- Konu Sahibi KedidirKedii
-
Valla çok güzel sorular sormuşsun cevaplarını merakla bekliyorum Ben de merak ediyorum açıkçası spor hangi saatte yapılırsa daha faydalı olur sabah erken mi ya da öğleden sonra mi ? Ha birde gün içerisine kardio +bölgesel mi çalışmak daha iyi sonuç verir yoksa bi gün kardio çalışıp ertesi günü bölgesel miTamamBen 16 yaşındayım boyum 159. ben hep bu zamana kadar çok zayıftım birden 10 kilo aldım ama bana en çok batan kısmım üst bacaklarımdı ve bende hep orası için çalıştım yaklaşık 7 aydır bir sürü şey denedim ama sanırım sürekli egzersiz değiştirdiğimden dolayı bir türlü sonuç alamadım.
Hayatımda ekmek,makarna,pilav,şeker yok abur cuburuda 1.5 hafta oldu keseli. ama bunu rağmen 53 kilo olmuşum bunuda anlamıştım çünkü benim belim incecikti ve sırtımda resmen kemikti ama yağlanmış ve bel simidim oluşmuş.
üst bacağımda squatlardan ve birkaç kere fitnessa gitmemden olsa gerek biraz kaslı ama çok değil.
Bir de minyon tipliyim 53 göstermiyorum o yüzden sayılara çok takılmıyorum ama 48 olsam fena olmaz.
Şimdi hem kilo vermek hemde sorunlu bölgelerime yönelmek istiyorum. Öğrendiğim kadarıyla pilates ve fitness kas kütlesini artırıyormuş o yüzden ben onları en son yapmak istiyorum.
Sporu her türlü yaparım,boş durmak hoşuma gitmiyor zaten ve önümüz 15 tatil olduğu için baya yüklenebilirim.
Ama şunu merak ediyorum, zumbada ayakların üstünde olduğu için ağırlık olucak ve kaslar erimiyicek diye korkum var. ama başka biri vejeteryan beslenip zumba yaparsam eriyiceğini söyledi.
İlk 1 ay vejeteryan beslenip zumbamı yapıp+ karın ve simit çalışırsam sonrada bacakları eklerssem buna ve yaza kadar hepsini beraber götürsem nasıl olur? (yazında devam etmeyi düşünüyorum çünkü seneye üniversiteye hazırlanıcam ve vaktim olmuyucak)
Ve hangi saatlerde yapmalıyım? Zumbadan ne kadar sonra yada önce bölgesel çalışmalıyım? Haftada 6 gün yapsam fazla mı olur? ve bana en etkili videoları yollar mıısın?
Neden imkansiz olsun kizicam sana artik
TamamBen 16 yaşındayım boyum 159. ben hep bu zamana kadar çok zayıftım birden 10 kilo aldım ama bana en çok batan kısmım üst bacaklarımdı ve bende hep orası için çalıştım yaklaşık 7 aydır bir sürü şey denedim ama sanırım sürekli egzersiz değiştirdiğimden dolayı bir türlü sonuç alamadım.
Hayatımda ekmek,makarna,pilav,şeker yok abur cuburuda 1.5 hafta oldu keseli. ama bunu rağmen 53 kilo olmuşum bunuda anlamıştım çünkü benim belim incecikti ve sırtımda resmen kemikti ama yağlanmış ve bel simidim oluşmuş.
üst bacağımda squatlardan ve birkaç kere fitnessa gitmemden olsa gerek biraz kaslı ama çok değil.
Bir de minyon tipliyim 53 göstermiyorum o yüzden sayılara çok takılmıyorum ama 48 olsam fena olmaz.
Şimdi hem kilo vermek hemde sorunlu bölgelerime yönelmek istiyorum. Öğrendiğim kadarıyla pilates ve fitness kas kütlesini artırıyormuş o yüzden ben onları en son yapmak istiyorum.
Sporu her türlü yaparım,boş durmak hoşuma gitmiyor zaten ve önümüz 15 tatil olduğu için baya yüklenebilirim.
Ama şunu merak ediyorum, zumbada ayakların üstünde olduğu için ağırlık olucak ve kaslar erimiyicek diye korkum var. ama başka biri vejeteryan beslenip zumba yaparsam eriyiceğini söyledi.
İlk 1 ay vejeteryan beslenip zumbamı yapıp+ karın ve simit çalışırsam sonrada bacakları eklerssem buna ve yaza kadar hepsini beraber götürsem nasıl olur? (yazında devam etmeyi düşünüyorum çünkü seneye üniversiteye hazırlanıcam ve vaktim olmuyucak)
Ve hangi saatlerde yapmalıyım? Zumbadan ne kadar sonra yada önce bölgesel çalışmalıyım? Haftada 6 gün yapsam fazla mı olur? ve bana en etkili videoları yollar mıısın?
