- Konu Sahibi KedidirKedii
Kediiiii nerdesiiiinnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mekikle hallettim tabi daha var eritmem icin
Fark var mi sence
Simitlerime etki etti tatlim bel oyugu cikarrmak istiyorum ama onu squatla basaririm sanirimKarin calisirken sirt ve simitlerine de etki etti mi?
Simitlerime etki etti tatlim bel oyugu cikarrmak istiyorum ama onu squatla basaririm sanirim
Bak gonderdm sana inceldi baya :)Anladim :) Alt bacaklarin inceldi mi?
Harika olmuşsun tatlımMekikle hallettim tabi daha var eritmem icin
Fark var mi sence
İNsallah canm cok tesekkur edrm:)Harika olmuşsun tatlım
Maşallah.. :) darısı başımıza
Bi sorunu mu var acaba ,yoksa terk etmek soz konusu olmaz diye dusunuyorumKedi terketti sanırım tipiğini hiç uğramıyor
Yani o anlamda bişey çok yoğundur fırsat olmuyordur belkiBi sorunu mu var acaba ,yoksa terk etmek soz konusu olmaz diye dusunuyorum
Nası yapıcam işte.bna öneride bulunurmusun.sporla pek aram yok da.sadece yürüyüş yapıyorum bazen.diyet olarak da özel bi beslenme mi uygulamam gerek yoksa herhangi bi şekilde az yemem yeterli mi.kalori sayımı yapıyorum ben ama.
Benimde bacakların seninki gibi. Aşırı bi kas yok görüntüde ama aşırı sert üst bacağım yani baya baya kas var, squatlardan olsa gerek.
Sen ne yaptın? Gitti mi kasların acaba?
Canım şimdi sen bana tek yazıda ve düzgüncene derdini yaz ben sana hemenn yardım edeyim :)Benimde bacakların seninki gibi. Aşırı bi kas yok görüntüde ama aşırı sert üst bacağım yani baya baya kas var, squatlardan olsa gerek.
Sen ne yaptın? Gitti mi kasların acaba?
Kızlaaarr bel için önerebileceğiniz videolar var mıdır ? Bel ama yan bel değil tüm belimi arka ön o bölgeyi tamamen çalıştırabileceğim bi egzersiz :))
Canım şimdi sen bana tek yazıda ve düzgüncene derdini yaz ben sana hemenn yardım edeyim :)
- Yan simitleri gideren ve karın yağlarını eriten videolarda şunlar ;
Hele şükür gözümüz yollarda kaldı yahuukızlaarrr ! İşlerim vardı kusura bakmayı geldim tek tek yazacağım cevap terk etmek yok ! :)