Kedisini aşağı atan üst komşu...

ruh hastası mı o,niye atıyor kediyi aşağıya?! kendisi atlasaymış daha iyiymiş..

bizimde kedimiz vardı,3.kattan atlamıştı kendisi.hatta öldü sanıp şoka girmiştik! belki öyle birşey olmuş olabilir mi?

neyse konu sahibi bence komsunuzu sıkayet etmelısınız.

Hepinize teşekkürler cevaplarınız için. Sizin kediniz olsa evinizde aşağı atlasa siz kalktığınızda onu aramaz mısınız besbelli kendileri attılar. Yaşadığıız yerde hayvan barınakları var veterineri falan var barınağın. Kutuya koyup oraya götüreceğiz birazdan babamla.. Yazık hayvana süt vermeye çalıştık onu bile içemedi korkudan :( Evet bende kime anlatsam kendisini anladı önce. Yorumlarınıza çok güldüm, keşke kendileri atlasalardı haklısınız.. Bir daha ki toplantıda yöneticiye anlatıcaz durumu

Hepinize teşekkürler cevaplarınız için. Sizin kediniz olsa evinizde aşağı atlasa siz kalktığınızda onu aramaz mısınız besbelli kendileri attılar. Yaşadığıız yerde hayvan barınakları var veterineri falan var barınağın. Kutuya koyup oraya götüreceğiz birazdan babamla.. Yazık hayvana süt vermeye çalıştık onu bile içemedi korkudan :( Evet bende kime anlatsam kendisini anladı önce. Yorumlarınıza çok güldüm, keşke kendileri atlasalardı haklısınız.. Bir daha ki toplantıda yöneticiye anlatıcaz durumu

çok yüksekten düşünce damakları yarılıyormuş :( ondan yemek yiyememiş olabilir mi? veterinere götürmüşlerdi hani?

şok oldum ya bunlar nasıl insan :( en çokda kediye üzüldüm ve sizede kızdım :( kedi diştiğinde yerde yatarken görüp ölü sanmışsınız çıkıp bakmamışsınız bile sonrada anneniz sesini duymuş kedinin sabah size anlatmış ya içim parçalandı :( ben gece yarısı cadde cadde gezip veteriner aradığımı biliyorum adam gecenin bi vakti gelip dükkanını açtı ,onu nasıl o halde bıraktınız yattığı yerde insan eve almazmı görür görmez fırlamazmı ya acaba yaşıyomudurki diye çok üzüldüm ya , gereksiz tepki verdiysem kusuruma bakmayın lütfen

şok oldum ya bunlar nasıl insan :( en çokda kediye üzüldüm ve sizede kızdım :( kedi diştiğinde yerde yatarken görüp ölü sanmışsınız çıkıp bakmamışsınız bile sonrada anneniz sesini duymuş kedinin sabah size anlatmış ya içim parçalandı :( ben gece yarısı cadde cadde gezip veteriner aradığımı biliyorum adam gecenin bi vakti gelip dükkanını açtı ,onu nasıl o halde bıraktınız yattığı yerde insan eve almazmı görür görmez fırlamazmı ya acaba yaşıyomudurki diye çok üzüldüm ya , gereksiz tepki verdiysem kusuruma bakmayın lütfen

Gece 4'ten bahsediyoruz hanımefendi ölmediğini bilsem bende gider bakardım ama hareketsiz yerde yatıyo ve uzunca süre yattı. Ki bende annem de hayvana dokunamayız bile çook korkuyoruz. Ben onu yapabilecek olsam yapardım. Bugünden beri uğraşıyorum. Kedi ağlayıp duruyo yiyip içemiyo ayaklarının üstüne kalkamıyo ve binamızda arabasıyla onu veterinere götürecek tek kişi babam o da evde yok ! Yaşadığım yerde veterinere ancak arabayla gidilebilr.. :(

Merhaba :) Lafı uzatmadan olaya geçeyim. 6 katlı bir binada oturuyoruz. 1.kattayız. Sorunumuz 6.kattaki komşumuz. Kendisi ve çocukları... Aslında sadece bizim değil tüm apartmanı ilgilendiriyor ya. Uzun zamandır çocukları yerlere oyuncaklarını atarlardı hatta birinin camı kırılmıştı bu yüzden. Attıkları oyuncaklar kaç kişinin kafasına düştü. Neyse çocuk dedik geçtik. Ama bu bey ve eşi kesinlikle sorunları var. Aşağıda minik bi bahçemiz var apartman görevlisi sebze falan yetiştiriyo orda. Çamaşır suyu atıyo aşağı bayan e dolayısla bütün bitkiler öldü. Alt komşusuna da atmış öyle kimyasal bi madde panjurları erimiş onlarında. Geçen akşam içtikleri biraların kutularını atıyolardı aşağı ve biri bizim arabanın üstüne geldi. Haliyle babam çok sinirlendi kavga etti. Ama adam hiç oralı olmadı. Veee artık sabrımızın taştığı son nokta. Dün gece saat 3.30 falan sahur yaptık tv izliyoruz. Pat diye bi ses geldi. Camdan bi baktık yerde bembeyaz bi kedi yatıyo... Hiç kıpırdamıyodu öldü sandık çok üzüldük. Önce düşmüştür kendi falan diye düşündük. Neyse uyuduk annem sabah namazını bekliyomuş kedinin sesini duymuş yani ölmemiş kedi. Çok acı çekmiş annem de ne yapacağını bilememiş tabi. Neyse sabah uyandım annem bunu anltınca neden polisi falan aramadın dedim. Belli ki kendileri atmışlar eğer kendi düşmüş olsa sabah kalktığınızda siz kedinizi aramaz mısınız ? Annem apartman görevlisine söyledi süt verdiler arka ayakları kırılmış hayvanın yazık :( Şimdi veterinere götürdüler umarım iyileşir çok üzgünüm :( Kendi evleri olduğu için ev sahibiyle konuşalım evden çıksınlar demek gibi bi şansımız yok. Kendisi ikazdan da anlamıyo. Bundan sonra nasıl bi yol izlemeliyiz nereye başvurmalıyız ?

:)))))))) allahım yarabbim ya

başlığı kendisini atan komşu diye okudum :))))))))))))))
6. kattan nasıl becerm,iş diye heyecanla okumaya başladım....
derkeeennnn :))))

daha geçenlerde bi haber okumuştum. bodrumda sanırım komşusu adamın astığı çamaşırları hortumla ıslatıyormuş diye adam mahkemeye vermiş ve yaptıklarını kanıtlayınca komşusunun kendi evi olmasına rağmen mahkeme satıp ordan taşınması kararını almış. mutlaka şikayet edin ve kanıt bulmaya çalışın.
camdan bişey atarken videoya filan kaydetme olanağınız varsa işinize yarar. biraz pusuya yatmanız lazım :)

:)))))))) allahım yarabbim ya

başlığı kendisini atan komşu diye okudum :))))))))))))))
6. kattan nasıl becerm,iş diye heyecanla okumaya başladım....
derkeeennnn :))))

aynsı banada oldu bi şok yaşadım tkrar tkrar okudum başlıgı kedımııı kendımı yazıyo dıye:52:

bende kendisini atan diye okudum, önce oyuncaklar, bira şişeleri falan dedim noluyor, sonra baktım kediymiş. Zavallı hayvan...
Şikayet edin bence, başka çözüm yok gibi...

Back