Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Bugün 50' hızlı hızlı yürüdüm. Çok üşüdüm.

Sonra videolarımı yaptım ama popo için olan hariç..

Ya ben hep yazıyorum ama yazılmaması mı gerekiyor?
Benden başka yazan yok, ben motivasyon olur diye düşünüyorum açıkcası ama yanlışsa yaptığım, bir daha yazmayayım.
Yazman benim hoşuma gidiyor ben bu ara yapamıyorum kızlarım hasta o yüzden. Burada yapılanlar yazulada insan daha çok motive oluyor canım

Estağfurullah canım, asıl sen kusura bakma.. Teşekkür ederim
Ne cvp yazabildim ne olumlu olumsuz dönebildim.
Hem kendimi hazır hissetmeyi bekledim hemde kızım çok küçük uyku düzenide pek yok :KK43: eğer uyursa o arada yapabiliyorum sporumu.
Zumba sorun olmuyor ama bölgeselde gelip üstüme zıplama ihtimali var :KK66:

Ay ne çok uzattım..
Önce 30' zumba yaptım
ardından
bacakiçi videosunu yaptım ve sevdim ve yandı bacaklarım :)

İkinci olarak popo sıkıştıran videom vardı.
Ne yalan söyleyim en çok zorlayan bu oldu.
Niye bilmiyorum ama bnm sol bacağım daha çok kasılır yere düz indiremem ( bağdaş kurulunca filan) canım yanaar yani. Videodaki En son hareket çok rahatlattı ama.

Son video göbüşüm için olan; en çok bunu sevdim :KK70:

Belimden dolayı uzun zamandır mekik çekemeyen biri olarak cayır cayır yandı göbüş:)

Burdada son 1,5- 2 dakika pelvis hareketinde artık bacaklarım dayanamadı :KK43:

Ayrıca kol göğüs çalıştıran plates lastiğyle yapılan bi egzersiz de yaptım
Süpersin ya süper lütfen devam et 2-3 ay içinde nasıl değişeceksin baak :)
30' zumba
Egzersizler ise; 25' sürdü.

Aslında bende KedidirKedii KedidirKedii ye onu soracaktım.
Zumba ve videoları yetiştiremiyorum kızım uyurken. Ayrı zamanlarda yapsam olur mu?
İp atlayıp vücudumu ısıttıktan sonra yapsam videoları, sorun olur mu?
Yani imdi ip atla yarım saat sonra zumbanı yap 10 dak sonra popovs vs yapabilirsin 1 saate bölebilirsin ama ne kadar az sıklıkla yaparsan değişim o kadar hızlı olur. :KK66:
Eliptik bisikletim geldi ve maalesef aldığım modelde güncelleme yapılmış, aylardır 7 kg disk ağırlığı olduğu için beklediğim model bir geldi, disk ağırlığı 5 kg'ya indirilmiş.
İade için işlem yaptırdım, şimdi gelip almalarını bekliyorum.
İnanılmaz demotive oldum, manuel olarak devam etmek durumundayım maalesef. :63:
Sotim ya çok üzüldüm aylardır bekliyordun kısmet diyelim hayırlısı vardır elbette :)
Merhaba; dün yazmaya fırsatım olmadı

30' zumba

Ve

25' diğer videolarım.
Dün yaparken bacak içimin yandığını hissettim, sanırım zamanla daha düzgün yapıyorum.

Göbek videosu inanılmaz sonunda daha az zorlandım.
Ama ilk yaptıktan bir süre sonra yanma geçmişti ama dün kızımı uyuturken farkettim ki;
Göğüs kafesimin alt kısmı (sağ sol tarafı belin) ve göbek üst kısmı nasıl acıyor nasıl anlatamam.
Bugün eğilip doğrulurken de acıyor ama pes etmek yok.
Hem bıgün ölçülerimide aldım bakalım nasıl fark olacak ocak sonuna :KK66:

Yalnız bir sorunum var;

Popo için yaptığım video sanki popoma etki etmiyor yada birden fazla yeri çalıştırıyor.

Alt bacağım acayip yandı. Bu benim için çok büyük bir sorun ve risk KedidirKedii KedidirKedii ;
çünkü,
benim alt bacağım futbolcu bacağı gibi mübarek :KK43: çok kalın iyice kalınlaşır diye korktum.

