- 15 Kasım 2014
- 4.155
- 11.058
-
- Konu Sahibi KedidirKedii
- #2.721
afiyet olsun balim
afiyet olsun balim❣ bende 2 saat sonra spora geçeceğim
Teşekkür ederim kızlarAfiyet olsun
Oo menüde aktivite de harikaBugün bir saat yürüdüm.. Akşam yemeğinde bi parça kırmızı et yanına yoğurt yedim bir litreye yakın maydanoz suyu içtim.. Evin camlarını sildim tempolu bi şekilde.. Şimdi civcivlerin yemeklerini yedirip spor zamanı..
Benim tartı bozuk galiba yaaa geçen gün 63 çıktım şuan 65Oo menüde aktivite de harika
Regl zannın yakın mı?Benim tartı bozuk galiba yaaa geçen gün 63 çıktım şuan 65iki günde hemde
Evet bir hafta içinde tekrar misafirim olur diye düşünüyorum ilaçlar etkilemiş olabilir.. vücudumda değişiklik olduğunu hissediyorum ve spor yaparken bazı hareketler zorluyordu artık öyle bi problemim yok daha fazla dayanabiliyorum zor hareketlerde.. inceldiğimi hissediyorum elbisemin içine girebiliyorum çünküRegl zannın yakın mı?
Bide sabah aç karnına kalkar kalkmaz tartılmak doğru ama regl zamanı yaklaşırken tartıya inanmak doğru değil. Ve kendini aynada nasıl gördüğün de önemli.
Ozaman tartıyı değiş aynada gördüğünü baz al şahane kadınEvet bir hafta içinde tekrar misafirim olur diye düşünüyorum ilaçlar etkilemiş olabilir.. vücudumda değişiklik olduğunu hissediyorum ve spor yaparken bazı hareketler zorluyordu artık öyle bi problemim yok daha fazla dayanabiliyorum zor hareketlerde.. inceldiğimi hissediyorum elbisemin içine girebiliyorum çünkü
Ayyy çok teşekkür ederim o senin güzelliğin valla.. ne kadar güzel yardımcı oluyorsun Allah razı olsun inşAllahOzaman tartıyı değiş aynada gördüğünü baz al şahane kadın
MaşAllahBunu yapıp üstüne attığım 10 dk alt karın videosu yaptım su çıkmış gibiyim şahane bir duşa gidiyorum
Keşke almaya çalışSam bende vermek zor oluyoBiraz önce 1 2 dilim birşeyler atıştırdım her makarna yediğimde olan his çabuk acıkıyorum
Almam gerekeni 3.aşağı 5 yukarı almışım
Eki Görüntüle 2679121
Bende 61.600 den 53 E düştüm ilk ama geçen sene :) şimdi mevcut 56 57.sabiylemeye çalışıyorum.Keşke almaya çalışSam bende vermek zor oluyo