- 15 Aralık 2014
- 102
- 34
-
- Konu Sahibi KedidirKedii
Beslenmene bağlı balım diyet yapmıyorsan sorun yok güzel beslen hiç bir sıkıntı olmaz bira kalınlaşmak kas olarak istiyorsan protein beslenmesine yönel derim.ağırlıksız squat zayıflatmaz dimi kedi
incelsin istemiyorum bacaklarım...
Dışarıdan bir şey yapamayız selülitlere ama nemli durması için ben nive kremlerini ve kayısı yağı badem yağı sürüyorum.Spor yapmadan önce sürdüğünüzerine yağ krem birşey var mı. Bunların etkisi var mı açıkcası herkes birşey söylüyor hangisi doğru
1 senen yeter inan 1 sene ya sonra taş gibi baktıkça aynaya ' aayy seda kızım ne olmuş sana taş gibi ' diyeceksin giyinmeyes soyunmaya doymayacaksın :)Aman Allah'ım şu vücutlara bak ya nasıl yapıyorlar nasıl başarıyorlar aklım şaşıyor inanılmaz güZel kim bilir benim kaç sene çalışmam Lazım ki bu sonucları elde edeyim
Herkese merhaaaabaaa:)
Yeni yıl yaklaşıyor ya bende kendime söz verdiğim gibi yeni yıldan hemen sonra squata başlayacağımı söylemiştim:)
Düşündümde sadece squatla olmaz:)
Aynaya baktımda bu popo benim eski popom olamaz dedim :)
Popomdan o selülitler gitmedikçe ve sıkılaşmadıkça kendimi çok kötü hissedeceğim:)
O yüzden squata ek olarak ne yapsam kedi :)
Popom top gibi olsun sıkılaşsın ve selülit gitsin :)
Beslenmene bağlı balım diyet yapmıyorsan sorun yok güzel beslen hiç bir sıkıntı olmaz bira kalınlaşmak kas olarak istiyorsan protein beslenmesine yönel derim.
Dışarıdan bir şey yapamayız selülitlere ama nemli durması için ben nive kremlerini ve kayısı yağı badem yağı sürüyorum.
1 senen yeter inan 1 sene ya sonra taş gibi baktıkça aynaya ' aayy seda kızım ne olmuş sana taş gibi ' diyeceksin giyinmeyes soyunmaya doymayacaksın :)
Kesinlikle bu istekle devam et istediğini alırsın. Ben sana şunları şiddet' le öneririm ;
İnanılmaz güzell kaçla iç bacak selülit bölgesi çalıştırıyor
Veeee mari winsor :) izle ve yap yeter '
canım tebrik ederim rica etsem zumbayı gönderir misin bana araştırdım ama bulamadım yorumlar güzelSelamlar bugün 30 dk zumba burn 30 dk tae bi Yaptım inanılmaz ter attım...Şuanda fitness tv de pamp it up var kedicim senin favori videon
Gönderemem maalesef çünkü DVD den Yaptım son çıkan DVD ler zumba ıncredible results amazondan almıştımcanım tebrik ederim rica etsem zumbayı gönderir misin bana araştırdım ama bulamadım yorumlar güzel
Merhaba canım peki iç bacak için neler yaptınMerhaba canım sayfanı çok beğendim böyle destekçi olman ve yol göstermen çok güzel benimde yardımına ihtiyacım var
İlk olarak kilom 53 ve boyum 1.69 ben kilomdan rahatsız değilim ama üst bacak aramın toparlı olmamasından gevşek durmasından nefret ediyorum işte evde video açıp hareketler falan yapmışlığım var ama baktım başımda biri olmayınca olmuyor spor salonuna yazıldım shapes spor salonu bayanlara özel bilirsin erkeklerin olduğu ortamda spor yapmak ıstemiyorumorda da koşu bandı falan yok haliyle standart her şubesinde olan belirli aletleri var . Bana başta garip geldi ama daha sonra hocamız çok ilgilenince aletlerin pekte önemli olmadığını anladım . AMA 1.5 Ay oldu yavaş yavaş skılaşmaya başladığımı hisseediyorum. Benim senden önerim kilo vermeden skılaşmam için ne yapmam gerekir . Yemeği çok seven biriyim ama kesinlkle yemek saatlerime dikkat ederim bende psikolojikmen bir şey oluştu 6 7 den sonra bir şey yiyemiyorum yesem de taş gibi mideme oturuyor. Benim için önerilerin neler ?
herkes jen selter da lardoz hastalıgı var diyip duruyor dogrudur olabilir ama kızın çalıştıgı gerçeği değiştirmez bence hakkını yiyorlar gibi geliyor bana ve bu resimdeki kızın kalçasıda aynı jen gibi hakkatten iyi çalışmış bu tanıdık birimi acaba?
