Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Afiyet olsun çocukları öpün benim için böyle kokulu kokulu

Günaydınn sabah 8 de kahvaltı yaptım 3 dilim ekmek (Unonun çavdarlı tost ekmeği ) 6 tane zeytin 2 bardak şekersiz çay içtim. Biraz test çözdüm sonra makyaj yaptım Eskiden 45 kilo şimdi ise 54 kilo olduğum için eskiden biraz bol gelen kotumu giydim ama yırtıldı Allahımm eski olduğu için değil de kilolu olduğum için yırtılan ilk kıyafetim oldu Tehlike çanları çalıyor, birazdan yola çıkacağım bir arkadaşımın doğum günü var ona hediye bakacağım oradan işlerimi halledip eve geri döneceğim, 5 gibi evde olurum az yerim inşallah... Spor olarak bugün biraz yürüyeceğim bakalım.

Eskimiştir belki yaaa kilodan değildir

Yok yok eskimiştir o bende kilo aldığım zaman ya giremedin kotlara yada girdim ama esnedi
Ama bırakma biraz kilo vermek seni çok daha iyi hissettirecek.

günaydınnn balimmm
ben bugün sabah kahvaltıda 2 dilim çavdar 1 yumurta ve 1 dilim peynir 7 -8 zeytin yedimm
sporu aksama yapacağım

Güne çok geç uyandık kızlarım la şuan cay içiyorum ardın dan hemen işlerine başlayıp spor zamanı bugun yemeğim var çok şükür hem spor yapıcam hemde elişi örücem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…