Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Günaydınlar:KK68:
Ben sabah peynirli omlet ve üç dilim salatalık bir bardak form çayı bi iki dal maydanoz ve bi yaprak marulla kAhvalatımı yaptım.. Tabak şahane afiyet olsun 😊.. sonra temizliğe giriştim spor yapamadım daha🙈 Civcivi uyutup yapıcam inşAllah.. iyi gezmeler:KK25:akşam rapor vermek için tekrar uğrıcam inşAllah 😁
Bende akşam yapacağım sporu 🤗🐑
Kuzuları öp sende dinlen biraz hergün temizlik bırak bugun domrstos kokmasın ev 😁

Bende akşam yapacağım sporu 🤗🐑
Kuzuları öp sende dinlen biraz hergün temizlik bırak bugun domrstos kokmasın ev 😁
Ayyy öperim tabiki çok teşekkür ederim 🥰
Malum virüsü yeni atlatınca panik olmamak elde değil sağlık olsun akşam olunca dinleniyoruz 😊 Allah kolaylık versin valla sana da azmine MaşAllah diyelim❤️

Merhaba, dönüş yapamadim bugün çok yoğundum. Ancak simdi yazabilirim. Ben kendime en uygun beslenme sekli olarak Karatay diyetini sectim. Kendime gore biraz uyarladim. Tahilli ekmek yiyorum mesela. Bu sabah 2 yumurtadan yapılmış omlet, 2 parmak kalinliginda peynir, 5 6 zeytin, 1 domates 1 salatalik, maydanoz, dereotu, ve 2 dilim cavdar ekmeği yedim. Su tukettim yaninda. Ara öğün yok bu diyette. Aksam yemeğinde de cağ kebap yedim ekmeksiz salata, yogurt, sogan ve ayran ile. Sonra bir küçük nektarin yedim. Baska bir sey yemedim. Bugün bir geçis gibi oldu. Baskül aldim yarin aç karnina tartılıp kilomu ogrenip yazicam. Simdilik böyle 😊

Merhaba, dönüş yapamadim bugün çok yoğundum. Ancak simdi yazabilirim. Ben kendime en uygun beslenme sekli olarak Karatay diyetini sectim. Kendime gore biraz uyarladim. Tahilli ekmek yiyorum mesela. Bu sabah 2 yumurtadan yapılmış omlet, 2 parmak kalinliginda peynir, 5 6 zeytin, 1 domates 1 salatalik, maydanoz, dereotu, ve 2 dilim cavdar ekmeği yedim. Su tukettim yaninda. Ara öğün yok bu diyette. Aksam yemeğinde de cağ kebap yedim ekmeksiz salata, yogurt, sogan ve ayran ile. Sonra bir küçük nektarin yedim. Baska bir sey yemedim. Bugün bir geçis gibi oldu. Baskül aldim yarin aç karnina tartılıp kilomu ogrenip yazicam. Simdilik böyle 😊
Hoşgeldin başlamana çok sevindim. 💋

Günaydınlar:KK68:
Sabah saat 7 de kalkmış bi 3annem var karşınızda eski formuma dönmeye başladım😁
İki dilim tam buğday ekmeğiyle peynirli tost yaptım ve bir dilim domates üç zeytin le kahvaltımı tamamlamış bulunuyorum.. Sonra çocukların dolaplarına giriştim ama oturarak değil sürekli eğilip kalkarak bi nevi hareket etmeye çalıştım dolapları bitirip videolara yoğunlaşıcam akşam yazamadım çünkü minnak biraz huysuzdu hep ağladı😔 şimdilik bu kadar😊

X