Ne önerirsin bu durumda?

Canım popoya ağırlık ver hareketleri yaparken alt bacağından ağırlık alıyorsun demekki . Alt bacağın aksine incelir çünkü ağırlık kullanmıyorsun kalınlaşmazsn :KK66:

A aslize Canım soruna cevabını vereyim o göbeği eritmek kolay ve bu egzersizleri haftada 5 gün yaparsan ve hafif diyetle 2 ayda dümdüz olursun :KK66:

Altarnetifleri sunuyorum vaktine uygun olanı seç :KK66:

kedii merhabaa nasılsın bir şey merak ediyorum squat a basladım ama bacaklarım ön kısmı agrıyo aslında dikkat ederek yapıyorum agırlıgı popoma vermeye calısıyorum ama bacaklarım agrıyo daha cok neyi yanlıs yapıyo olabilirim çömelirken dizlerimi geçmiyorum sırtımda duz ama niyeyse öyle oluyor

kedii merhabaa nasılsın bir şey merak ediyorum squat a basladım ama bacaklarım ön kısmı agrıyo aslında dikkat ederek yapıyorum agırlıgı popoma vermeye calısıyorum ama bacaklarım agrıyo daha cok neyi yanlıs yapıyo olabilirim çömelirken dizlerimi geçmiyorum sırtımda duz ama niyeyse öyle oluyor
Yanlış yapmıyorsun hamlıktan ve ve kas güçsüzlüğünden ağrırı geçecek merak etme öyle resimlerdeki gibi şişmez :KK66:

Günaydınlar herkese:KK16::KK8:kedi bi iki bişey sorucam yine:eek: ben yıllardır mekik çekmeye çalıştığımda sırtımda inanılmaz bir Ağrı oluyor hareketi tam ve düzgün yapıyorum ama sırt bölgesi felaket yanıyor sebebi ne olabilir sence? Bir de sporun hangi saat yapılması daha etkili ,sabah aç karnına yapılan sporla Öğlen yemek yedikten iki saat sonra yapılan spor Arasında çok fark var mi?
İşte buu

Gözümden kaçmış balım affedersin öncelikle :)

Bu disk kayması olabilir , fıtık olabilir doktora görünmende fayda var ben ne dersem yalan olur doktora git önce bi :KK52:
Evet hafiften bulging var ama daha çok Sırt bölgesi sırtta da yoğun kireçlenme var ondan sanırım:KK1: tae bo bin ayakta yapılan karın hareketleri var onlar da çok etkili ve çok güzel başka bildiğin var mi ??

Birde spor saatini sormuştum sence en etkili ne zaman sabah aç karnına mi ya da kahvaltıdan,yemekten iki saat sonra mi hangisi kilo vermede daha faydalı

günaydın kızlar,
bu topiğin dün 64 sayfasını bir solukta okudum. yani artık takipçisiyim ..
umarım bende bir kaç aydır başladığım sporu dewam ettirebilir hep sizlerle kalırım.
şimdiden herkese fit vücutlar :KK6::KK5::KK6:

Canım yarın seninle ilgileneceğim gece gece üstün körü atlamayayım :KK22:

kedi selammm. bana ısınma videoları atarmısın çok aradım ama bulamıorum. yaklaşık 12 kilo aldım ve deliricem. acil spora başlıyorum yani pilatese ama evde. pilates dışında da bişier yapabilirim o yuzden ısınma videolarına ihtiycım var :KK43:

ayy bana nolur simit bölgesi ve göbek için hareketler ve diyet önerirmisin kedi ne yaptıysam kurtulamıyorum:oops: 25 yaşındayım 58kiloyum

Gözümden kaçmış balım affedersin öncelikle :)

Bu disk kayması olabilir , fıtık olabilir doktora görünmende fayda var ben ne dersem yalan olur doktora git önce bi :KK52:
kedi canım 3 aydır spora ara vermiştim bugün tekrar başladım 50 squat ile başladım bu beni hiç zorlamadı. 21. sayfadaki videolara baktım. ben kalçalarım yuvarlaklaşsın büyümesin dikleşsin istiyorum.birde poponun ortasındaki çizgi varya oranın ayrık durması bana estetik görünüyor bunun için bir hareket varmı .birde squat yeterli olur mu

X