Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

ay bu videolar cokguzel yaa.. hem inanılmaz kalori yaktırıyor.. kışın ben daha çok seviyorum spor yapmayı
bantları alıp bunlara başlamak istiyorum
Çörek otlu peynirim sen alacağın zaman haber ver hatta ay sonu birlikte Allahım bir marka seçip beğenip. Bana da link at alacağın zaman ben şimdi detaklon için avm gitmek istemiyorum... Netten en sağlıklısı bendeki bantlar Allaha emanet artık jsjsjs

tamamdır yavrum ay sonu beraber alalım ben bir araştırayım yorumları okuyayım sağlam bir şey seçeriz.Netten kargo bedavaya hallederiz onu bu sıcakta ben de çıkamam hiç

Günaydın kizlar size bir sey sormak istiyorum. Başlangıç güncel ve hedef kilolarini profilimize nasil etkiliyoruz? Ya da vücut kitle indeksi imzasi oluyor ya onu. Siteyi kullanmayi hala tam çözemedim

Ayyyy Çok şükğr iyi bildirim gelmedi daha yeni görüyorum.. Akşam bayağı huysuzdu bi kaç diş problemi sanırım.. buna şükğr diyelim
Sen işin ehlisin MaşAllah bizim göbüşlerden alt üst karına geçemedik daha
Videoları sabırsızlıkla bekliyorum
Kitaplar en sevdiğim arkadaşlar ama vakit bulamıyorum bazen lavaboya gitmeyi bile unutuyorum..
MaşAllah kolaylıklar diliyorum senin benden çok işin varmış

Aman Allahım ödül kısmı en sevdiğimmmmmm gerisine odaklanamadım şuan
O zaman bugün tartıldım ve 63.900çıktım darısı bi dahaki pazartesinin başına diyelim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…