Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Kedicim günaydın
kas gelişimi ve yağ yakımı için spordan, pilatesten önce ve sonra nasıl beslenmek faydalı olur?
Canım günaydın geç gördüm kusura bakma :) Elbette var ben bir defterime bakayım yazayım takipte kal

Ben ne kadar pis boğaz oldum yaa!
Biri benim yeme azmimi frenlesin.
Bütün gün evde olunca bu hafta da özellikle çokk saldım.
Kııııııızzzz

Tut boğazını hani taaaş gibi olacaktın o zaman unut bu vücudu

iyi akşamlar kızlar, 2 gündür birazcık kaçamak yaptım malesef şimdi pilates yapıcam ve yarından itibaren tam gaz diyete devam

Ben Öyle düşünmüyorum yaa:[ yanaklarım bayağı pofuduk onlar gitse keşke mayalı pugoca diyorlar.. benim gogusler vucuduma göre büyük geliyor. Kalcam minik, Onu halledersem biseyy kalmayacak:)) sevgiler:*
aynı şekil vücutlarımız neler yapıyorsun ?

Bir kaç gündür kaçamak yaptım ama doğum günümdü ondan

Bugün tekrar normale döndüm :) Bugün ki akşam yemeğim (yarım saat önce yedim)

Tavuklu salata booll limonlu ımmhh enfes !

bugün başlayabiliyo muyuz kızlar sizin bu programa sporla alakam olmadı uzun zamandır, aklım başıma geldi şimdilerde

edit: önce kusurları mı yazıyoruz yoksa ya

bugün başlayabiliyo muyuz kızlar sizin bu programa sporla alakam olmadı uzun zamandır, aklım başıma geldi şimdilerde

edit: önce kusurları mı yazıyoruz yoksa ya
20 .ci sayfadan itibaren videolar paylaştım onlara da bak lütfen :) Değişikliğini görmek adına yaza bilirsin elbette yazmayada bilirsin sen bilirsin

canım çok güzel bir konu açmışsın tebrik ederim tam bana göre 1. fotodaki bayanın popo mükemmel 2. fotodaki squat yapan kadının poposundaki selülitler ayağa kalkınca ortaya çıkıyor ya benimkilerde öyle. sanki sporla geçmezler gibi epey bir performans gerekiyor selülit için ya bu ara da pek vakit ayıramıyorum böyle şeylere havalarda soğuyunca bıraktım sporu ama ısınınca başlıycam tekrar.1. foto çok güzel ya tam motivasyonluk

Merhaba,ben de aramıza katılmak istiyorum. Yazılanları okudum,genelde herkes zaten zayıf..biraz daha zayıf daha doğrusu fit olmak istiyor ,ben bu alana pek uygun değilim ama yine de kendi çapımda spor yapmaya çalışıyorum.platese başladım,çok değil ama 20 dak. Sürüyor. Benim kalçam geniş, doğum kilolarımın tamamını da hala veremedim,bana plates dışında ne önerebilşrseniz,videoları da yapmaya çalışacağım ama hergün mü,ya da haftada ne kadar yapmalıyım,çok programsızım,neyi nezaman nasıl yapmalıyım hiç bi fikrim yok,yardımcı olursanız çooook sevinirim

50 squat yaptım yalnız bacaklarım çok fena oldu umarım yanlış yapmıyorum dur sırtımda ağrıdı

haftada 3 gün 1 saat yapmalısın ve bol su tüketmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…