- 15 Ekim 2016
- 6.526
- 11.759
Sen git büyü de gel sorumsuzŞiddet uygulamak mı? Ruh hastasi olan tek ben degilmisim burada. Bi paranoya için görünmenizi tavsiye ederim. Bir kez vurmadim ogluma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen git büyü de gel sorumsuzŞiddet uygulamak mı? Ruh hastasi olan tek ben degilmisim burada. Bi paranoya için görünmenizi tavsiye ederim. Bir kez vurmadim ogluma.
Kışkırtıyordsn kastım inadına sahiplenesi geliyor insanındı. Anlama konusunda cok bi beklentim yok sizden zaten. Yaptığım şeylerin bilincinde olmasam ve suçlu oldugumun farkında olmasam böyle bir yazı hayatta yazmazdım. Hayvan sahiplenmemeni tavsiye ederim diyebilirsiniz evet ama uzak durun masum canlardan nedir yaTekrar edeyım ozaman masum canlardan uzak durun ve önce sorumluluk sahibi olmayı ögrenin kedi oyuncak degil yemeyince kaldırıp bir köşeye atılmalık değil bir can çok kıymetli bir can
resmen şiddet uyguladıgımı söylüyorsun paranoyaklık resmenSen git büyü de gel sorumsuz
Uzak durun sizde o el birliğiyle öldürdügünüz diğer vijdansızlar da uzak dursun masumlardan anlamayan cahil ve sorumsuz olan sensinKışkırtıyordsn kastım inadına sahiplenesi geliyor insanındı. Anlama konusunda cok bi beklentim yok sizden zaten. Yaptığım şeylerin bilincinde olmasam ve suçlu oldugumun farkında olmasam böyle bir yazı hayatta yazmazdım. Hayvan sahiplenmemeni tavsiye ederim diyebilirsiniz evet ama uzak durun masum canlardan nedir ya
Kedi bakımsızlıktan ölmüş bu şiddettir cahil seniresmen şiddet uyguladıgımı söylüyorsun paranoyaklık resmen
Zaten bir daha sahiplenmeyecegimi belirtmişim ne diye bu şekilde bi üslupta tekrarlıyorsun kezbanlık bu yaptığınızUzak durun sizde o el birliğiyle öldürdügünüz diğer vijdansızlar da uzak dursun masumlardan anlamayan cahil ve sorumsuz olan sensin
bakımsızlıktan kastını açsana bana biraz. Terbiyeni de koru madem ergenim ben iki kati bozarim emin olabilirsinizKedi bakımsızlıktan ölmüş bu şiddettir cahil seni
Şunun kullandıgı kelimeye bak kezbanmış cahil ergen seni o ananda babanda hepinizde vijdansız ve sorumsuzsunuz bu da sana ders olsun bir de hala üste çıkıyor hadsiz siz o canlara kurban olunZaten bir daha sahiplenmeyecegimi belirtmişim ne diye bu şekilde bi üslupta tekrarlıyorsun kezbanlık bu yaptığınız
insanların okuma sorunu mu var? İçimi dökmek için yazdıgımı defalarca belirttim.Neden açtınız bu konuyu insanların sinirini yıpratmak için mi. Yaptığınızı dün okudum hala aklımdan çıkmıyor. Çok şey yazmak istiyorum size ama sadece Allaha havale ediyorum o canı o hale getirip ölümüne neden olduğunuz için..
Bozuksun zaten daha sı bile vardır senin gibilerdebakımsızlıktan kastını açsana bana biraz. Terbiyeni de koru madem ergenim ben iki kati bozarim emin olabilirsiniz
birak şu intihari yaa allah aşkına...biliyorum içiniz rahat edecekse bu gece oğlumun yanına kavuşacağım. sadece son kez içimi dökmek istemiştim
insanların okuma sorunu mu var? İçimi dökmek için yazdıgımı defalarca belirttim.
Evett sizden zeki olduğum doğru siz o yavruya 4,5 ay baktiysaniz sizin duzeninize alışmış olması lazım di artık nasıl bir piskolojiye soktuysaniz artık ben 15 yıldır kedi besliyorum sizin gibi sahiplenip bırakmıyorum ben kızımı sahiplendigimde 1 haftalık di biberonla besliyordum şimdi doğum yaptı yine aynı şekilde ustlerine titriyorum anlayacağın içinizde o canlara sevgi sabır yoksa birdaha lütfen sahiplenmeyin sonra olan o masum canlara oluyorZeka küpü ben bunu 4.5 ay çerçevesinde denemedim mi sence gercekten hicbir şey denememişim gibi konuşmanız delirtiyor
Üste çıkmıyorum üslubunuz delirtti beni. Burada beni eleştiren tonlarca insan var hiçbirine de böyle konusmadım. Üslubunu koruyabilenler vardı çünkü. Hala cahil ergen diyor ya. Siz bana saygısızlık yaparsanız bende size yaparım ve evet konuşmaya bu şekilde girmeniz kezbanlıkŞunun kullandıgı kelimeye bak kezbanmış cahil ergen seni o ananda babanda hepinizde vijdansız ve sorumsuzsunuz bu da sana ders olsun bir de hala üste çıkıyor hadsiz siz o canlara kurban olun
ay ölünce de bitiyor sanıyorsunuz herşeyi birde ne kolay değil mi öldük bitti ...o kadar kolay olsa hepimiz ölür kurtulurduk neden yapmıyoruz sizce?
hadi bir düşünün bakalım siz çok akıllısınız ölünce herşeyden kurtulacağınızı sanıyorsunuz ? öyle mi
Rahatlamak için olmadığını da belirttim okumicaksanız kusura bakmayın ama yürüyün gidin yazmayın yaniDöktünüz mü rahatladınız mı peki?
Kezban hanımlık demektir idare eden demektir sen sadece cahilsinÜste çıkmıyorum üslubunuz delirtti beni. Burada beni eleştiren tonlarca insan var hiçbirine de böyle konusmadım. Üslubunu koruyabilenler vardı çünkü. Hala cahil ergen diyor ya. Siz bana saygısızlık yaparsanız bende size yaparım ve evet konuşmaya bu şekilde girmeniz kezbanlık
Bozuksun ve senin gibiler derken? Gördük şuan kimin cahil kezban oldugunu… eğitimsiz ve saygı çerçevesini aşan insanları engelliyprum size de iyi günlerBozuksun zaten daha sı bile vardır senin gibilerde
Bir kelime sadece sözlük anlamını ifade etmeyebilir ama cahil bundan ne anlarKezban hanımlık demektir idare eden demektir sen sadece cahilsin