Kedim benim yüzümden öldü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sorumluluğunu alırsak . Eğer iyi bakamazsak çok üzülürüm ben . Bilemiyorum, eşya falan da umrumda olmaz ama o da çocuk gibi sürekli ilgi ister bence . Kızım korkmuyor hayvanlardan . Ama biz ona ihtiyacı olan ilgiyi sevgiyi vermezsek , çalışan bir insanım yani bazen yorgun geliyorum kızımla zor ilgileniyorum eğer o cana da yetişemezsem diye korkuyorum bildiğim kadarıyla kediler çok duygusal ona eksiklik yaşatırsam vicdan azabı duyarım

Allah sizide bildiği gibi yapsın derken!!! lütfen yazdıklarına dikkat et ben vicdansız olsaydım onu çoktan biyerlere bırakırdım barınaklar nasıl biyerler hiç bir bilgim yok buradanda öğrenmiş oluyorum.Ması suyu vermeyle olmuyor işte oyun istiyor ilgilenmek istiyor yavru daha,ve ben başka bir eve taşındığım için yüksek biyer balkona gidiyor ister istemez korkuyoruz.

Herseryı bedduayla cozecegını sanan bı grup var
Bıde vıcdanlı olduklarını ıddaa ediyorlar gkjgkjfkgkj

Bizlerde çalışıyoruz ama inanın günün stresini onunla atıyorum ki zaten sevmemeniz imkansız eve gelir gelmez atar kendini yere sevdirir kendini,sabah peşimde dolanır ben evden çıkana kadar ki ben titiz sayılacak biri iken bu kadar bağlandı isem başkalarını düşenemiyorum ama tabi şu konuda haklısınız onlarda küçük bir çocuk gibiler ..

Tamamda eve alışmış kedi barınakta falan yapamaz. Barınağa gitmesindense evde olması daha iyi. Zaten 1 2 yaşından sonra kediler duruluyor. Oyunda istemez. Ya gittigi yerde eziyet isterlerse. Ben çok kedi gördüm, sahibi başka yere sahiplendirince, yemek yemeyip ölen. Alıştığı yerden ayrılırsa psikolojisi bozuluyor onun

Dramatize etmeye çalışmadım… siz kafanızda kurmuşsunuz. Amacım acındırma olsa zaten benim yüzümden öldü tarzı cümleler kurup sizi bilinç altınızda yönlendirmezdim

resmen eziyet çile çekmiş hayvancağız. tedavi olmadan neden kedi sahipleniyorsun oyuncak mı bu sürekli bir yerlere verip geri alıyorsun? İnsafsızlık bu.
Dedigim gibi 2-3 aydır gidiyodum ve psikiyatristimle beraber karar vermistik. Sonra bi anda tekrar krizlerim basladi. Geri almamın sebebi de kötü bakılmasıydı

Şu an sinirden elim ayağım titriyor! Madem temizlik takıntın var, ne diye o canın hayatını zindan ettin?

Kendi kendine iyileşir ne demek? Ya var ya içimden geçenleri söylesem, sonsuza kadar banlanırım!
Kendi kendine iyileşirden kastım kilo alırdı

Bana böyle gel işte.Güzel güzel anlatmak varken ne neden bu hiddet, beddua,bende burdan bilgilenmiş oldum. Bir keresinde merdivene Kaçmış bizden habersiz nasıl bağırıyor ağlar gibi ve çok üzüldüm o an.

Barınağa bırakmanızı tavsiye etmiyorum. Koşullar gerçekten çok kötü. Birbirlerinden hastalik kapiyorlar asla kimse de ilgilenmiyor. Hele eve alışmış bi kediyse barınakta kalabileceğini hiç sanmıyorum

Bende artık sosyal medyada kedisini o kadar bırakan görüyorum ki, sinirlerime hakim olamıyorum. Benim kedim de yalnızken çok aglayan bir kediydi. Ama büyüdükçe duruluyorlar. Özellikle 1yaşı geçince sürekli uyumak istiyorlar. Ben sokakta bir yavru kedi buldum. Kıyamadım aldım. İkisi kanki oldu şimdi. İkisi gündüz uyuyup, akşam birbirini kovalıyorlar.
Eger sokağa düşerse ölür. Sokakta yapamazlar. Benim kedim evde diger kediye artistik yapıyor. Ancak sokaga çıksa, bir kenara pusup kalıyor.Ev onların hükümdarlıgı. Sokakta hastalıktan ölürler. Başka biride sahibi kadar iyi bakmaz.

Bakamicaginiz yavruyu sahiplenmeseydiniz ozaman ordan oraya suruklemis durmussunuz yazık yaa bir kaç gün sabredip egitseydiniz alisirdi

Bakamicaginiz yavruyu sahiplenmeseydiniz ozaman ordan oraya suruklemis durmussunuz yazık yaa bir kaç gün sabredip egitseydiniz alisirdi
Çalıştık zaten veterinere de sorduk. Evet cok hata yaptım benim sucum hala farkindayim ama hic cana sarf etmemisim gibi de konusmasaniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…