- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
-
- Konu Sahibi KedidirKedii
- #2.781
Çörek otlu peynirim sen alacağın zaman haber ver hatta ay sonu birlikte Allahım bir marka seçip beğenip. Bana da link at alacağın zaman ben şimdi detaklon için avm gitmek istemiyorum... Netten en sağlıklısıay bu videolar cokguzel yaa.. hem inanılmaz kalori yaktırıyor.. kışın ben daha çok seviyorum spor yapmayı
bantları alıp bunlara başlamak istiyorum
tamamdır yavrum ay sonu beraber alalım ben bir araştırayım yorumları okuyayım sağlam bir şey seçeriz.Netten kargo bedavaya hallederiz onu bu sıcakta ben de çıkamam hiçÇörek otlu peynirim sen alacağın zaman haber ver hatta ay sonu birlikte Allahım bir marka seçip beğenip. Bana da link at alacağın zaman ben şimdi detaklon için avm gitmek istemiyorum... Netten en sağlıklısıbendeki bantlar Allaha emanet artık jsjsjs
Onu bende bilmiyorum yaGünaydın kizlar size bir sey sormak istiyorum. Başlangıç güncel ve hedef kilolarini profilimize nasil etkiliyoruz? Ya da vücut kitle indeksi imzasi oluyor ya onu. Siteyi kullanmayi hala tam çözemedim
onu profilde hesap detaylarına girip aşağı çekince boy kilo yazan bir yer var oraları doldurun kaydedin sonra çıkıyor otomatikOnu bende bilmiyorum yaaypare ackerman sen biliyor musun?
Günaydın kizlar size bir sey sormak istiyorum. Başlangıç güncel ve hedef kilolarini profilimize nasil etkiliyoruz? Ya da vücut kitle indeksi imzasi oluyor ya onu. Siteyi kullanmayi hala tam çözemedim
Yaptıktan oraları doldurduktan sonra en aşağıda kaydet var oraya bastınız mıDeneme 1-2duzenledim olmus mu diye kontrol etmeye geldim olmamis
harika bir tabak afiyet olsunAnca canım birşeyler istedi. İlk öğün bugün biraz dikkatli giderim dün biraz kaçırdım.
Eki Görüntüle 2679752
Evet bastim kaydettim ikinci kez kaydettim. Hakkinda kismina da kilo bilgimi yazdim yine görünmüyor galiba.Yaptıktan oraları doldurduktan sonra en aşağıda kaydet var oraya bastınız mı
başlangıç kilo vs hepsini doldirman gerekiyorEvet bastim kaydettim ikinci kez kaydettim. Hakkinda kismina da kilo bilgimi yazdim yine görünmüyor galiba.
rica ederim
Ben pek gezmiyorum bilirsin o yüzden hakkımgez bakalım İzmirli hayat sana güzel♥
tabi canım sen de haklısınBen pek gezmiyorum bilirsin o yüzden hakkım
AyyyyGünaydın power girl
Minik iyimi şuan birşeyi yoktur umarım❤
Tabi tabi yaptığın iş ciddi bir performans.
Büyüklerimiz ne demiş zaten,
Yemekten sonra ya 40 adım atıcan, yada yan gelip yatıcan
Bende karın videosuna başladım ya 2 gündür ayy ayy alt karın nasıl ince şahane acılarla uyandım bayılıyorum bu hisseay sonu program değiştirecem video arıyışına başlıcam bugün iyice izleyip tartıp biçip.
Bide instagramda bir ilişki koçu var sanal kitap yazıyor dün 4.cü kitabını aldım onu okuyorum aşırı zevkli heleki sabah kahvesine eşlik edince ☺
Bende şimdi yüzüme bakım kremlerimi sürdüm evin 2 3 ufak işi var wcler falan onlarında halledip ojelerimi 1 kat daha geçeceğim gece unuttum uyudum
Sonra gidip tartımın pili bitti onu alayım
Aman Allahım ödül kısmı en sevdiğimmmmmmGün içinde 1 kg aşağı yukarı heleki yazın çok su içmekten bu sayı artabilir çıkar.
Ama kesinlikle yaptıklarının sonucunu alıyorsun.
Yalnız şöyle birşey yapacağız artık her pazartesi tartılacağız her gün değil. Bütün hafta diyet spor sadık kalarak pazartesi tartılacağız. Ve her hafta 1 gün 1 öğünde ödül zamanı yapacağız ☺ onu detaylandırıciiiimmmm