Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Günaydınlar:KK68:
Sabah saat 7 de kalkmış bi 3annem var karşınızda eski formuma dönmeye başladım😁
İki dilim tam buğday ekmeğiyle peynirli tost yaptım ve bir dilim domates üç zeytin le kahvaltımı tamamlamış bulunuyorum.. Sonra çocukların dolaplarına giriştim ama oturarak değil sürekli eğilip kalkarak bi nevi hareket etmeye çalıştım dolapları bitirip videolara yoğunlaşıcam akşam yazamadım çünkü minnak biraz huysuzdu hep ağladı😔 şimdilik bu kadar😊
Günaydın power girl🔥🔥

Minik iyimi şuan birşeyi yoktur umarım 🤲

Tabi tabi yaptığın iş ciddi bir performans.
Büyüklerimiz ne demiş zaten,
Yemekten sonra ya 40 adım atıcan, yada yan gelip yatıcan 😁

Bende karın videosuna başladım ya 2 gündür ayy ayy alt karın nasıl ince şahane acılarla uyandım bayılıyorum bu hisse 😁 ay sonu program değiştirecem video arıyışına başlıcam bugün iyice izleyip tartıp biçip.

Bide instagramda bir ilişki koçu var sanal kitap yazıyor dün 4.cü kitabını aldım onu okuyorum aşırı zevkli heleki sabah kahvesine eşlik edince ☺
Bende şimdi yüzüme bakım kremlerimi sürdüm evin 2 3 ufak işi var wcler falan onlarında halledip ojelerimi 1 kat daha geçeceğim gece unuttum uyudum 😄🙈
Sonra gidip tartımın pili bitti onu alayım 🙈

Bu arada 65 çıkan ben bugün aç karınla 63.900 çıktım ya bende bi sorun var ya tartıda Bilemedim😁 gerçi çocuklar hep aynı çıkıyor ama vermiş olabillir miyim ki acaba🤔
Gün içinde 1 kg aşağı yukarı heleki yazın çok su içmekten bu sayı artabilir çıkar.
Ama kesinlikle yaptıklarının sonucunu alıyorsun.
Yalnız şöyle birşey yapacağız artık her pazartesi tartılacağız her gün değil. Bütün hafta diyet spor sadık kalarak pazartesi tartılacağız. Ve her hafta 1 gün 1 öğünde ödül zamanı yapacağız ☺️ onu detaylandırıciiiimmmm 😁

Günaydın power girl🔥🔥

Bende karın videosuna başladım ya 2 gündür ayy ayy alt karın nasıl ince şahane acılarla uyandım bayılıyorum bu hisse 😁 ay sonu program değiştirecem video arıyışına başlıcam bugün iyice izleyip tartıp biçip.

Bide instagramda bir ilişki koçu var sanal kitap yazıyor dün 4.cü kitabını aldım onu okuyorum aşırı zevkli heleki sabah kahvesine eşlik edince ☺
Bende şimdi yüzüme bakım kremlerimi sürdüm evin 2 3 ufak işi var wcler falan onlarında ojelerimi 1 kat daha geçeceğim gece unuttum uyudum 😄🙈
Ohohhooo kremler bile sürülmüş. Benimde totomda sinekler uçuşuyor hala :rolleyes: :KK35:

Hahahaha evet yap sabah kalkıp kendime bakıp enerji toplamayı seviyorum. Kullandığım her krem sürekli ve uzun vadede işe yarayan şeyler disiplinli kullanırsam işe yaramaması imkansız. 🙈
Sizin enerjinize özellikle hayranım 😍 ben karantinadan çıktım leş gibiyim :KK70:

Teşekkür ediyorum birlikte konuşarak uygulama yaparak hepimiz teşfik edici konuşarak daha iyi hale gelebiliriz. ❤ Sizde bize katılın?
Nerdensiniz kimsiniz yaş kilo boy medeni hal sizi tanıyalım :deli: :KK37:
Karantina surecinde cok aktiftim forumda. Normal vakitte cok giremiyorum. Ama sizi arada takip ediyordum. Yaş 30 a 1 kala, medeni hal;evli :KK70:

Uzaktan takip etsem daha iyi şimdilik. Karar değiştirirsem kapıyı kırarak girerim :KK70:

