Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Media clip dıye yazdım indi ama bomboş sayfa ust tarafında şekiller vardı Ingilizce bide hiçbirşey anlamadım

Media clip biraz karisik bende ilk baslarda videi indirirken zorlanıyordum takıldığın birsey olursa sor birde ben sadece youtubeden indirebiliyorum
Free youtube indirdim bilgisayarıma ordan indirdim bile istediğim videoları :KK76: Telefon için media clibi henüz denemedim onu indirme de problem yaşarsam yardım isterim canım tekrar tşk.:KK60:

Media clip dıye yazdım indi ama bomboş sayfa ust tarafında şekiller vardı Ingilizce bide hiçbirşey anlamadım
Önce bu programi indir
Screenshot_2014-12-10-17-53-16-1.png

daha sonra altdaki arama yerine youtube yaz
Screenshot_2014-12-10-17-53-35.png

Youtube tıkla
Screenshot_2014-12-10-17-53-55.png

Şimdide yotube arama kismina istedigin vidoyu yaz ve oynat unutma vido oynamadan indirmez oynadiktan sonra isaretledigim dl kisma bas
2014-12-10 17.57.07.png

sonra vidoyu işaretle tekrar dl ye bas video iner
Screenshot_2014-12-10-17-54-51.png

Eklentiler

• 2014-12-10 17.57.07.png
    2014-12-10 17.57.07.png
    293,8 KB · Görüntüleme: 81
Hayırlı günler canlar nasılsınız ben çok iyiyim 1 saat spor yaptım süperim:KK73: kedicim bana önerdiğin video süper birşey çok çok tesekkur ederim canım :KK71: 1 saatlik video varya senin favorin indirim onuda yapıcam inş öpüyorum kokulu kokulu:KK15::KK15::KK52:

Kızlar ben ara veriyorum squat'a burun ameliyatı oldum biraz halsizim yapmayı denedim ama 2 den sonrası gitmedi... Burunumda tampon olduğu için çok rahat nefes alamıyorum bu da çok yoruyor. O yüzden yılbaşından sonra kısmetse başlayacağım ama sizi takipteyim :)Birde biraz kilo verdim bi kaç gün içinde :KK43:

Kızlar ben ara veriyorum squat'a burun ameliyatı oldum biraz halsizim yapmayı denedim ama 2 den sonrası gitmedi... Burunumda tampon olduğu için çok rahat nefes alamıyorum bu da çok yoruyor. O yüzden yılbaşından sonra kısmetse başlayacağım ama sizi takipteyim :)Birde biraz kilo verdim bi kaç gün içinde :KK43:
Caım geçmiş olsun iyileş devam :)güzel hatun:KK54:

Kızlar selam,
Bugün her yerim ağrıyordu strech hareketleri yaptım sadece ama iyi geldi. Feronia sana da çok geçmiş olsun canım bir an önce iyileş bekliyoruz

Kedicim bu poponun alt kısmındaki dış bacağın olduğu bölge var ya (umarım anlatabilmişimdir:KK45:) oradaki yağı eritmek için hangi hareketi önerirsin?

Sevgili kedicim merhaba ve sportif kizlaaar
takdirle takip ediyorum sayfayi.3 ay once sezaryenle dogum yaptim. Drum istedigini yapabilirsin dedi. Kedicim evde kosu bandi,kondisyon bisikleti, mekik aleti ve twister var. Onlari kullanip form tutacagim bi program yazar misin bana lutfeeeen suresini ve kademesini de:KK68:

X