- 2 Ekim 2019
- 2.868
- 10.284
- Konu Sahibi KedidirKedii
- #2.661
İnşallah canım bı 6-7 kilo gitse iyi olcakOnu bilemem kuzum şüphe varsa başlama o zaman yaa.. Bakalım bilgi verir belki bilen arkadaşlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım bı 6-7 kilo gitse iyi olcakOnu bilemem kuzum şüphe varsa başlama o zaman yaa.. Bakalım bilgi verir belki bilen arkadaşlar
Evet canım sağlıklı olmak gibisi yok İnan kiİnşallah canım bı 6-7 kilo gitse iyi olcak
Heyy hoşgeldin mavicim bize kendini anlatsana biraz boy kilo yaş hayat tarzın nerdensinNasıl başlıyoruz aşko
Merhaba ağır egzersiz yapmayacağınız için sıkıntı teşkil etmez lazım sıkıntılı gebelik şüpheniz var ise doktorunuza başvurmanızda yarar var.Canım bı egzersizlere baktım da hamile olsam sıkıntı yaşar mıyım? Adet günlerim belli olmadığı için soruyorum
Hoş bulduk canımHeyy hoşgeldin mavicim bize kendini anlatsana biraz boy kilo yaş hayat tarzın nerdensin
Bacım şöyle benim adetlerim düzenli olmadığı için olup olmadığını anliyamiyorum.Merhaba ağır egzersiz yapmayacağınız için sıkıntı teşkil etmez lazım sıkıntılı gebelik şüpheniz var ise doktorunuza başvurmanızda yarar var. ❤
Yavrum alllah gönlüne göre inşallah.Bacım şöyle benim adetlerim düzenli olmadığı için olup olmadığını anliyamiyorum.
Amin inşallah inşallah dikkat etmeye çalışıyorum daha çok dikkat edeceğimYavrum alllah gönlüne göre inşallah.
Pilates yapmanda hiç bir sakınca yok Ozaman. Sana uygun pilates videoları paylaşayım yemene çok dikkat etmen lazım yalnız. Q
Bugunu çok güzel geçirmişsin çok hafif maşallah ben gene yedim bugunHerkese hayırlı geceler şimdi bugün neler yaptım paylaşmak istedim
Öncelikle sabah 1yumurta bir dilim peynir bi kaç dal maydanoz iki ince dilim domates ve bi bardak form çayı içtim..
Öğlen 1 kase yoğurt ve içine 1 tane küçük şeftali ilave ettim..
akşam bir kepçe yoğurt çorbası ve fırında bir köfte iki dilim patates yedim yanında..
Şimdi salatalık yedim 1tane
Ve bir litre limonlu su içtim
Onun dışında 2 litre su içtim..
ayrıca Bir saatlik videoyu ve bacak hareketleri yaptım bugün gayet iyiyim ve yediklerimle doydum Sonunda fazlası zararmış gerçekten çok hafif hissediyorum kendimi
Evet canım çok şükür hafif bi karın ağrım var oda çok hareket ettim ondandır sanırım.. olsun yarın daha fazla dikkat edersin inşAllah bazen insan hakim olamıyor nefsine hata yapıyoruz ama.. şöyle fit fit sağlıklı sağlıklı değişim fotoları koyarız inşAllah canımBugunu çok güzel geçirmişsin çok hafif maşallah ben gene yedim bugun
İnşallah inşallah cnm o değişime çok ihtiyacımız varEvet canım çok şükür hafif bi karın ağrım var oda çok hareket ettim ondandır sanırım.. olsun yarın daha fazla dikkat edersin inşAllah bazen insan hakim olamıyor nefsine hata yapıyoruz ama.. şöyle fit fit sağlıklı sağlıklı değişim fotoları koyarız inşAllah canım
Hoşgeldiniz sizin adınıza bu kararı vermenize çok sevindim. Basit cardio videosu göstereyim. Çok eğlenip güzel kilo verirsiniz.Eşimle birlikte evde yapabileceğimiz bir video var mı, spor salonuna yazılacaktık ama koronadan dolayı yazılmadık ikimiz yapalım ama kolay olsun :)) İkimiz de çok kilo aldık birlikte şişmanlamayı başardık umarım zayıflamayı da başarırız....
Hey maşallah Allah işini kolaylaştırsın çok memnun oldum bu listeden. Kendin için büyük iyilik başlangıçı yaptın bugünHerkese hayırlı geceler şimdi bugün neler yaptım paylaşmak istedim
Öncelikle sabah 1yumurta bir dilim peynir bi kaç dal maydanoz iki ince dilim domates ve bi bardak form çayı içtim..
Öğlen 1 kase yoğurt ve içine 1 tane küçük şeftali ilave ettim..
akşam bir kepçe yoğurt çorbası ve fırında bir köfte iki dilim patates yedim yanında..
Şimdi salatalık yedim 1tane
Ve bir litre limonlu su içtim
Onun dışında 2 litre su içtim..
ayrıca Bir saatlik videoyu ve bacak hareketleri yaptım bugün gayet iyiyim ve yediklerimle doydum Sonunda fazlası zararmış gerçekten çok hafif hissediyorum kendimi
Bugun ki sporları az da olsa yapım dedim
Şahane 2 video öneriyorum size umarım beğenir ve başlarsınız.Eşimle birlikte evde yapabileceğimiz bir video var mı, spor salonuna yazılacaktık ama koronadan dolayı yazılmadık ikimiz yapalım ama kolay olsun :)) İkimiz de çok kilo aldık birlikte şişmanlamayı başardık umarım zayıflamayı da başarırız....
Saoll cnm kedim benim sorma spor yapmayı çok seviyorum ama maalesef şu yemeği de azaltsam daha güzel olucak en azından yaptığım sporlar boşa gitmezHoşgeldiniz sizin adınıza bu kararı vermenize çok sevindim. Basit cardio videosu göstereyim. Çok eğlenip güzel kilo verirsiniz.
Hey maşallah Allah işini kolaylaştırsın çok memnun oldum bu listeden. Kendin için büyük iyilik başlangıçı yaptın bugün
Kevser yine bildiğimiz gibisin maşallah bacımsu
GünaydınSaoll cnm kedim benim sorma spor yapmayı çok seviyorum ama maalesef şu yemeği de azaltsam daha güzel olucak en azından yaptığım sporlar boşa gitmez
Ay ben bugün geç kalktım biraz sadece şu videoların birini denedim.. Dün yorulmuşum galiba o kadar tepinince malum.. MaşAllah yaaa ne güzel bende yüzümü temizledim nemlendirdim daha kahvaltı hazırlıcam hepsi bu kadarHerkese günaydın ❤
aypare ackerman
Mavim25
KarpuzluKurabiye
feruzecerci
kevsersoylu
Sabah7. 30 da uyandım uyandığımdan beri 1 litreye gelmek üzere su içtim sade kahve içtim.
Duşa girip kahve deniz tuzu peeling yaptım bacaklarıma
Birazdan yola çıkıp denize gideceğiz bol bol yüzerim bugün.
Dün akşam selülit kremi sürüp gezmeye gittim ama spor yapamadım bugün de onun telafisi yüzerim çokça.
Sizler ne yaptınız