- 15 Kasım 2014
- 4.155
- 11.058
-
- Konu Sahibi KedidirKedii
Anladıııımm bende de vardı ondan , yaptığın egzersizler zamanla eritecek orayıKedicim bu poponun alt kısmındaki dış bacağın olduğu bölge var ya (umarım anlatabilmişimdir) oradaki yağı eritmek için hangi hareketi önerirsin?
AAnladıııımm bende de vardı ondan , yaptığın egzersizler zamanla eritecek orayı
Evet kedinin paylaşmış olduğu hareketlerden program yaptım kendime. Dönüşümlü olarak yapıyorum hep aynı egzersizi yapmak bir süre sonra fayda etmiyor.SLMM karın ve bel egzersizi neler yapıyorsunuz buradaki videolardan mı hareketler??
Teşekkür ederim canım çok sağolKızlar selam,
Bugün her yerim ağrıyordu strech hareketleri yaptım sadece ama iyi geldi. Feronia sana da çok geçmiş olsun canım bir an önce iyileş bekliyoruz
ben de aynı durumdan muzdaripim canımm çok güzel tarif etmişsin o bölgeyi bu aradaA
Ayyy canım oralar çok sinir bozucu görünüyor ön taraftan bakınca, bacaklarım zayıf sayılır ama o çıkıntılar yayvan yayvan duruyorYaptığım egzersizlerle düzelecek diyorsan güveniyorum sana.. spora devammm.
Canım onlar kas sıkı diyet ve cardio ile erir anca :)Hayırlı sabahlar herkese çok sıkıldım şu selülit ve bacaklar dan inş kedi senin sayende kurtulcam. Bi sorum daha olcak üst bacağın ön tarafı pofuduk pofuduk onlarda bana önerdiğin video erir mi yoksa başka bir şey önerir misin
Devam devam bırakmak yok yaza 6 ay var ayda bak gör neler olacak :)A
Ayyy canım oralar çok sinir bozucu görünüyor ön taraftan bakınca, bacaklarım zayıf sayılır ama o çıkıntılar yayvan yayvan duruyorYaptığım egzersizlerle düzelecek diyorsan güveniyorum sana.. spora devammm.
ben de aynı durumdan muzdaripim canımm çok güzel tarif etmişsin o bölgeyi bu arada
şimdi bizim yaptığımız egzersizler geneli kapsıyor yaa oraya da etki edecek demekkiii
özel bir hareket yok yani oraya göre doğru mu anladım ??aslında geriye tekme hareketi işe yarayabilir deneyip sonucu görmem lazım bu arada msj nı yeni gördüm cvp yazdım hemen özelden
çok iyi olur kediciğim benimCanım onlar kas sıkı diyet ve cardio ile erir anca :)
Devam devam bırakmak yok yaza 6 ay var ayda bak gör neler olacak :)
Yoooo var onun için özel hareketlerde varda arkadaşımızın azcık zayıflaması lazım önce yoksa dur paylaşacağım o bölge için
kedicimm hareketleri haftada dört gün dedin yaaaPoponun altında bir elle tutulur yağ birikintisinin olduğu bölgeye yönelik egzersizlerAyrıca seksi kalçalarda bu yollardan geçeeerr :)
Her iki elinize danbıl yada 500ml su şişesi alın , dik durun , yavaşça öne adım atın 90 derecelik ve bacak ve kalçanızın tam gerilmesini kasılmasını sağlayın , nefes verin başlangıç pozisyonuna dön diğer bacağınada aynı tekrarı uygula . 25 kere 2 part yapılacak
Ayakta dik konumda, eller belde, bir bacağınızı tamamen gergin olarak kalça kaslarınızı hiç gevşetmeden tamamen kasılı durumda, arkaya kaldırıp, bir-iki saniye üst konumda tuttuktan sonra, yavaş ve kontrollü olarak tekrar başlangıç durumuna döneceksiniz,hareketi 20 kere 2 veya 3 set yapılacak
Dört ayak konumunda bir bacağınızı iyice göğsünüze doğru çekerek, bu noktadan itibaren, kalça kaslarınızda tam bir kasılma hissederek ve kalça kasınızı hiç gevşetmeden bacağınızı tamamen arka pozisyondan itibaren yukarıya kaldırarak itin. her iki bacakla 5-20 tekrar, 2 veya 3 set uygulayacaksınız.