Bak senin yasnda kardesim var kizdirmayin beni
ama bu kötü bir bacak :S çalı gibi altlara baksana
Bak senin yasnda kardesim var kizdirmayin beni
ama bu kötü bir bacak :S çalı gibi altlara baksana
bir tık daha kalını olsa süper tatlım bu çok çalı bence bunlar için zaten kemik yapının aşırı ince olması lazın fit değil de bence zayıf görüntü :)Ben boyle vucutlari seviyorum nedense. Arkadaslarimda boyle ince sevmiyor ama ben bayiliyorum ya
bir tık daha kalını olsa süper tatlım bu çok çalı bence bunlar için zaten kemik yapının aşırı ince olması lazın fit değil de bence zayıf görüntü :)
harikaaaaaa
diyet yaparakPilates sıkılastirmiyor mu nasil kilo verdin ki
Şimdiiiii önce bir sakin ol : ) Özelden ben yazdım sana vegan beslenip cardio çalışmanı . Birinci kural hangi egzersizi yaparsan yap önemli olan beslenme şeklidir. Senin mantığın tamamen yanlış balım eğer vegan ve biraz diyetli bir beslenme uygularsan ağırlıkta kullansan kaslar erime yapar ve incelirsin .. Ben 4 sene uzun mesafe koşucuydum ama sadece vegan + protein yemekleriyle beslendim dengeli sadece ön bacak kasım var oda gayet normal biraz ön kas çok yakışırTamamBen 16 yaşındayım boyum 159. ben hep bu zamana kadar çok zayıftım birden 10 kilo aldım ama bana en çok batan kısmım üst bacaklarımdı ve bende hep orası için çalıştım yaklaşık 7 aydır bir sürü şey denedim ama sanırım sürekli egzersiz değiştirdiğimden dolayı bir türlü sonuç alamadım.
bu 3ünü bir arada mı yapalım yokaitanesin seçip onu mu düzenli yapalımm[/QUOTE
Bu video tek seferde yapılacak işte 5 dakikalık video aralıksız yapılacak :)
Şimdiiiii önce bir sakin ol : ) Özelden ben yazdım sana vegan beslenip cardio çalışmanı . Birinci kural hangi egzersizi yaparsan yap önemli olan beslenme şeklidir. Senin mantığın tamamen yanlış balım eğer vegan ve biraz diyetli bir beslenme uygularsan ağırlıkta kullansan kaslar erime yapar ve incelirsin .. Ben 4 sene uzun mesafe koşucuydum ama sadece vegan + protein yemekleriyle beslendim dengeli sadece ön bacak kasım var oda gayet normal biraz ön kas çok yakışır
Ben sana haftada 5 gün ve evde pişeni ye ama aslaa asla ekmek yok en küçük tabakta 1 kepçe biraz karnın guruldar ama güzel bir vücut ve sağlık için 6 ay sıkı bir programla Kalıcı ama sporunu da bir daha aksatmadan hedefe ulaştıktan sonra hafta da 3-4 gün yaparsın yemene dikkat et ve böyle alış işlenmiş hiç bir şey yemeyelim çok sağlıksız aynaya bakınca utanmadan gurur duymak için hazır mısın : )
Pilates en sağlıklı ve kalıcı kasları yapar aksine ilk yapacağın pilates olmalıdır . Ben sana tempolu plates cardio tarzı videolarla düzenleme yapacağım yarın paylaşacağım ve harfi harfine uygularsan 3 ayda erirsn 6.cı ayda da kalıcı kalçalar ince bacaklar bel ve güzel kollara sahip olacaksın ..
Kedicim burda paylaşsan diyeti olur muŞimdiiiii önce bir sakin ol : ) Özelden ben yazdım sana vegan beslenip cardio çalışmanı . Birinci kural hangi egzersizi yaparsan yap önemli olan beslenme şeklidir. Senin mantığın tamamen yanlış balım eğer vegan ve biraz diyetli bir beslenme uygularsan ağırlıkta kullansan kaslar erime yapar ve incelirsin .. Ben 4 sene uzun mesafe koşucuydum ama sadece vegan + protein yemekleriyle beslendim dengeli sadece ön bacak kasım var oda gayet normal biraz ön kas çok yakışır
Ben sana haftada 5 gün ve evde pişeni ye ama aslaa asla ekmek yok en küçük tabakta 1 kepçe biraz karnın guruldar ama güzel bir vücut ve sağlık için 6 ay sıkı bir programla Kalıcı ama sporunu da bir daha aksatmadan hedefe ulaştıktan sonra hafta da 3-4 gün yaparsın yemene dikkat et ve böyle alış işlenmiş hiç bir şey yemeyelim çok sağlıksız aynaya bakınca utanmadan gurur duymak için hazır mısın : )
Pilates en sağlıklı ve kalıcı kasları yapar aksine ilk yapacağın pilates olmalıdır . Ben sana tempolu plates cardio tarzı videolarla düzenleme yapacağım yarın paylaşacağım ve harfi harfine uygularsan 3 ayda erirsn 6.cı ayda da kalıcı kalçalar ince bacaklar bel ve güzel kollara sahip olacaksın ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?