Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Herkese merhaaaabaaa:)
Yeni yıl yaklaşıyor ya bende kendime söz verdiğim gibi yeni yıldan hemen sonra squata başlayacağımı söylemiştim:)
Düşündümde sadece squatla olmaz:)
Aynaya baktımda bu popo benim eski popom olamaz dedim :)
Popomdan o selülitler gitmedikçe ve sıkılaşmadıkça kendimi çok kötü hissedeceğim:)
O yüzden squata ek olarak ne yapsam kedi :)
Popom top gibi olsun sıkılaşsın ve selülit gitsin :)

ağırlıksız squat zayıflatmaz dimi kedi
incelsin istemiyorum bacaklarım...
Beslenmene bağlı balım diyet yapmıyorsan sorun yok güzel beslen hiç bir sıkıntı olmaz bira kalınlaşmak kas olarak istiyorsan protein beslenmesine yönel derim.
Spor yapmadan önce sürdüğünüzerine yağ krem birşey var mı. Bunların etkisi var mı açıkcası herkes birşey söylüyor hangisi doğru
Dışarıdan bir şey yapamayız selülitlere ama nemli durması için ben nive kremlerini ve kayısı yağı badem yağı sürüyorum.
Aman Allah'ım şu vücutlara bak ya nasıl yapıyorlar nasıl başarıyorlar aklım şaşıyor inanılmaz güZel kim bilir benim kaç sene çalışmam Lazım ki bu sonucları elde edeyim
1 senen yeter inan 1 sene ya sonra taş gibi baktıkça aynaya ' aayy seda kızım ne olmuş sana taş gibi ' diyeceksin giyinmeyes soyunmaya doymayacaksın :)

Kesinlikle bu istekle devam et istediğini alırsın. Ben sana şunları şiddet' le öneririm ;

İnanılmaz güzell kaçla iç bacak selülit bölgesi çalıştırıyor

Veeee mari winsor :) izle ve yap yeter '

Sağol canım hemen defterime not alıyorum :) Yılbaşından sonraki gün hemen başlayacağım :)
Yeni yıl sağlık ve spor açısından benim için başlangıç olucak :)
Yaş 27 oldu yaşımı göstermesemde vücuduma gereken önemi göstermeliyim.

Merhaba canım sayfanı çok beğendim böyle destekçi olman ve yol göstermen çok güzel benimde yardımına ihtiyacım var
İlk olarak kilom 53 ve boyum 1.69 ben kilomdan rahatsız değilim ama üst bacak aramın toparlı olmamasından gevşek durmasından nefret ediyorum işte evde video açıp hareketler falan yapmışlığım var ama baktım başımda biri olmayınca olmuyor spor salonuna yazıldım shapes spor salonu bayanlara özel bilirsin erkeklerin olduğu ortamda spor yapmak ıstemiyorum orda da koşu bandı falan yok haliyle standart her şubesinde olan belirli aletleri var . Bana başta garip geldi ama daha sonra hocamız çok ilgilenince aletlerin pekte önemli olmadığını anladım . AMA 1.5 Ay oldu yavaş yavaş skılaşmaya başladığımı hisseediyorum. Benim senden önerim kilo vermeden skılaşmam için ne yapmam gerekir . Yemeği çok seven biriyim ama kesinlkle yemek saatlerime dikkat ederim bende psikolojikmen bir şey oluştu 6 7 den sonra bir şey yiyemiyorum yesem de taş gibi mideme oturuyor. Benim için önerilerin neler ?

