- 15 Kasım 2014
- 4.155
- 11.058
-
- Konu Sahibi KedidirKedii
- #2.641
Ay Allahım daha nice güzellikler çıkartsın karşınaYaşadığım onca kötü şeyden sonra iyi gelen tek şey buydu diyebilirim❤
Amiiinnnnn hepimizin karşısına inşAllahAy Allahım daha nice güzellikler çıkartsın karşına❤
Yaptıkça hareketlere alışıp iyice ritme girersin
Sıkılırsanız emsal videolar paylaşacağım. Favorilere kayıt eder kolaylıkla bulursunuz
Be size 40 dk cardio da bulabilirim bu uzunsa 2 gün yapın bir gün dinlenmeniz vucut tepkimesi için daha iyi olurBende denerim her akşam olmasada bir gün arayla yapabilirim inşAllah
Tabiki öyle yaparım.. Çok sevinirimBe size 40 dk cardio da bulabilirim bu uzunsa 2 gün yapın bir gün dinlenmeniz vucut tepkimesi için daha iyi olur
Şuan şehir dışına çıkmak için yoldayım. İlk fırsatta bir göz gezdirip araştırıp uygun bir alternatiflerle geleceğimTabiki öyle yaparım.. Çok sevinirim
Hayırlı yolculuklar çok teşekkür ederim Herşey içinŞuan şehir dışına çıkmak için yoldayım. İlk fırsatta bir göz gezdirip araştırıp uygun bir alternatiflerle geleceğim
Hayırlı yolculuklar kedimŞuan şehir dışına çıkmak için yoldayım. İlk fırsatta bir göz gezdirip araştırıp uygun bir alternatiflerle geleceğim
Teşekkürler kevserim.Hayırlı yolculuklar kedim
1 Ekim'de kutlama yaparız kendimizeTabak ufaltıp doyurucu ama udj porsiyonlara geçiş yapıyoruz
Ben 10 gündür kahveyi kestim ama 2 gündür sabahları yine başladım günde 1 bardak sıkıntı yok ama ben 3 4 barda içince kan dolaşımını etkiliyor selülite ön ayak oluyor o sebeplekeyifli yürüyüşler
Kıızzz Ekim 1 yıl dönümümüz seninle
Ekim 3 de benimkiyle yıl dönümüm
ayy evet balım bunu görmüştüm. ben şuan senin artıklarından devam ediyorum onları 1 ay yapayım sonra buna geçelim bence
Tamamdır1 Ekim'de kutlama yaparız kendimize
ayy evet balım bunu görmüştüm. ben şuan senin artıklarından devam ediyorum onları 1 ay yapayım sonra buna geçelim bence
Nasıl başlıyoruz aşko
Kurdela kesiyoruz kuzum getir bi makas kurdelaNasıl başlıyoruz aşko
Canım bı egzersizlere baktım da hamile olsam sıkıntı yaşar mıyım? Adet günlerim belli olmadığı için soruyorumKurdela kesiyoruz kuzum getir bi makas kurdela..
Onu bilemem kuzum şüphe varsa başlama o zaman yaa.. Bakalım bilgi verir belki bilen arkadaşlarCanım bı egzersizlere baktım da hamile olsam sıkıntı yaşar mıyım? Adet günlerim belli olmadığı için soruyorum