Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

image.jpg

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    133,1 KB · Görüntüleme: 16
Ay ben bugün geç kalktım biraz sadece şu videoların birini denedim.. Dün yorulmuşum galiba😂 o kadar tepinince malum😂.. MaşAllah yaaa ne güzel bende yüzümü temizledim nemlendirdim daha kahvaltı hazırlıcam hepsi bu kadar😊
Afiyet olsun çocukları öpün benim için böyle kokulu kokulu💋🙈

Günaydınn sabah 8 de kahvaltı yaptım 3 dilim ekmek (Unonun çavdarlı tost ekmeği ) 6 tane zeytin 2 bardak şekersiz çay içtim. Biraz test çözdüm sonra makyaj yaptım :KK70: Eskiden 45 kilo şimdi ise 54 kilo olduğum için eskiden biraz bol gelen kotumu giydim ama yırtıldı Allahımm eski olduğu için değil de kilolu olduğum için yırtılan ilk kıyafetim oldu :KK70: Tehlike çanları çalıyor, birazdan yola çıkacağım bir arkadaşımın doğum günü var ona hediye bakacağım oradan işlerimi halledip eve geri döneceğim, 5 gibi evde olurum az yerim inşallah... Spor olarak bugün biraz yürüyeceğim bakalım.

Günaydınn sabah 8 de kahvaltı yaptım 3 dilim ekmek (Unonun çavdarlı tost ekmeği ) 6 tane zeytin 2 bardak şekersiz çay içtim. Biraz test çözdüm sonra makyaj yaptım :KK70: Eskiden 45 kilo şimdi ise 54 kilo olduğum için eskiden biraz bol gelen kotumu giydim ama yırtıldı Allahımm eski olduğu için değil de kilolu olduğum için yırtılan ilk kıyafetim oldu :KK70: Tehlike çanları çalıyor, birazdan yola çıkacağım bir arkadaşımın doğum günü var ona hediye bakacağım oradan işlerimi halledip eve geri döneceğim, 5 gibi evde olurum az yerim inşallah... Spor olarak bugün biraz yürüyeceğim bakalım.
Eskimiştir belki yaaa kilodan değildir😊

Yok yok eskimiştir o bende kilo aldığım zaman ya giremedin kotlara yada girdim ama esnedi 😁
Ama bırakma biraz kilo vermek seni çok daha iyi hissettirecek. ❤️

Herkese günaydın ❤️
aypare ackerman aypare ackerman
@Mavim25
KarpuzluKurabiye KarpuzluKurabiye
feruzecerci feruzecerci
kevsersoylu kevsersoylu

💋💋💋💋
Sabah7. 30 da uyandım uyandığımdan beri 1 litreye gelmek üzere su içtim sade kahve içtim.
Duşa girip kahve deniz tuzu peeling yaptım bacaklarıma 🙈
Birazdan yola çıkıp denize gideceğiz bol bol yüzerim bugün.
Dün akşam selülit kremi sürüp gezmeye gittim ama spor yapamadım bugün de onun telafisi yüzerim çokça.

Sizler ne yaptınız 🙈
günaydınnn balimmm
ben bugün sabah kahvaltıda 2 dilim çavdar 1 yumurta ve 1 dilim peynir 7 -8 zeytin yedimm
sporu aksama yapacağım :KK70:

Bu üç egzersizi yaptım ve şimdi duş zamanı aşırı derece terledim daha öncede bi kaç hafta düzensiz yapmıştım spor ama sanki fark etmeye başladı bunlar kadar olmasada..😁
[/QUOTE

Süpersin cnm bende akşama doğru yapıcam sporu inşallah fark etmez cnm düzenli yaptığımız da insan kendini çok iyi hissediyor 😍🤗

Herkese günaydın ❤️
aypare ackerman aypare ackerman
@Mavim25
KarpuzluKurabiye KarpuzluKurabiye
feruzecerci feruzecerci
kevsersoylu kevsersoylu

💋💋💋💋
Sabah7. 30 da uyandım uyandığımdan beri 1 litreye gelmek üzere su içtim sade kahve içtim.
Duşa girip kahve deniz tuzu peeling yaptım bacaklarıma 🙈
Birazdan yola çıkıp denize gideceğiz bol bol yüzerim bugün.
Dün akşam selülit kremi sürüp gezmeye gittim ama spor yapamadım bugün de onun telafisi yüzerim çokça.

Sizler ne yaptınız 🙈
Güne çok geç uyandık kızlarım la şuan cay içiyorum ardın dan hemen işlerine başlayıp spor zamanı bugun yemeğim var çok şükür hem spor yapıcam hemde elişi örücem☺️🤭🤗

X