- 1 Haziran 2020
- 1.874
- 4.259
- Konu Sahibi KedidirKedii
- #2.761
Bu arada 65 çıkan ben bugün aç karınla 63.900 çıktım ya bende bi sorun var ya tartıda Bilemedim gerçi çocuklar hep aynı çıkıyor ama vermiş olabillir miyim ki acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın power girlGünaydınlar
Sabah saat 7 de kalkmış bi 3annem var karşınızda eski formuma dönmeye başladım
İki dilim tam buğday ekmeğiyle peynirli tost yaptım ve bir dilim domates üç zeytin le kahvaltımı tamamlamış bulunuyorum.. Sonra çocukların dolaplarına giriştim ama oturarak değil sürekli eğilip kalkarak bi nevi hareket etmeye çalıştım dolapları bitirip videolara yoğunlaşıcam akşam yazamadım çünkü minnak biraz huysuzdu hep ağladı şimdilik bu kadar
Gün içinde 1 kg aşağı yukarı heleki yazın çok su içmekten bu sayı artabilir çıkar.Bu arada 65 çıkan ben bugün aç karınla 63.900 çıktım ya bende bi sorun var ya tartıda Bilemedim gerçi çocuklar hep aynı çıkıyor ama vermiş olabillir miyim ki acaba
Ohohhooo kremler bile sürülmüş. Benimde totomda sinekler uçuşuyor halaGünaydın power girl
Minik iyimi şuan birşeyi yoktur umarım ❤
Tabi tabi yaptığın iş ciddi bir performans.
Büyüklerimiz ne demiş zaten,
Yemekten sonra ya 40 adım atıcan, yada yan gelip yatıcan
Bende karın videosuna başladım ya 2 gündür ayy ayy alt karın nasıl ince şahane acılarla uyandım bayılıyorum bu hisse ay sonu program değiştirecem video arıyışına başlıcam bugün iyice izleyip tartıp biçip.
Bide instagramda bir ilişki koçu var sanal kitap yazıyor dün 4.cü kitabını aldım onu okuyorum aşırı zevkli heleki sabah kahvesine eşlik edince ☺
Bende şimdi yüzüme bakım kremlerimi sürdüm evin 2 3 ufak işi var wcler falan onlarında ojelerimi 1 kat daha geçeceğim gece unuttum uyudum
Sonra gidip tartımın pili bitti onu alayım
Hahahaha evet yap sabah kalkıp kendime bakıp enerji toplamayı seviyorum. Kullandığım her krem sürekli ve uzun vadede işe yarayan şeyler disiplinli kullanırsam işe yaramaması imkansız.Ohohhooo kremler bile sürülmüş. Benimde totomda sinekler uçuşuyor hala
Sizin enerjinize özellikle hayranım ben karantinadan çıktım leş gibiyimHahahaha evet yap sabah kalkıp kendime bakıp enerji toplamayı seviyorum. Kullandığım her krem sürekli ve uzun vadede işe yarayan şeyler disiplinli kullanırsam işe yaramaması imkansız.
Teşekkür ediyorum birlikte konuşarak uygulama yaparak hepimiz teşfik edici konuşarak daha iyi hale gelebiliriz. Sizde bize katılın?Sizin enerjinize özellikle hayranım ben karantinadan çıktım leş gibiyim
Karantina surecinde cok aktiftim forumda. Normal vakitte cok giremiyorum. Ama sizi arada takip ediyordum. Yaş 30 a 1 kala, medeni hal;evliTeşekkür ediyorum birlikte konuşarak uygulama yaparak hepimiz teşfik edici konuşarak daha iyi hale gelebiliriz. ❤ Sizde bize katılın?
Nerdensiniz kimsiniz yaş kilo boy medeni hal sizi tanıyalım
Teşekkür ederim ilginizeKarantina surecinde cok aktiftim forumda. Normal vakitte cok giremiyorum. Ama sizi arada takip ediyordum. Yaş 30 a 1 kala, medeni hal;evli
Uzaktan takip etsem daha iyi şimdilik. Karar değiştirirsem kapıyı kırarak girerim
Kolaylıklar ve fit bir hayat dilerimTeşekkür ederim ilginize ☺
Umarım gelirsiniz yoğun tempoda bir her 20 dakika kendinize ayırarak 6 ay 1 sene içinde inanılmaz ciltte bedende ruhta değişiklikler olduğunu görürsünüz. Görüşmek üzere
Bihter hoşgeldingünaydınlarrr
2-3 günlük kısa tatil sonrası bugün mesai başı yaptım.. ve tartıda 63'ü gördüm.. -170 boy-
tatilde plajda falan hamurişi çok yedim maalesef.. dışarıda olduğumuz için..
şimdi bugünden itibaren kendime kural koydum. bu günden sonra hiç ekmek yemeyeceğim yemeklerin yanında. günün sonunda acıksam bile smoothie falan yapacağım.. her gün 15-20 dk minimum pilates yapacağım.. umarım kilo verebilirim ben de sizler gibi:)
size de kolay gelsin hanımlar...
vayyyy azmine hayran kaldım sevgili kedicikBihter hoşgeldin
63 ün ne denli olduğunu bilirim aynı boydayız zira
Şahane bir karar vermişsin ben ilk 58 E düşene kadar 1.5 ay şeker ekmek tuz hiç tüketmedim gün aşırı et genelde sebze haşlama çorba salata yerdim. 1. 5 ay sonunda protein sebze dengesi sağladım. Tabi bunları yaparken 1.5 ay cardio çalıştım. Kilo verme aşaması cardio ile başlamalı direk bölgesel değilde
Günaydın power girl
Minik iyimi şuan birşeyi yoktur umarım ❤
Tabi tabi yaptığın iş ciddi bir performans.
Büyüklerimiz ne demiş zaten,
Yemekten sonra ya 40 adım atıcan, yada yan gelip yatıcan
Bende karın videosuna başladım ya 2 gündür ayy ayy alt karın nasıl ince şahane acılarla uyandım bayılıyorum bu hisse ay sonu program değiştirecem video arıyışına başlıcam bugün iyice izleyip tartıp biçip.
Bide instagramda bir ilişki koçu var sanal kitap yazıyor dün 4.cü kitabını aldım onu okuyorum aşırı zevkli heleki sabah kahvesine eşlik edince ☺
Bende şimdi yüzüme bakım kremlerimi sürdüm evin 2 3 ufak işi var wcler falan onlarında halledip ojelerimi 1 kat daha geçeceğim gece unuttum uyudum
Sonra gidip tartımın pili bitti onu alayım
Teşekkür ederimvayyyy azmine hayran kaldım sevgili kedicik
çayda kahvede şeker hiç kullanmıyorum ama iradeli olmak lazım haklısın belli müddet küçük kaçamaklara bile dur demek lazım..
cardio derken hangi hareketlerden bahsediyorsun koşmak gibi mi?
Günaydın şeker paregünaydın güzelliklerrrrr