- 24 Nisan 2013
- 379
- 111
- Konu Sahibi KedidirKedii
Hangisini denedinYapamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangisini denedinYapamadım
beni de ekler misin kedicim
Media clip biraz karisik bende ilk baslarda videi indirirken zorlanıyordum takıldığın birsey olursa sor birde ben sadece youtubeden indirebiliyorumÇok teşekkürler çok işime yarayacak.
Free youtube indirdim bilgisayarıma ordan indirdim bile istediğim videoları Telefon için media clibi henüz denemedim onu indirme de problem yaşarsam yardım isterim canım tekrar tşk.Media clip biraz karisik bende ilk baslarda videi indirirken zorlanıyordum takıldığın birsey olursa sor birde ben sadece youtubeden indirebiliyorum
Önce bu programi indirMedia clip dıye yazdım indi ama bomboş sayfa ust tarafında şekiller vardı Ingilizce bide hiçbirşey anlamadım
Rica ederim cnmFree youtube indirdim bilgisayarıma ordan indirdim bile istediğim videoları Telefon için media clibi henüz denemedim onu indirme de problem yaşarsam yardım isterim canım tekrar tşk.
Teşekkür ederim canımÖnce bu programi indir
Eki Görüntüle 1331674
daha sonra altdaki arama yerine youtube yaz
Eki Görüntüle 1331676
Youtube tıkla
Eki Görüntüle 1331677
Şimdide yotube arama kismina istedigin vidoyu yaz ve oynat unutma vido oynamadan indirmez oynadiktan sonra isaretledigim dl kisma bas
Eki Görüntüle 1331678
sonra vidoyu işaretle tekrar dl ye bas video iner
Eki Görüntüle 1331680
süpersin ! Devam balım devamHayırlı günler canlar nasılsınız ben çok iyiyim 1 saat spor yaptım süperim kedicim bana önerdiğin video süper birşey çok çok tesekkur ederim canım 1 saatlik video varya senin favorin indirim onuda yapıcam inş öpüyorum kokulu kokulu
Canım sen haftada 5 gün sporunu yapınca yaptım süperim harikayım demen yeter ben not alıyorum 1 ci sayda ilk yazımda liste yapıcam yknda :)Kedicim okudum sayfaları ama ya göremedim ya yok bildirim nasıl ne zaman yapılacak
SLMM karın ve bel egzersizi neler yapıyorsunuz buradaki videolardan mı hareketler??Haftasonu evde olmadığım için spor yapamadım Bugün tam gaz başladım pilates ardından da karın ve bel egzersizleri yaptım. Bu arada 90. squattayım
Caım geçmiş olsun iyileş devam :)güzel hatunKızlar ben ara veriyorum squat'a burun ameliyatı oldum biraz halsizim yapmayı denedim ama 2 den sonrası gitmedi... Burunumda tampon olduğu için çok rahat nefes alamıyorum bu da çok yoruyor. O yüzden yılbaşından sonra kısmetse başlayacağım ama sizi takipteyim :)Birde biraz kilo verdim bi kaç gün içinde
Sağol canım iyileşince tam gaz devam edeceğim :)Caım geçmiş olsun iyileş devam :)güzel hatun