- 15 Kasım 2014
- 4.155
- 11.058
-
- Konu Sahibi KedidirKedii
- #2.701
Hepimize rabbim güzellikler naisp etsin ne güzel dualar bunlar ruhum huzur buluyor....Ayyy çok teşekkür ederim yaaa ❤ Onca talihsizlikten sonra bu iyi geldi gerçekten Allahım sanada sonsuz güzellikler nasip etsin inşAllah
Ohhhh sefan olsun boşver..Güne çok geç uyandık kızlarım la şuan cay içiyorum ardın dan hemen işlerine başlayıp spor zamanı bugun yemeğim var çok şükür hem spor yapıcam hemde elişi örücem☺
Eki Görüntüle 2677992
buda akşam yemeğim öğlen sadece iki tane incir yedim..gece bi ara öğün daha Yapmam çünküfazla acıkmıyorum.. iki litre su içtim bir litre limonlu.. sporumuda yaptım akşam minnakları uyutup yarım saat daha yaparsam bu günün kapanışı olur.. bu günlük bu kadar
Akşam yemeğini 8 gibi yaptım 1 tabak basmati pilav 1 tabak zeytinyağlı yedim. Üstüne dondurma yemesem günü güzel kapatıyordum aslında... 6000 adim atmışım bugün iyi sayılır benim gibi hareketsiz biri için.. spora henüz başlamadım Eylülde inş.
GünaydıınGünaydınbugün yine uyuya kaldım kalktığımda 8.30 du .. Ooo afiyet olsun ne güzel şimdi kahvaltı zamanı bende kahvaltı hazırlayayım
GünaydınMerhabalaryine ben
Bugün tambuğday ekmeğinden tost yaptım iki dilim arasına peynirle ve form çayıyla Kahvaltımı tamamladım.. Sonra yine o üç videoyu tekrarladım.. Öğlen bi iki çilek yedim onun dışında bişey yemedim ve iki litre su içtim..
Akşam biraz fazla kaçırdım sanırım
Bi kase çorba ve daha sonrasında çocukların cips keyfine dayanamayıp cips yedim
Şimdi onları geri eritmek için tekrar spor yapıcam.. Bu günlük bu kadar
Çok utandım yaptığımdanGünaydın
Aslında okey cips yemişsin ama eritmek için çabalama akşamları... Onu. Yağı ıvır zıvırı girdi vücuda artık
Bugün daha dengeli sağlıklı beslen. Maydonoz kaynat 10 dk demlensin iç. Ödem atar
Oooo MaşAllah yaa Allah daim etsin inşAllah ne güzel kaçamak olmuş ayyyyKızlaarr?Günaydın ❤
aypare ackerman
KarpuzluKurabiye
kevsersoylu
feruzecerci
merve
Sesim soluğum 2 gün kesildi biraz kayboldum yakışıklı hulkumla ufak kaçtık.
Dün tekne turu yaptım onun üstüne gece gezip İzmire döndük... Yarabbi ne yorgunluk bildiğin eve gelip bayıldım...
Şimdi uyandım kahve içip kahvaltı edeceğim.
Tahmin edeceğiniz gibi çooookk yüzdüm ama bazı çok zararlı arkadaşları yedim içtim.
Bugün bol Maydonozlu yoğurtlu bir gün olacak normal beslenmeye devam ama biraz detoks sularına öncelik vererek. ❤
Sizlerde neler var yok? Ben gidince hepiniziz sesi kesilmişKarpuzluKurabiye dışında bu beni üzdü
Teşekkür ediyorum.Oooo MaşAllah yaa Allah daim etsin inşAllah ne güzel kaçamak olmuş ayyyyBenden güzel İzmir’e selamlar ..
ben hala devam fazla kafa şişirmemek için günde bi kez yazma kararı aldımsporumu yaptım minnak oğluşumda katıldı bana kahvaltımıda yaptım öğlen sadece maydanoz suyu içiyorum
Tabi ki haklısın.. ben devam ara vermedim akşamda spor yaptım bi saat yatmadan sabah kahvaltı yaptım sonra yine yarım saat spor yaptım şimdi yürüyüşe çıkıcam bi saat falan yürürüm diye düşünüyorum.. Öğlen maydanoz suyuyla geçiştirmeyi düşünüyorum dünkü yediğimden sonra başka Bişey yemeyi düşünmüyorumTeşekkür ediyorum.
Kafa şişirmek diye birşey yok aksine burda bir sürüklaasyon olacakki dha da motive olalım. ❤
Bu ay bitince değişecek zaten sıkılmak yok. Her hareket bin bereket ve yağ yakımı demekkedim videoları degissek başka videolara mi geçsek bu ay bitince yaa