Merhaba canım peki iç bacak için neler yaptın

herkes jen selter da lardoz hastalıgı var diyip duruyor dogrudur olabilir ama kızın çalıştıgı gerçeği değiştirmez bence hakkını yiyorlar gibi geliyor bana ve bu resimdeki kızın kalçasıda aynı jen gibi hakkatten iyi çalışmış bu tanıdık birimi acaba?
merhaba kedi banada omuz içn egzrsız bakıcaktın unutmaa lutfeeen :)

Günaydınlar herkesekedi bi iki bişey sorucam yine ben yıllardır mekik çekmeye çalıştığımda sırtımda inanılmaz bir Ağrı oluyor hareketi tam ve düzgün yapıyorum ama sırt bölgesi felaket yanıyor sebebi ne olabilir sence? Bir de sporun hangi saat yapılması daha etkili ,sabah aç karnına yapılan sporla Öğlen yemek yedikten iki saat sonra yapılan spor Arasında çok fark var mi?

Estağfurullah canım, asıl sen kusura bakma.. Teşekkür ederim
Ne cvp yazabildim ne olumlu olumsuz dönebildim.
Hem kendimi hazır hissetmeyi bekledim hemde kızım çok küçük uyku düzenide pek yok eğer uyursa o arada yapabiliyorum sporumu.
Zumba sorun olmuyor ama bölgeselde gelip üstüme zıplama ihtimali var

Ay ne çok uzattım..
Önce 30' zumba yaptım
ardından
bacakiçi videosunu yaptım ve sevdim ve yandı bacaklarım :)

İkinci olarak popo sıkıştıran videom vardı.
Ne yalan söyleyim en çok zorlayan bu oldu.
Niye bilmiyorum ama bnm sol bacağım daha çok kasılır yere düz indiremem ( bağdaş kurulunca filan) canım yanaar yani. Videodaki En son hareket çok rahatlattı ama.

Son video göbüşüm için olan; en çok bunu sevdim

Belimden dolayı uzun zamandır mekik çekemeyen biri olarak cayır cayır yandı göbüş:)

Burdada son 1,5- 2 dakika pelvis hareketinde artık bacaklarım dayanamadı

Ayrıca kol göğüs çalıştıran plates lastiğyle yapılan bi egzersiz de yaptım

Maşallah canım maşallah. Ne kadar sürdü bunlar

Eliptik bisikletim geldi ve maalesef aldığım modelde güncelleme yapılmış, aylardır 7 kg disk ağırlığı olduğu için beklediğim model bir geldi, disk ağırlığı 5 kg'ya indirilmiş.
İade için işlem yaptırdım, şimdi gelip almalarını bekliyorum.
İnanılmaz demotive oldum, manuel olarak devam etmek durumundayım maalesef.

Merhaba; dün yazmaya fırsatım olmadı

30' zumba

Ve

25' diğer videolarım.
Dün yaparken bacak içimin yandığını hissettim, sanırım zamanla daha düzgün yapıyorum.

Göbek videosu inanılmaz sonunda daha az zorlandım.
Ama ilk yaptıktan bir süre sonra yanma geçmişti ama dün kızımı uyuturken farkettim ki;
Göğüs kafesimin alt kısmı (sağ sol tarafı belin) ve göbek üst kısmı nasıl acıyor nasıl anlatamam.
Bugün eğilip doğrulurken de acıyor ama pes etmek yok.
Hem bıgün ölçülerimide aldım bakalım nasıl fark olacak ocak sonuna

Yalnız bir sorunum var;

Popo için yaptığım video sanki popoma etki etmiyor yada birden fazla yeri çalıştırıyor.

Alt bacağım acayip yandı. Bu benim için çok büyük bir sorun ve risk KedidirKedii ;
çünkü,
benim alt bacağım futbolcu bacağı gibi mübarek çok kalın iyice kalınlaşır diye korktum.

Ne önerirsin bu durumda?

Son düzenleme:
Merhaba etkili Göbek videosu hangisi yapmiş olduğun?

Bugün 50' hızlı hızlı yürüdüm. Çok üşüdüm.

Sonra videolarımı yaptım ama popo için olan hariç..

Ya ben hep yazıyorum ama yazılmaması mı gerekiyor?
Benden başka yazan yok, ben motivasyon olur diye düşünüyorum açıkcası ama yanlışsa yaptığım, bir daha yazmayayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…