Kedim benim yüzümden öldü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim oğlum köpek..
Ama maalesef en iyi doktora gitti diyebiliirm bilinen bir alerji doktoru :) bir sürü tetkik test vs .. Sonuç ev akarı ve kıl tüy..
Kedi köpek kuş dahi olmamalı evde dedi :) Üstelik evde bir hayvan oldugunu bile bilmiyordu evde tüylü ne var dedi

Bakalım zaman neyi gösterecek bir çözümü elbet vardır, olmalı

Bebek degildi. 7 aylikti 11 aylik olana kadar da baktim

Vicdan rahatlatmaya çalışmıyorum durun artık. İçimi dökmek istiyorum sadece yeter cidden. Suçlamalarınız konusunda tamamen herkese katılıyorum ama vicdanını rahatlatmaya çalışıyorsun demeniz o kadar sinirlendiriyor ki. Öyle bir amacım olsa yumuşarak anlatırdım. Birebir gerçekliğiyle anlattım her şeyi

2. De dediginiz şeyin farkında mısınız? Onu asla aç susuz bırakmadım bırakmam da

Orada da yazdıgım gibi %80 iyileştigimde almaha karar verdik psikiyatristimle okumadan yazmayin be

İntihar edicem diyor ergen.
Saygı sınırımı herkese karşı korumaya çalışıyorum. Kediye tavırlarım hakkında istediginizi diyebilirsiniz ki aldıgım cogu yorum da haklı da ama üslubunuzu düzgün tutun. Yaşım sizden küçük yine de sizden kst be kat daha saygılıyım utanmalısınız en az benim kadar

Ayrıca intihari nereden cikardiniz abi inanilmaz hayatıma devam etmek istemiyorumdan kastım şaşkınsız hayatıma güle oynaya devam edemem anlamındaydı

Yorumunuz çok sert olsa bile kelimesi kelimesine haklısınız ben mesela bakamam evde hayvana oyüzden hiç girmem öyle işlere ama dışarda görsem severim kuşlarıda mütamadiyen besleriz ona bile korkarım birşey olur diye

İnsan lar olarak çok benciliz dünya nın tek sahibi bizlermişiz gibi davranıyoruz şimdi bir masum bebegi öldürse başka bir tepki bir kediyi öldürse başka bir tepki veriyoruz sanki çokta değerli degil halbuki hayvanları öldüren ölmesine sebeb olanlarda cezalandırılmalı

Benimde var kızım doğum yaptı tek bebek bir kaç gün kuma yetistiremedi ben onu dövsem kizsam ne anlar bir iki günde alıştı sahiplenmek için sahiplemeyecek ozaman bakamayacagi canlara

Ayrıca intihari nereden cikardiniz abi inanilmaz hayatıma devam etmek istemiyorumdan kastım şaşkınsız hayatıma güle oynaya devam edemem anlamındaydı
Hayvanlardan uzak durun birzahmet nasıl yaşadıgınız kimsenin umurunda değil temizlik meraklısı biri olarak kedi sahiplenmeniz yanlış kediler temiz hayvanlardır orası ayrı hzMuhammed sav bile kedi beslerdi

Uzak durun masum canlardan

bakamadim verdim de basıyorsa siz o yavruyu sahplendiginiz için siz ilgilenecektiniz ıslak mendil ile yada şu ile temizleye bilirdiniz sonra kendi alışırdi zaten siz kendi piskolojinize iyi geleceğini düşünerek almışsınız kakasi bahaneniz olmus göndermek için yok dükkanda yok bir başkasında yok annenizde o can biryerde durdurmamissiniz ki daha ne konuşup duruyorsunuz üstelik sacmalayan sizsinizzz

Böyle bir yazi yazdigima göre artik sahiplenmemem gerektiginin farkina varmisimdir herhalde. Uzak durun masum canlardan tarzı yazılarınız sadece kışkırtıyor.

Sacmalayan sizsiniz bakamadim verdim de basıyorsa siz o yavruyu sahplendiginiz için siz ilgilenecektiniz ıslak mendil ile yada şu ile temizleye bilirdiniz sonra kendi alışırdi zaten
Zeka küpü ben bunu 4.5 ay çerçevesinde denemedim mi sence gercekten hicbir şey denememişim gibi konuşmanız delirtiyor

Ben sizin o hayvancagıza şiddet uyguladıgınıza eminim

Mahallemizde bir köpek havlardı çocuklara sahibi yatırıp tokatlardı şikayetle neyseki aldilar elinden
Şiddet uygulamak mı? Ruh hastasi olan tek ben degilmisim burada. Bi paranoya için görünmenizi tavsiye ederim. Bir kez vurmadim ogluma.

Böyle bir yazi yazdigima göre artik sahiplenmemem gerektiginin farkina varmisimdir herhalde. Uzak durun masum canlardan tarzı yazılarınız sadece kışkırtıyor.
Tekrar edeyım ozaman masum canlardan uzak durun ve önce sorumluluk sahibi olmayı ögrenin kedi oyuncak degil yemeyince kaldırıp bir köşeye atılmalık değil bir can çok kıymetli bir can

Şiddet uygulamak mı? Ruh hastasi olan tek ben degilmisim burada. Bi paranoya için görünmenizi tavsiye ederim. Bir kez vurmadim ogluma.
Eminim lakin ispatlayamam çünkü sizin gibi ergenler sorumsuzlar alıyorlar o masum canları kaka ve kokusundan şikayet edip şiddet gösterip ilk iş kurtulmanın yollarını arıyorlar sizin konunuz tam da bu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…