Sırtınız ve ayak tabanlarınız tamamen yere dayalı olarak, kalçanızı yerden yukarıya kalçalarınızı hiç gevşetmeden kaldıracaksınız, son noktada bir kaç saniye bekleyip, yavaş ve kontrollü olarak tekrar başlangıç pozisyonuna fakat yere değdirmeden döneceksiniz ve devam edeceksiniz. 2 set halinde 25 kere yapılacaktır.
Bu hareket genellikle alt sırt kaslarını güçlendirmede ve forma sokmada kullanılır. Fakat hareketin uygulamasında ufak bir ayarlama hem Gluteus ve hem de Hamstring (arka bacak) kaslarında çok etkili olur.
Hareketi uygularken bacaklarınız tamamen düz ve dizleriniz hiç kırılmadan ve tamamen öne eğilmek suretiyle uyguladığınızda bu farkı hemen hissedeceksiniz. Aslında yine alt sırt kaslarınız etkilenir fakat daha ziyade arka bacak kaslarında tam bir gerginlik hissedersiniz.
Uygulama esnasında belinizde herhangi bir rahatsızlık olmaması için hareketi yavaş ve kontrollü olarak ve belinizi zorlamadan sabit bir konumda olmalısınız.
Öne eğildiğinizde arka bacak kaslarında tam bir gerilme hissettiğinizde yavaşça ve vücudunuz tam dik olarak tekrar başlangıç konumuna dönmelisiniz. 20 kere tek set yeterli olacaktır.
Hareketin diğer bir varyasyonu ayaklarınızın altına sizi yerden daha yüksekte tutarak bir sıra veya platforma çıkarak yapılan bir uygulamadır.
Bu hareketli haftada 4 gün dediğin sıklık ve setlerle yaparsanız,1 ayda değişim başlar 3 ay sonra o kısımdaki yağlar tamamen erime gösterir ! AMA ! Yemenize de dikkat ederek.
Balım 3 gün üst üste 1 gün rest 1 gün daha sonra restler :) Daha iyi olur :)kedicimm hareketleri haftada dört gün dedin yaaa
üst üste dört gün değil dimi arada birgün rest verip gün aşırı yapsak haftada
4 güne tamamlasak olur değil mi hepsi de bildiğim hareketlermiş güzell
sevindim teşekkürler babyyyy
Daha ne olsun dur bakalım vücut bir alışsın tempoyaPeki canım cardio derken ne önerirsin. Bana verdiğin egzersizleri yapıyorum ayrıyetten selülit Savar dvdsndeki hareketleri de yapıyorum. Daha ne yapabilirim
:) Popo çok önemli çok fiziğin çok güzel az popo süper :)Uzuuuun seneler spor yapıyorum koşu mekik ne varsa.. fakat şu squat'a 9 ay önce başlamaya çalışsam da okul telaşı sınav telaşı yaz telaşı derken doğru düzgün yapamadım. O kadar fit olmama ragmen bi kalçam yoktu yahu !!
Ne yaptım ne ettim kasım ayında 30 Gün squat takvimini salı günü bitirmiş bulunmaktayım. Yıllardır mekik çekmeme ragmen squat sayesinde belim ve böbeğim inanılmaz oldu... Tabii takvimi bırakmadım devam ediyorum. :)
Kediciğim senin önerdiğin squat çeşitlerine bugün başladım. 100 squattan sonra çeşitlerine 50 şer yaptım. ve 15'şer artırarak devam edeceğim. :)
Birazdan resim atacağım şuan ki halim kızlarEski kediden eser yok
Nasıl yani amaBirazdan resim atacağım şuan ki halim kızlarEski kediden eser yok
Ben koydum zaten bakabilirsin :) Bu şimdiki hali sonrası 3 ay sonraÇok merak ediyorum vallahi. Bende şu kalçayı toparladıktan sonra bir güzel before-after yapacağım :)
Vallahi şaka mı değil mi bakta görNasıl yani amaŞaka yapıyosun dimi tatlım?
Kızlar çok pişmanım çooookk. İçime sanki öküz oturmuş gibi hissediyorum. Bugün teyzeme gittik o da zorla yedirtir yaptıklarından akşam saat 8 de 3 dilim pizza veee en kötüsüne geliyorum gece 12'de koca tabak mantı yedimSanki mideme ihanet etmiş gibi hissediyorum offfff Bugün çooooooooooookkk az ye sebze ağırlıklı
Canım sende varsın , profilime gir şimdiki vücudum albümüne gir göreceksin ...Kedi bende görmek istiyorum Lütfen