Kedisini aşağı atan üst komşu...

Kendisini niye atmamış hey Allah'ım ne manyaklar var ya...

vücudunda büyük ihtimal kırıklar var, hay Allah sizden çok rica ediyorum bi yolunu bulup götürün ya (((((( yine ilgilenmişsiniz Allah razı olsun ama birine baktırmak lazım ( hangi ildesiniz?

zaten barınaklar da fena halde offffffffffff

Tekirdağdayım. Şu mübarek günde o kadar üzüldük ki Evet kırıklar olmalı. Ya nöbetçi veteriner falan yok mu acaba. Babam geç gelecek olmasa giderdik ama apt.de başka kimse de götürmez babamdan başka ooof of

internetten vet numarası bulunabilir aslında, bulunduğunuz yerde de vardır eminim ama :18: buarada ben tam anlamadım. o insanlar şuan evlerinde ve kediye bakmıyolar mı? çıkıp konuştunuz mu hiç?

internetten vet numarası bulunabilir aslında, bulunduğunuz yerde de vardır eminim ama :18: buarada ben tam anlamadım. o insanlar şuan evlerinde ve kediye bakmıyolar mı? çıkıp konuştunuz mu hiç?

evet bakmıyolar hatta aşağı attılar kediyi... Çıkıp konuşmaya çalışmadık apt.görevlisine bldirdik o konuşucam dedi :/

Büyük ihtimalle vücudunda kırıklar olduğu için acı çekiyor. Taksi çağırıp veterinere gidebilirsiniz, maddi imkanınız yoksa apartmanda para toplayabilirsiniz ya da taksiciden rica edebilirsiniz. Seyirci kalmayın lütfen daha fazla acı çekmesine.

Bu saatte veteriner bulabilir miyiz acaba ? Eğer nöbetçiler falan varsa taksiyle gidebiliriz.

facede hayvan severler diye bi grup var oraya ftg nı çekip koyabilirsiniz daha sonra.Yardımsever insanlar çok,ama şu an için acilen bi veterinere gitmesi gerekiyor.

Bu saatte veteriner bulabilir miyiz acaba ? Eğer nöbetçiler falan varsa taksiyle gidebiliriz.

Bulduğunuzda götürseydiniz keşke.
Ben bilemem şu anda oradaki veterinerleri, internetten bakabilirsiniz ya da çıkıp arayabilirsiniz taksiciye sorup. Acil bir durum çünkü.

nebıcım yatıklar bunlar ya ınsan demeye dılım varmıyor( insan ziyanları)kedıyı nasıl camdan atarlar?bunlar ruh hastası galıba1haftata once apartman bahcesınde baktıgımız yavru kedı olduben burda bunalıma gırdımhıcbıseyden zevk almaz oldum,sunların yaptıklarına bak tuh allah belalarını versın

Son düzenleme:
İlçedeyim dediğim gibi burda toplasanız 2 veteriner var bi bakayım net.ten. Çok sağolun fikirleriniz için. Yaşım itibari ile ne yapacağımı pek bilemiyorum bu tarz bi konu ilk defa yaşadım :)

Umarım... Net.ten araştırıcam şimdi bu saatte vet.bulup bulamayacağımızı.

kedi için çoook üzüldüm. ölse kurtulurdu yavrucak çok yazık....

şimdi iyi bakılması lazım. bence onu hemen polise ve hayvan hakları ile ilgili gerekli mercilere şikayet edin.

kediye birinin evde bakması lazım. yada veterinerde kalmalı.

Allah bildiği gibi yapsın. kediyi atan kişi kendini atsaydı daha makbule geçerdi şu ömübarek günde...

Konunun tamamını okumadım ama sanırım kedi veterinere götürülmemiş.
Buraya konu açıp beddua etmekle olmuyor arkadaşlar
Lütfen biri veterinere götürsün nasıl acı çekiyordur kimbilir.
Çok zor olmamalı bir kediyi alıp götürmek.
Ahlayıp vahlamakla bu vahşete dur denmiyor.
Lütfen götürün.
Haysev,Hayvansever gazete,haytap sitelerine-facebook sayfalarına mesaj atın hayvanı alıp götürsünler kimse bir şey yapamayacaksa.
Lütfen.

Götürmeyeceğiz demedik ki ben apt.görevlisinin götürmeyeceğini bilseydim elbet götürürdüm bu saate kadar. Şu an bu saatte veterinere nasıl ulaşacağımı araştırıyorum. İlgisiz değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…