- 16 Ekim 2007
- 6.289
- 43
-
- Konu Sahibi KedidirKedii
Canım günaydın geç gördüm kusura bakma :) Elbette var ben bir defterime bakayım yazayım takipte kalKedicim günaydın
kas gelişimi ve yağ yakımı için spordan, pilatesten önce ve sonra nasıl beslenmek faydalı olur?
KııııııızzzzBen ne kadar pis boğaz oldum yaa!
Biri benim yeme azmimi frenlesin.
Bütün gün evde olunca bu hafta da özellikle çokk saldım.
Wuhuu beğendimm.Canım günaydın geç gördüm kusura bakma :) Elbette var ben bir defterime bakayım yazayım takipte kal
Kııııııızzzz
Tut boğazını hani taaaş gibi olacaktın o zaman unut bu vücudu
aynı şekil vücutlarımız neler yapıyorsun ?Ben Öyle düşünmüyorum yaa:[ yanaklarım bayağı pofuduk onlar gitse keşke mayalı pugoca diyorlar.. benim gogusler vucuduma göre büyük geliyor. Kalcam minik, Onu halledersem biseyy kalmayacak:)) sevgiler:*
20 .ci sayfadan itibaren videolar paylaştım onlara da bak lütfen :) Değişikliğini görmek adına yaza bilirsin elbette yazmayada bilirsin sen bilirsinbugün başlayabiliyo muyuz kızlar sizin bu programasporla alakam olmadı uzun zamandır, aklım başıma geldi şimdilerde
edit: önce kusurları mı yazıyoruz yoksa ya
canım çok güzel bir konu açmışsın tebrik ederim tam bana göreSpora başlamamak için bahane kabul edilemez ..
- Tabikiiiiiii
SQUAT ! Popo şekillendirmenin en hızlı yolu 30 günlük programı uygulayan herkes memnun sıra sende !
Squat yapılışı şu şekilde dizler omuzu geçmeyecek eğilirken ;
haftada 3 gün 1 saat yapmalısın ve bol su tüketmelisinMerhaba,ben de aramıza katılmak istiyorum. Yazılanları okudum,genelde herkes zaten zayıf..biraz daha zayıf daha doğrusu fit olmak istiyor ,ben bu alana pek uygun değilim ama yine de kendi çapımda spor yapmaya çalışıyorum.platese başladım,çok değil ama 20 dak. Sürüyor. Benim kalçam geniş, doğum kilolarımın tamamını da hala veremedim,bana plates dışında ne önerebilşrseniz,videoları da yapmaya çalışacağım ama hergün mü,ya da haftada ne kadar yapmalıyım,çok programsızım,neyi nezaman nasıl yapmalıyım hiç bi fikrim yok,yardımcı olursanız çooook sevinirim