Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Valla çok güzel sorular sormuşsun cevaplarını merakla bekliyorum Ben de merak ediyorum açıkçası spor hangi saatte yapılırsa daha faydalı olur sabah erken mi ya da öğleden sonra mi ? Ha birde gün içerisine kardio +bölgesel mi çalışmak daha iyi sonuç verir yoksa bi gün kardio çalışıp ertesi günü bölgesel mi

ben niye bu kadar umutsuzum ya sanırım aylardır sonuç alamamaktan dolayı yoruldum. en son kusmaya bile kalktım. biliyorum çözüm değil ama o kadar rahatsız olmaya başladım ki ne ders dinleyebiliyorum ne ders çalışabiliyorum

Bassenlerimi eklemeyi unutmuşum ama onlar çok hafif ve zaten bacakla beraber çalışıcağını düşünüyorum. çok hafifde göbeğim var.
Bir de şeyi merak ediyorum; Zumbayı yapıp karın ve bel çalışırsam, belim incelir göbeğim gider mi? yoksa şuanki hali sıkılaşır mı sadece?

Ben boyle vucutlari seviyorum nedense. Arkadaslarimda boyle ince sevmiyor ama ben bayiliyorum ya
bir tık daha kalını olsa süper tatlım bu çok çalı bence bunlar için zaten kemik yapının aşırı ince olması lazın fit değil de bence zayıf görüntü :)

Zumbami yaptim. 75 dakikanin toplasaniz 5 dakikasi ara vermisimdir ve o kadar terledim ki. O kadinlar gibi kiviramiyorum ama amac terlemekse hayatimda bu kadar terledigimi hatirlamiyorum. Bu kadar emege benim icimden bisey yemek gelmez dogrusu acliktan olsem bile yemem ahahah. Dans etmeyi cok sevmem ve sıkılırım ve bundada birakmayi dusundum ama sonra kadinlarin vucutlarini gorunce vazgectim cunku hayalimmmm.

Ama Kedi bir sey soracagim, bacaklarim hem yanmadi hem terlemedi ama karnim,sirtim su gibiydi.
Yere yatinca yumusak olan ve sallanan bacaklarimi gorunce yine bi umutsuzluga kapildim ama dedim vardir elbet bir caresi en iyisi kediyi bekliyeyim.

Şimdiiiii önce bir sakin ol : ) Özelden ben yazdım sana vegan beslenip cardio çalışmanı . Birinci kural hangi egzersizi yaparsan yap önemli olan beslenme şeklidir. Senin mantığın tamamen yanlış balım eğer vegan ve biraz diyetli bir beslenme uygularsan ağırlıkta kullansan kaslar erime yapar ve incelirsin .. Ben 4 sene uzun mesafe koşucuydum ama sadece vegan + protein yemekleriyle beslendim dengeli sadece ön bacak kasım var oda gayet normal biraz ön kas çok yakışır

Ben sana haftada 5 gün ve evde pişeni ye ama aslaa asla ekmek yok en küçük tabakta 1 kepçe biraz karnın guruldar ama güzel bir vücut ve sağlık için 6 ay sıkı bir programla Kalıcı ama sporunu da bir daha aksatmadan hedefe ulaştıktan sonra hafta da 3-4 gün yaparsın yemene dikkat et ve böyle alış işlenmiş hiç bir şey yemeyelim çok sağlıksız aynaya bakınca utanmadan gurur duymak için hazır mısın : )

Pilates en sağlıklı ve kalıcı kasları yapar aksine ilk yapacağın pilates olmalıdır . Ben sana tempolu plates cardio tarzı videolarla düzenleme yapacağım yarın paylaşacağım ve harfi harfine uygularsan 3 ayda erirsn 6.cı ayda da kalıcı kalçalar ince bacaklar bel ve güzel kollara sahip olacaksın ..
bu 3ünü bir arada mı yapalım yokaitanesin seçip onu mu düzenli yapalımm[/QUOTE

Bu video tek seferde yapılacak işte 5 dakikalık video aralıksız yapılacak :)

Tesekkur ederim. Beklemedeyim :)
O zaman simdi ben her turlu yemegi yiyecegim ama cook az,oyle mi? Peki ara ogunler?
Bir de zumba yapacak miyim,sevmistim onu
Kalici kalcalar derken buyuk olmaz degil mi? Kalca cok sevmem de :)

Kedicim burda paylaşsan diyeti olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…