- 1 Haziran 2020
- 1.874
- 4.259
- Konu Sahibi KedidirKedii
- #2.681
Buda benim kahvaltım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun çocukları öpün benim için böyle kokulu kokuluAy ben bugün geç kalktım biraz sadece şu videoların birini denedim.. Dün yorulmuşum galiba o kadar tepinince malum.. MaşAllah yaaa ne güzel bende yüzümü temizledim nemlendirdim daha kahvaltı hazırlıcam hepsi bu kadar
Enffeess görünüyor ya afiyet olsun
Teşekkür ederimmmEnffeess görünüyor ya afiyet olsun
Ayyy çok teşekkür ederim Tabiki öperim kokulu kokuluAfiyet olsun çocukları öpün benim için böyle kokulu kokulu
Eskimiştir belki yaaa kilodan değildirGünaydınn sabah 8 de kahvaltı yaptım 3 dilim ekmek (Unonun çavdarlı tost ekmeği ) 6 tane zeytin 2 bardak şekersiz çay içtim. Biraz test çözdüm sonra makyaj yaptım Eskiden 45 kilo şimdi ise 54 kilo olduğum için eskiden biraz bol gelen kotumu giydim ama yırtıldı Allahımm eski olduğu için değil de kilolu olduğum için yırtılan ilk kıyafetim oldu Tehlike çanları çalıyor, birazdan yola çıkacağım bir arkadaşımın doğum günü var ona hediye bakacağım oradan işlerimi halledip eve geri döneceğim, 5 gibi evde olurum az yerim inşallah... Spor olarak bugün biraz yürüyeceğim bakalım.
Yok yok eskimiştir o bende kilo aldığım zaman ya giremedin kotlara yada girdim ama esnediGünaydınn sabah 8 de kahvaltı yaptım 3 dilim ekmek (Unonun çavdarlı tost ekmeği ) 6 tane zeytin 2 bardak şekersiz çay içtim. Biraz test çözdüm sonra makyaj yaptım Eskiden 45 kilo şimdi ise 54 kilo olduğum için eskiden biraz bol gelen kotumu giydim ama yırtıldı Allahımm eski olduğu için değil de kilolu olduğum için yırtılan ilk kıyafetim oldu Tehlike çanları çalıyor, birazdan yola çıkacağım bir arkadaşımın doğum günü var ona hediye bakacağım oradan işlerimi halledip eve geri döneceğim, 5 gibi evde olurum az yerim inşallah... Spor olarak bugün biraz yürüyeceğim bakalım.
günaydınnn balimmmHerkese günaydın
aypare ackerman
@Mavim25
KarpuzluKurabiye
feruzecerci
kevsersoylu
Sabah7. 30 da uyandım uyandığımdan beri 1 litreye gelmek üzere su içtim sade kahve içtim.
Duşa girip kahve deniz tuzu peeling yaptım bacaklarıma
Birazdan yola çıkıp denize gideceğiz bol bol yüzerim bugün.
Dün akşam selülit kremi sürüp gezmeye gittim ama spor yapamadım bugün de onun telafisi yüzerim çokça.
Sizler ne yaptınız
Bugun ki sporları az da olsa yapım dedim
Ya çok güzel dimiBu üç egzersizi yaptım ve şimdi duş zamanı aşırı derece terledim daha öncede bi kaç hafta düzensiz yapmıştım spor ama sanki fark etmeye başladı bunlar kadar olmasada..
Sür kremini sür sür sürgünaydınnn balimmm
ben bugün sabah kahvaltıda 2 dilim çavdar 1 yumurta ve 1 dilim peynir 7 -8 zeytin yedimm
sporu aksama yapacağım
Evet yaaa zorda değil zorlanmadım gerçekten güzeldiYa çok güzel dimi
İşte bu! 3 çocuk annesi bir kadına bu kadar güçlü bir kadına güçlü egzersizler yakışırEvet yaaa zorda değil zorlanmadım gerçekten güzeldi☺
yaaa hahahah hatırlatmaSür kremini sür sür sür
Afiyet olsun
Ayyy çok teşekkür ederim yaaa Onca talihsizlikten sonra bu iyi geldi gerçekten Allahım sanada sonsuz güzellikler nasip etsin inşAllahİşte bu! 3 çocuk annesi bir kadına bu kadar güçlü bir kadına güçlü egzersizler yakışır
Günaydın cnmmGünaydın
Hepimizin sorunu o güzel boğazımız zaten
Olsun olsun spora devam etmek mesele zamanla azalıyor yediklerimiz zaten inşallah yani
Bu üç egzersizi yaptım ve şimdi duş zamanı aşırı derece terledim daha öncede bi kaç hafta düzensiz yapmıştım spor ama sanki fark etmeye başladı bunlar kadar olmasada..
[/QUOTE
Süpersin cnm bende akşama doğru yapıcam sporu inşallah fark etmez cnm düzenli yaptığımız da insan kendini çok iyi hissediyor
Güne çok geç uyandık kızlarım la şuan cay içiyorum ardın dan hemen işlerine başlayıp spor zamanı bugun yemeğim var çok şükür hem spor yapıcam hemde elişi örücemHerkese günaydın
aypare ackerman
@Mavim25
KarpuzluKurabiye
feruzecerci
kevsersoylu
Sabah7. 30 da uyandım uyandığımdan beri 1 litreye gelmek üzere su içtim sade kahve içtim.
Duşa girip kahve deniz tuzu peeling yaptım bacaklarıma
Birazdan yola çıkıp denize gideceğiz bol bol yüzerim bugün.
Dün akşam selülit kremi sürüp gezmeye gittim ama spor yapamadım bugün de onun telafisi yüzerim çokça.
Sizler ne yaptınız