• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Kızlaaarr bel için önerebileceğiniz videolar var mıdır ? Bel ama yan bel değil tüm belimi arka ön o bölgeyi tamamen çalıştırabileceğim bi egzersiz :))

Nası yapıcam işte.bna öneride bulunurmusun.sporla pek aram yok da.sadece yürüyüş yapıyorum bazen.diyet olarak da özel bi beslenme mi uygulamam gerek yoksa herhangi bi şekilde az yemem yeterli mi.kalori sayımı yapıyorum ben ama.

Benimde bacakların seninki gibi. Aşırı bi kas yok görüntüde ama aşırı sert üst bacağım yani baya baya kas var, squatlardan olsa gerek.
Sen ne yaptın? Gitti mi kasların acaba?

Benimde bacakların seninki gibi. Aşırı bi kas yok görüntüde ama aşırı sert üst bacağım yani baya baya kas var, squatlardan olsa gerek.

benimki genetik canım.annemin bacakları da böyle.bilekten kalçaya kadar kalın.kilo verdim ama aynı oranda zayıflıyo vücudumla, bacaklarım yine kalın.sporda yapmıyorum ama sıkı kaslı.öylece bıraktım hiçbişey yapmıyorum şuan :)

Canım şimdi sen bana tek yazıda ve düzgüncene derdini yaz ben sana hemenn yardım edeyim :) :KK68::KK68:

Kızlaaarr bel için önerebileceğiniz videolar var mıdır ? Bel ama yan bel değil tüm belimi arka ön o bölgeyi tamamen çalıştırabileceğim bi egzersiz :))

Bel yan arka ön bütün kasların çalıştırır ve , yağlarını eritip sülün gibi olursun :) haftada 4 gün 2 x yapılmalıdır egzersizlerden sonra detoks niyetine yeşil çay yada portakal salatalık suları tüketilmelidir.

Canım şimdi sen bana tek yazıda ve düzgüncene derdini yaz ben sana hemenn yardım edeyim :) :KK68::KK68:

Tamam :oops: Ben 16 yaşındayım boyum 159. ben hep bu zamana kadar çok zayıftım birden 10 kilo aldım ama bana en çok batan kısmım üst bacaklarımdı ve bende hep orası için çalıştım yaklaşık 7 aydır bir sürü şey denedim ama sanırım sürekli egzersiz değiştirdiğimden dolayı bir türlü sonuç alamadım.
Hayatımda ekmek,makarna,pilav,şeker yok abur cuburuda 1.5 hafta oldu keseli. ama bunu rağmen 53 kilo olmuşum bunuda anlamıştım çünkü benim belim incecikti ve sırtımda resmen kemikti ama yağlanmış ve bel simidim oluşmuş.
üst bacağımda squatlardan ve birkaç kere fitnessa gitmemden olsa gerek biraz kaslı ama çok değil.
Bir de minyon tipliyim 53 göstermiyorum o yüzden sayılara çok takılmıyorum ama 48 olsam fena olmaz.

Şimdi hem kilo vermek hemde sorunlu bölgelerime yönelmek istiyorum. Öğrendiğim kadarıyla pilates ve fitness kas kütlesini artırıyormuş o yüzden ben onları en son yapmak istiyorum.

Sporu her türlü yaparım,boş durmak hoşuma gitmiyor zaten ve önümüz 15 tatil olduğu için baya yüklenebilirim.
Ama şunu merak ediyorum, zumbada ayakların üstünde olduğu için ağırlık olucak ve kaslar erimiyicek diye korkum var. ama başka biri vejeteryan beslenip zumba yaparsam eriyiceğini söyledi.

İlk 1 ay vejeteryan beslenip zumbamı yapıp+ karın ve simit çalışırsam sonrada bacakları eklerssem buna ve yaza kadar hepsini beraber götürsem nasıl olur? (yazında devam etmeyi düşünüyorum çünkü seneye üniversiteye hazırlanıcam ve vaktim olmuyucak :( )
Ve hangi saatlerde yapmalıyım? Zumbadan ne kadar sonra yada önce bölgesel çalışmalıyım? Haftada 6 gün yapsam fazla mı olur? ve bana en etkili videoları yollar mıısın? :oops:

Back
X