- 15 Kasım 2014
- 4.155
- 11.058
-
- Konu Sahibi KedidirKedii
- #2.741
Bende akşam yapacağım sporuGünaydınlar
Ben sabah peynirli omlet ve üç dilim salatalık bir bardak form çayı bi iki dal maydanoz ve bi yaprak marulla kAhvalatımı yaptım.. Tabak şahane afiyet olsun.. sonra temizliğe giriştim spor yapamadım daha Civcivi uyutup yapıcam inşAllah.. iyi gezmeler akşam rapor vermek için tekrar uğrıcam inşAllah
Ayyy öperim tabiki çok teşekkür ederimBende akşam yapacağım sporu
Kuzuları öp sende dinlen biraz hergün temizlik bırak bugun domrstos kokmasın ev
ben malumun dedeye bakıyorumSade kahve içip üstüne 2 tane eti form yedim.
Teyzeme gideceğim gitmeden şehriyeli tavuk çorbası içeceğim.
Herkes gezmeler de sanırım akşama rapor isterim kızlar
KarpuzluKurabiye
aypare ackerman
Ooo şekerparem de burdaymışşşşşben malumun dedeye bakıyorumsporlar hep aksam oluyor bende ama bugün off günüm :)❣
Balım hoşgeldin sefalar getirdinSelamünnn hellooo kedicikk
Dedeye sahip çıkalım önemli olan oben malumun dedeye bakıyorumsporlar hep aksam oluyor bende ama bugün off günüm :)❣
Siz tanışıyormusunuzlexammmm
Şekerparemin kıymetini iyi bilin... Kendisi lokum gibi kızdır. Akıllı, empatik, saygılı, zeki.... ~Balım hoşgeldin sefalar getirdin
Dedeye sahip çıkalım önemli olan o
Siz tanışıyormusunuz
Bütün özeliyle tanırım kendisiniŞekerparemin kıymetini iyi bilin... Kendisi lokum gibi kızdır. Akıllı, empatik, saygılı, zeki.... ~
Heheheh sen çok fenasın ahagahahahshshBütün özeliyle tanırım kendisiniay dur wp den yazdı cevap vereyim Hürrem sultanıma
yavrum benim yaaa utandım simdii teveccühünüzŞekerparemin kıymetini iyi bilin... Kendisi lokum gibi kızdır. Akıllı, empatik, saygılı, zeki.... ~
yavrum benim yaaa utandım simdii teveccühünüz
Gördüm sevgili kedi ulaşmışsın ona da
teşekkür ederim
Öylesin ama cidden
Arkadaştan ses çıkmadı açıkcası gelirse birlikte motive oluruz.
Hoşgeldin başlamana çok sevindim.Merhaba, dönüş yapamadim bugün çok yoğundum. Ancak simdi yazabilirim. Ben kendime en uygun beslenme sekli olarak Karatay diyetini sectim. Kendime gore biraz uyarladim. Tahilli ekmek yiyorum mesela. Bu sabah 2 yumurtadan yapılmış omlet, 2 parmak kalinliginda peynir, 5 6 zeytin, 1 domates 1 salatalik, maydanoz, dereotu, ve 2 dilim cavdar ekmeği yedim. Su tukettim yaninda. Ara öğün yok bu diyette. Aksam yemeğinde de cağ kebap yedim ekmeksiz salata, yogurt, sogan ve ayran ile. Sonra bir küçük nektarin yedim. Baska bir sey yemedim. Bugün bir geçis gibi oldu. Baskül aldim yarin aç karnina tartılıp kilomu ogrenip yazicam. Simdilik böyle