-Merhaba geç cevabımdan dolayı kusura bakmayın işlerim yoğun :)
Şimdi yazın yaptıklarından ziyade şuan neler yapabilirizi düşünmeliyiz. Belin sakat hafif ama etkili egzersizler önere bilirim. Göğüslerin küçülecek yağ yakımın devam ettikçe inan ama sarkma yapar çünkü içi yağ dolu yağ gittikçe sönükleşebilir . Biraz biraz göğüs çalışabilirsin :) Ben 75 c takıyorum ona rağmen kilo verince çatlak olmaya meğillendi bol kremler yağlar ve kilo alım verimi sabitleyip sıkılaşmaya yönelik egzersizler yaptım . Ki seninkiler büyük daha da sarkmaya ve küçülmeye meğillenir. Sporcu sütyeni yada yarım atletler varya ondan 2 adet üst üste giyerek egzersiz yap göğüsler sarkamasın ..
Şimdiii. Bıngıl bıngıl göbek merhaba sanada :) Kilo veriyorsun süper ama yanında egzersizlerle inan yaza kadar eline o tuttuğun göbeğindeki yağ gelmeyecek eğer istikrarlı olursan hep söylüyorum bu işin 3 sırrı var ;
1 > İstikrar 2 > sabır 3 > yemeğe dikkat etmek Bu kadar !
Şeker , Çok aşırı su , trans yağlar ( börekler çörekler cipsler ! ) ve asitten uzak durmak haftada 1 çikolata yiyebilirsin ama şekeri kesmezse asla istediğine sahip olamazsın .
Şimdi sana bacak içi, popo ve göbüş için egzersiz videoları vereceğim kısa kısa 30 dakikalık toplam bunları 1 ay boyunca haftada 5 gün ( 3 gün devam 1 gün rest 2 gün devam 1 gün rest ) yapacaksın . Yemeğe dikkat edicem yemeğin ekmeği belki 1 küçük dilim ama şeker asla lütfen bakın çektiğimiz acılara bu kilo verme savaşına değermi o çikolata ??
---
<<<< Göbek yan simit egzersizin
<<<< İç bacak videon :)
<<< Popo sıkılaştıran egzersizin :)
Bol şans sürekli buraya rapor ver yaptım böyle şöyle diye :)
canım tebrik ederim rica etsem zumbayı gönderir misin bana araştırdım ama bulamadım yorumlar güzel
Maşallah canım maşallah. Ne kadar sürdü bunlarEstağfurullah canım, asıl sen kusura bakma.. Teşekkür ederim
Ne cvp yazabildim ne olumlu olumsuz dönebildim.
Hem kendimi hazır hissetmeyi bekledim hemde kızım çok küçük uyku düzenide pek yokeğer uyursa o arada yapabiliyorum sporumu.
Zumba sorun olmuyor ama bölgeselde gelip üstüme zıplama ihtimali var
Ay ne çok uzattım..
Önce 30' zumba yaptım
ardından
bacakiçi videosunu yaptım ve sevdim ve yandı bacaklarım :)
İkinci olarak popo sıkıştıran videom vardı.
Ne yalan söyleyim en çok zorlayan bu oldu.
Niye bilmiyorum ama bnm sol bacağım daha çok kasılır yere düz indiremem ( bağdaş kurulunca filan) canım yanaar yani. Videodaki En son hareket çok rahatlattı ama.
Son video göbüşüm için olan; en çok bunu sevdim
Belimden dolayı uzun zamandır mekik çekemeyen biri olarak cayır cayır yandı göbüş:)
Burdada son 1,5- 2 dakika pelvis hareketinde artık bacaklarım dayanamadı
Ayrıca kol göğüs çalıştıran plates lastiğyle yapılan bi egzersiz de yaptım
30' zumbaMaşallah canım maşallah. Ne kadar sürdü bunlar
Merhaba etkili Göbek videosu hangisi yapmiş olduğun?Merhaba; dün yazmaya fırsatım olmadı
30' zumba
Ve
25' diğer videolarım.
Dün yaparken bacak içimin yandığını hissettim, sanırım zamanla daha düzgün yapıyorum.
Göbek videosu inanılmaz sonunda daha az zorlandım.
Ama ilk yaptıktan bir süre sonra yanma geçmişti ama dün kızımı uyuturken farkettim ki;
Göğüs kafesimin alt kısmı (sağ sol tarafı belin) ve göbek üst kısmı nasıl acıyor nasıl anlatamam.
Bugün eğilip doğrulurken de acıyor ama pes etmek yok.
Hem bıgün ölçülerimide aldım bakalım nasıl fark olacak ocak sonuna
Yalnız bir sorunum var;
Popo için yaptığım video sanki popoma etki etmiyor yada birden fazla yeri çalıştırıyor.
Alt bacağım acayip yandı. Bu benim için çok büyük bir sorun ve riskKedidirKedii ;
çünkü,
benim alt bacağım futbolcu bacağı gibi mübarekçok kalın iyice kalınlaşır diye korktum.
Ne önerirsin bu durumda?
Tekrar alıntılayamadım, birkaç mesaj üstte kedinin msj. Dan alıntı yapmıştım, oradaki ilk videoMerhaba etkili Göbek videosu hangisi yapmiş olduğun?