Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Canım bı egzersizlere baktım da hamile olsam sıkıntı yaşar mıyım? Adet günlerim belli olmadığı için soruyorum
Merhaba ağır egzersiz yapmayacağınız için sıkıntı teşkil etmez lazım sıkıntılı gebelik şüpheniz var ise doktorunuza başvurmanızda yarar var. ❤️

Heyy 🙋🏻‍♀️ hoşgeldin mavicim :KK73: bize kendini anlatsana biraz boy kilo yaş hayat tarzın nerdensin 🤗
Hoş bulduk canım🥰
Boyum; 1.60
Kilo; 60
Yaşım; 23
Erzurum'daym. Yemek yemeyi seviyorum 😂Çocuğum yok gebelik düşünüyorum. Pko olduğu için zayıflamak gerekiyormuş. Bende bı zayıflamaya çalışayım dedim😂😂

Eşimle birlikte evde yapabileceğimiz bir video var mı, spor salonuna yazılacaktık ama koronadan dolayı yazılmadık ikimiz yapalım ama kolay olsun :)) İkimiz de çok kilo aldık birlikte şişmanlamayı başardık umarım zayıflamayı da başarırız....

Herkese hayırlı geceler😊 şimdi bugün neler yaptım paylaşmak istedim
Öncelikle sabah 1yumurta bir dilim peynir bi kaç dal maydanoz iki ince dilim domates ve bi bardak form çayı içtim..
Öğlen 1 kase yoğurt ve içine 1 tane küçük şeftali ilave ettim..
akşam bir kepçe yoğurt çorbası ve fırında bir köfte iki dilim patates yedim yanında..
Şimdi salatalık yedim 1tane
Ve bir litre limonlu su içtim
Onun dışında 2 litre su içtim..
ayrıca Bir saatlik videoyu ve bacak hareketleri yaptım😊 bugün gayet iyiyim ve yediklerimle doydum Sonunda fazlası zararmış gerçekten çok hafif hissediyorum kendimi😊

Öncelikle sabah 1yumurta bir dilim peynir bi kaç dal maydanoz iki ince dilim domates ve bi bardak form çayı içtim..
akşam bir kepçe yoğurt çorbası ve fırında bir köfte iki dilim patates yedim yanında..
ayrıca Bir saatlik videoyu ve bacak hareketleri yaptım😊 bugün gayet iyiyim ve yediklerimle doydum Sonunda fazlası zararmış gerçekten çok hafif hissediyorum kendimi😊
Bugunu çok güzel geçirmişsin çok hafif maşallah ben gene yedim bugun 🙄

Bugunu çok güzel geçirmişsin çok hafif maşallah ben gene yedim bugun 🙄
Evet canım çok şükür hafif bi karın ağrım var oda çok hareket ettim ondandır sanırım😊.. olsun yarın daha fazla dikkat edersin inşAllah bazen insan hakim olamıyor nefsine hata yapıyoruz ama.. şöyle fit fit sağlıklı sağlıklı değişim fotoları koyarız inşAllah canım 😊

Evet canım çok şükür hafif bi karın ağrım var oda çok hareket ettim ondandır sanırım😊.. olsun yarın daha fazla dikkat edersin inşAllah bazen insan hakim olamıyor nefsine hata yapıyoruz ama.. şöyle fit fit sağlıklı sağlıklı değişim fotoları koyarız inşAllah canım 😊
İnşallah inşallah cnm o değişime çok ihtiyacımız var 🤗☺️

Eşimle birlikte evde yapabileceğimiz bir video var mı, spor salonuna yazılacaktık ama koronadan dolayı yazılmadık ikimiz yapalım ama kolay olsun :)) İkimiz de çok kilo aldık birlikte şişmanlamayı başardık umarım zayıflamayı da başarırız....
Hoşgeldiniz sizin adınıza bu kararı vermenize çok sevindim. Basit cardio videosu göstereyim. Çok eğlenip güzel kilo verirsiniz. ❤️
Hey maşallah Allah işini kolaylaştırsın çok memnun oldum bu listeden. Kendin için büyük iyilik başlangıçı yaptın bugün 😍😍😍🎊🎊🎉🎊🎊🎉

Bugun ki sporları az da olsa yapım dedim🤭

Kevser yine bildiğimiz gibisin maşallah bacımsu🙈😍😍😍😍

Şahane 2 video öneriyorum size umarım beğenir ve başlarsınız. 🙈

Hoşgeldiniz sizin adınıza bu kararı vermenize çok sevindim. Basit cardio videosu göstereyim. Çok eğlenip güzel kilo verirsiniz. ❤️

Hey maşallah Allah işini kolaylaştırsın çok memnun oldum bu listeden. Kendin için büyük iyilik başlangıçı yaptın bugün 😍😍😍🎊🎊🎉🎊🎊🎉

Kevser yine bildiğimiz gibisin maşallah bacımsu🙈😍😍😍😍
Saoll cnm kedim benim sorma spor yapmayı çok seviyorum ama maalesef şu yemeği de azaltsam daha güzel olucak en azından yaptığım sporlar boşa gitmez 🙄🤭🤗😍

Saoll cnm kedim benim sorma spor yapmayı çok seviyorum ama maalesef şu yemeği de azaltsam daha güzel olucak en azından yaptığım sporlar boşa gitmez 🙄🤭🤗😍
Günaydın 🐈
Hepimizin sorunu o güzel boğazımız zaten 🙈
Olsun olsun spora devam etmek mesele zamanla azalıyor yediklerimiz zaten 😄 inşallah yani 😁

Herkese günaydın ❤️
aypare ackerman aypare ackerman
Mavim25 Mavim25
KarpuzluKurabiye KarpuzluKurabiye
feruzecerci feruzecerci
kevsersoylu kevsersoylu

💋💋💋💋
Sabah7. 30 da uyandım uyandığımdan beri 1 litreye gelmek üzere su içtim sade kahve içtim.
Duşa girip kahve deniz tuzu peeling yaptım bacaklarıma 🙈
Birazdan yola çıkıp denize gideceğiz bol bol yüzerim bugün.
Dün akşam selülit kremi sürüp gezmeye gittim ama spor yapamadım bugün de onun telafisi yüzerim çokça.

Sizler ne yaptınız 🙈

Herkese günaydın ❤
aypare ackerman aypare ackerman
Mavim25 Mavim25
KarpuzluKurabiye KarpuzluKurabiye
feruzecerci feruzecerci
kevsersoylu kevsersoylu

💋💋💋💋
Sabah7. 30 da uyandım uyandığımdan beri 1 litreye gelmek üzere su içtim sade kahve içtim.
Duşa girip kahve deniz tuzu peeling yaptım bacaklarıma 🙈
Birazdan yola çıkıp denize gideceğiz bol bol yüzerim bugün.
Dün akşam selülit kremi sürüp gezmeye gittim ama spor yapamadım bugün de onun telafisi yüzerim çokça.

Sizler ne yaptınız 🙈
Ay ben bugün geç kalktım biraz sadece şu videoların birini denedim.. Dün yorulmuşum galiba😂 o kadar tepinince malum😂.. MaşAllah yaaa ne güzel bende yüzümü temizledim nemlendirdim daha kahvaltı hazırlıcam hepsi bu kadar😊

X