı gorunce uzerıme atlardı:31:acım hala cok taze
bende zannettım kı 'komsumuz kedısını 6.kattan asagıya attı dıye kınama amaclı bır konu actıgınızı dusundum,dun gece dusmus ve ben o msjı yazdıgımda aksam21:00
felandı sızde( öldümü kaldımı )bılmıyorum dıyınce eyvah dedım heralde hıcbırsey yapılmıyor kızdım halıyle
neyse nıhayetınde kedı veterınere goturulmus ve tedavısıne baslanmıs sevındım benı ılgılendıren kısımda bu

Back