Karantina surecinde cok aktiftim forumda. Normal vakitte cok giremiyorum. Ama sizi arada takip ediyordum. Yaş 30 a 1 kala, medeni hal;evli :KK70:

Uzaktan takip etsem daha iyi şimdilik. Karar değiştirirsem kapıyı kırarak girerim :KK70:
Teşekkür ederim ilginize ☺️🙈
Umarım gelirsiniz yoğun tempoda bir her 20 dakika kendinize ayırarak 6 ay 1 sene içinde inanılmaz ciltte bedende ruhta değişiklikler olduğunu görürsünüz. Görüşmek üzere :KK37: :KK200:

günaydınlarrr:halay:
2-3 günlük kısa tatil sonrası bugün mesai başı yaptım.. ve tartıda 63'ü gördüm.. -170 boy-
tatilde plajda falan hamurişi çok yedim maalesef.. dışarıda olduğumuz için..
şimdi bugünden itibaren kendime kural koydum. bu günden sonra hiç ekmek yemeyeceğim yemeklerin yanında. günün sonunda acıksam bile smoothie falan yapacağım.. her gün 15-20 dk minimum pilates yapacağım.. umarım kilo verebilirim ben de sizler gibi:)

size de kolay gelsin hanımlar...:KK54:

günaydınlarrr:halay:
2-3 günlük kısa tatil sonrası bugün mesai başı yaptım.. ve tartıda 63'ü gördüm.. -170 boy-
tatilde plajda falan hamurişi çok yedim maalesef.. dışarıda olduğumuz için..
şimdi bugünden itibaren kendime kural koydum. bu günden sonra hiç ekmek yemeyeceğim yemeklerin yanında. günün sonunda acıksam bile smoothie falan yapacağım.. her gün 15-20 dk minimum pilates yapacağım.. umarım kilo verebilirim ben de sizler gibi:)

size de kolay gelsin hanımlar...:KK54:
Bihter hoşgeldin 🐈
63 ün ne denli olduğunu bilirim aynı boydayız zira 🤨🙈
Şahane bir karar vermişsin ben ilk 58 E düşene kadar 1.5 ay şeker ekmek tuz hiç tüketmedim gün aşırı et genelde sebze haşlama çorba salata yerdim. 1. 5 ay sonunda protein sebze dengesi sağladım. Tabi bunları yaparken 1.5 ay cardio çalıştım. Kilo verme aşaması cardio ile başlamalı direk bölgesel değilde 🙋🏻‍♀️

Bihter hoşgeldin 🐈
63 ün ne denli olduğunu bilirim aynı boydayız zira 🤨🙈
Şahane bir karar vermişsin ben ilk 58 E düşene kadar 1.5 ay şeker ekmek tuz hiç tüketmedim gün aşırı et genelde sebze haşlama çorba salata yerdim. 1. 5 ay sonunda protein sebze dengesi sağladım. Tabi bunları yaparken 1.5 ay cardio çalıştım. Kilo verme aşaması cardio ile başlamalı direk bölgesel değilde 🙋🏻‍♀️
vayyyy azmine hayran kaldım sevgili kedicik:KK68:
çayda kahvede şeker hiç kullanmıyorum ama iradeli olmak lazım haklısın belli müddet küçük kaçamaklara bile dur demek lazım..
cardio derken hangi hareketlerden bahsediyorsun koşmak gibi mi?

günaydın güzelliklerrrrr
Günaydın power girl🔥🔥

Bende şimdi yüzüme bakım kremlerimi sürdüm evin 2 3 ufak işi var wcler falan onlarında halledip ojelerimi 1 kat daha geçeceğim gece unuttum uyudum 😄🙈

vayyyy azmine hayran kaldım sevgili kedicik:KK68:
çayda kahvede şeker hiç kullanmıyorum ama iradeli olmak lazım haklısın belli müddet küçük kaçamaklara bile dur demek lazım..
cardio derken hangi hareketlerden bahsediyorsun koşmak gibi mi?
Teşekkür ederim 🐈🔥
Kaçamak ilk ay kendini şokla es ver.
Ben yaptığım videoları paylaşayım sen bak kafana yatarsa al birini :)
Bu ilk videolarımdan ilk zamanlar ölümdü ☺️

X