Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Gerçekten çok acayip motive edici...

Teşekkür ederiimm :) :)
Canım atarım elbette uzun zamandır müsait olamadım hemen bakarım

Canım dikleşip yuvarlaklaşması kolay çok video paylaştım bakarsan daha da paylaşırım da ama popo çizgisi anlamadım açıkcası

canım tamam çizgiyi boşver şimdi dikleşip yuvarlaklaşması için squat yeterli olur mu. 21.safada egzersizler var ama dikleşip yuvarlaklaşıp büyümeden olan hangisi belirtmemişsin başka sayfada mı acaba

Ben kendi sayfamı yaptım motive ediyim kendimi diye :) Sen daha çok motive ettin Kedicik benim sayfamda da beğendiğim videolar var. tavsiye ederim.

En son buraya msj yazdığımda yapabildim sporumu.
Ocak geldi geleli hastalıklarla boğuşuyoruz ailecek.
Ve en son geçen hafta kitlendim kaldım, hareket dahi edemedim. Dr.a gittim bel fıtığı çıktı malesef.
Şimdi benim sana sorum zumba yapmam bana zarar verir mi? Ve tabi diğer videolar?
O kadar mutsuzum ki bu aralar; ne diyet yapabiliyorum, ne spor?

Aslında doktorunuz size egzersiz vermiştir. Zumba dansı çok kıvrak bir dans o yüzden doktorunuza danışın

Benim abimde de bel fıtığı çıktı. Ağır kaldırmadan kaynaklı. Doktor yürüyüş ve egzersiz verdi. sizde Egzersilerinize uyun ve daha sonra yavaş yavaş yürüyüşleri artırın. sonra belinizle destekli korse takarak spor yapın.

evet dr.Um egzersiz verdi ama bel kaslarını güçlendirmek için ama kilo vermek ve sıkılaşmak için yeterli değil.

Biraz rahatlayınca netten araştırma yapacağım ama biraz sakinleşmeyi bekliyorum.bebeğim hem küçük hem biraz tombul o yüzden onunla yürüyüş yapmam lazım, arabasıyla yapıyoruz ve Bu ara bu daha çok zorluyor.

Korseyi sordum ama bel kaslarını tembelleştirdiği için önermiyormuş, kendisi. Ayrıca daha başlanfıç aşamasındaymış benimki, belki o yüzden önermedi

Acele etmeyin bence zamanla düzeleceksiniz. Sizin o egsizleriniz çok işe yarayacak. Yediklerinize özen verin.

Kedinin tavisyesi vardır mutlaka.. Akşam yazar mutlaka...

Pilates sıkılastirmiyor mu nasil kilo verdin ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…