Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Yazman benim hoşuma gidiyor ben bu ara yapamıyorum kızlarım hasta o yüzden. Burada yapılanlar yazulada insan daha çok motive oluyor canım

Süpersin ya süper lütfen devam et 2-3 ay içinde nasıl değişeceksin baak :)
Yani imdi ip atla yarım saat sonra zumbanı yap 10 dak sonra popovs vs yapabilirsin 1 saate bölebilirsin ama ne kadar az sıklıkla yaparsan değişim o kadar hızlı olur.
Sotim ya çok üzüldüm aylardır bekliyordun kısmet diyelim hayırlısı vardır elbette :)

Canım popoya ağırlık ver hareketleri yaparken alt bacağından ağırlık alıyorsun demekki . Alt bacağın aksine incelir çünkü ağırlık kullanmıyorsun kalınlaşmazsn

A aslize Canım soruna cevabını vereyim o göbeği eritmek kolay ve bu egzersizleri haftada 5 gün yaparsan ve hafif diyetle 2 ayda dümdüz olursun

Altarnetifleri sunuyorum vaktine uygun olanı seç

kedii merhabaa nasılsın bir şey merak ediyorum squat a basladım ama bacaklarım ön kısmı agrıyo aslında dikkat ederek yapıyorum agırlıgı popoma vermeye calısıyorum ama bacaklarım agrıyo daha cok neyi yanlıs yapıyo olabilirim çömelirken dizlerimi geçmiyorum sırtımda duz ama niyeyse öyle oluyor

Yanlış yapmıyorsun hamlıktan ve ve kas güçsüzlüğünden ağrırı geçecek merak etme öyle resimlerdeki gibi şişmez

İşte buu

Gözümden kaçmış balım affedersin öncelikle :)

Bu disk kayması olabilir , fıtık olabilir doktora görünmende fayda var ben ne dersem yalan olur doktora git önce bi
Evet hafiften bulging var ama daha çok Sırt bölgesi sırtta da yoğun kireçlenme var ondan sanırım tae bo bin ayakta yapılan karın hareketleri var onlar da çok etkili ve çok güzel başka bildiğin var mi ??

Birde spor saatini sormuştum sence en etkili ne zaman sabah aç karnına mi ya da kahvaltıdan,yemekten iki saat sonra mi hangisi kilo vermede daha faydalı

günaydın kızlar,
bu topiğin dün 64 sayfasını bir solukta okudum. yani artık takipçisiyim ..
umarım bende bir kaç aydır başladığım sporu dewam ettirebilir hep sizlerle kalırım.
şimdiden herkese fit vücutlar

Canım yarın seninle ilgileneceğim gece gece üstün körü atlamayayım

kedi selammm. bana ısınma videoları atarmısın çok aradım ama bulamıorum. yaklaşık 12 kilo aldım ve deliricem. acil spora başlıyorum yani pilatese ama evde. pilates dışında da bişier yapabilirim o yuzden ısınma videolarına ihtiycım var

Selam kızlar :)
Ben geldim :)
Veee spora bugün başladım hadi bakalım herkese hayırlısı olsun :)
Beni spordan vazgeçirmeyin kızlar olur mu :)))

ayy bana nolur simit bölgesi ve göbek için hareketler ve diyet önerirmisin kedi ne yaptıysam kurtulamıyorum 25 yaşındayım 58kiloyum

Gözümden kaçmış balım affedersin öncelikle :)

Bu disk kayması olabilir , fıtık olabilir doktora görünmende fayda var ben ne dersem yalan olur doktora git önce bi
kedi canım 3 aydır spora ara vermiştim bugün tekrar başladım 50 squat ile başladım bu beni hiç zorlamadı. 21. sayfadaki videolara baktım. ben kalçalarım yuvarlaklaşsın büyümesin dikleşsin istiyorum.birde poponun ortasındaki çizgi varya oranın ayrık durması bana estetik görünüyor bunun için bir hareket varmı .birde squat yeterli olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…