Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Bunu yarın için hazırladım 🤟
Şimdi 1.5 avuç kadar tvuk haşladım makarna haşladım bufallo sosla karıştırıp K iç yiyeceğim. Yanında jalepano turşu.
2. Saat sonrada spor yaparım.
Şuan misafirimiz var çıkamam yürüyüşe Malesef. ❤
IMG_20200822_180636.jpg

Regl zannın yakın mı?
Bide sabah aç karnına kalkar kalkmaz tartılmak doğru ama regl zamanı yaklaşırken tartıya inanmak doğru değil. Ve kendini aynada nasıl gördüğün de önemli.
Evet bir hafta içinde tekrar misafirim olur diye düşünüyorum ilaçlar etkilemiş olabilir.. vücudumda değişiklik olduğunu hissediyorum ve spor yaparken bazı hareketler zorluyordu artık öyle bi problemim yok daha fazla dayanabiliyorum zor hareketlerde.. inceldiğimi hissediyorum elbisemin içine girebiliyorum çünkü🙈

Evet bir hafta içinde tekrar misafirim olur diye düşünüyorum ilaçlar etkilemiş olabilir.. vücudumda değişiklik olduğunu hissediyorum ve spor yaparken bazı hareketler zorluyordu artık öyle bi problemim yok daha fazla dayanabiliyorum zor hareketlerde.. inceldiğimi hissediyorum elbisemin içine girebiliyorum çünkü🙈
Ozaman tartıyı değiş aynada gördüğünü baz al şahane kadın 🐆😍

Günaydınlar:KK68:
Ben sabah peynirli omlet ve üç dilim salatalık bir bardak form çayı bi iki dal maydanoz ve bi yaprak marulla kAhvalatımı yaptım.. Tabak şahane afiyet olsun 😊.. sonra temizliğe giriştim spor yapamadım daha🙈 Civcivi uyutup yapıcam inşAllah.. iyi gezmeler:KK25:akşam rapor vermek için tekrar uğrıcam inşAllah 😁

X