- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi KedidirKedii
Gerçekten çok acayip motive edici...
Canım atarım elbette uzun zamandır müsait olamadım hemen bakarımkedi selammm. bana ısınma videoları atarmısın çok aradım ama bulamıorum. yaklaşık 12 kilo aldım ve deliricem. acil spora başlıyorum yani pilatese ama evde. pilates dışında da bişier yapabilirim o yuzden ısınma videolarına ihtiycım var
kedi canım 3 aydır spora ara vermiştim bugün tekrar başladım 50 squat ile başladım bu beni hiç zorlamadı. 21. sayfadaki videolara baktım. ben kalçalarım yuvarlaklaşsın büyümesin dikleşsin istiyorum.birde poponun ortasındaki çizgi varya oranın ayrık durması bana estetik görünüyor bunun için bir hareket varmı .birde squat yeterli olur mu
canım tamam çizgiyi boşver şimdi dikleşip yuvarlaklaşması için squat yeterli olur mu. 21.safada egzersizler var ama dikleşip yuvarlaklaşıp büyümeden olan hangisi belirtmemişsin başka sayfada mı acabaTeşekkür ederiimm :) :)
Canım atarım elbette uzun zamandır müsait olamadım hemen bakarım
Canım dikleşip yuvarlaklaşması kolay çok video paylaştım bakarsan daha da paylaşırım da ama popo çizgisi anlamadım açıkcası
En son buraya msj yazdığımda yapabildim sporumu.Süpersin ya süper lütfen devam et 2-3 ay içinde nasıl değişeceksin baak :)
Yani imdi ip atla yarım saat sonra zumbanı yap 10 dak sonra popovs vs yapabilirsin 1 saate bölebilirsin ama ne kadar az sıklıkla yaparsan değişim o kadar hızlı olur.
Sotim ya çok üzüldüm aylardır bekliyordun kısmet diyelim hayırlısı vardır elbette :)
Canım popoya ağırlık ver hareketleri yaparken alt bacağından ağırlık alıyorsun demekki . Alt bacağın aksine incelir çünkü ağırlık kullanmıyorsun kalınlaşmazsn
En son buraya msj yazdığımda yapabildim sporumu.
Ocak geldi geleli hastalıklarla boğuşuyoruz ailecek.
Ve en son geçen hafta kitlendim kaldım, hareket dahi edemedim. Dr.a gittim bel fıtığı çıktı malesef.
Şimdi benim sana sorum zumba yapmam bana zarar verir mi? Ve tabi diğer videolar?
O kadar mutsuzum ki bu aralar; ne diyet yapabiliyorum, ne spor?
En son buraya msj yazdığımda yapabildim.
Ocak geldi geleli hastalıklarla boğuşuyoruz ailecek.
Ve en son geçen hafta kitlendim kaldım, hareket dahi edemedim. Dr.a gittim bel fıtığı çıktı malesef.
Şimdi benim sana sorum zumba yapmam bana zarar verir mi? Ve tabi diğer videolar?
O kadar mutsuzum ki bu aralar; ne diyet yapabiliyorum, ne spor?
evet dr.Um egzersiz verdi ama bel kaslarını güçlendirmek için ama kilo vermek ve sıkılaşmak için yeterli değil.Aslında doktorunuz size egzersiz vermiştir. Zumba dansı çok kıvrak bir dans o yüzden doktorunuza danışın
Benim abimde de bel fıtığı çıktı. Ağır kaldırmadan kaynaklı. Doktor yürüyüş ve egzersiz verdi. sizde Egzersilerinize uyun ve daha sonra yavaş yavaş yürüyüşleri artırın. sonra belinizle destekli korse takarak spor yapın.
evet dr.Um egzersiz verdi ama bel kaslarını güçlendirmek için ama kilo vermek ve sıkılaşmak için yeterli değil.
Biraz rahatlayınca netten araştırma yapacağım ama biraz sakinleşmeyi bekliyorum.bebeğim hem küçük hem biraz tombul o yüzden onunla yürüyüş yapmam lazım, arabasıyla yapıyoruz ve Bu ara bu daha çok zorluyor.
Korseyi sordum ama bel kaslarını tembelleştirdiği için önermiyormuş, kendisi. Ayrıca daha başlanfıç aşamasındaymış benimki, belki o yüzden önermedi
Onu yaptığımız ay vejeteryan besleniriz.
Benim iç bacak problemi kalmaz o video ile.
Kilonuz kaç ? Kilonuz az ise yağ oranı anlaşılan düşük. Vücudunuzdaki yağ oranı düşük ve sıkılaşmak istiyorsaniz kas yapabilirsiniz. Fakat yaglariniz varsa ilk olarak onları yakmaniz gerekecektir.
Kilonuz kaç ? Kilonuz az ise yağ oranı anlaşılan düşük. Vücudunuzdaki yağ oranı düşük ve sıkılaşmak istiyorsaniz kas yapabilirsiniz. Fakat yaglariniz varsa ilk olarak onları yakmaniz gerekecektir.
Evlilik balayi hazirliklari derken bu topige cok giremedim ama devam ediyorum hem pilates hem rejime. Haftada 2 gun rest gunum, 5 gun pilates. Ebru Salli karinsavar yapiyorum cok etkili. 3 kilom gitti cok mutluyum, 4-5 kilo daha vericem dugunume kadar insallah. Bu cuma da diyetisyen kontrolum var :)
nasıl gıdıyor sporlar kızlarr :)
kedim karın bölgesını hallettım
azcık basen kaldı
Mekikle hallettim tabi daha var eritmem icinKarını nasıl hallettin acaba? Göbek varsa nasıl erittin
Mekikle hallettim tabi daha var eritmem icin
Fark var mi sence