- 28 Ekim 2013
- 1.382
- 1.782
-
- Konu Sahibi KedidirKedii
- #2.441
Ayy insallah 6 ayda kim fitt gorunmek istemezki .. bi plates cemberim yok onu alayim tam olsun1 1.5 yıl çok yahu. Elbette sıkılaşmak için spor ömürlük düzen oturtmalıyız ama eğer sıkı ve kararlı gidersen 6 ayda 20 kg verirsinben 5 +5 dambıl aldım 2 tane eve sen 2 kglik alıp başlaya bilirsin dambılla yapılan egzersiz videolarından program yap kendine ben öyle yaptım. Pilates lastiği ve çemberi aldım çemberi boş kaldıkça bacak arama alıp dizlerimle sıkmaya çalışıyorum. Bacak içi sıkılaştırıyor mesela
İnanılmaz kahve içiyorsun ve sütlü süt müthiş klip yapar ve bukadar kahve selülit için kaçınılmaz son. Gündür 2 3 bardaktan fazlası ciddi zararlı.Ayy insallah 6 ayda kim fitt gorunmek istemezki .. bi plates cemberim yok onu alayim tam olsunyaa yapicam artik durmasinlar dolap iclerinde,kilerde vs ,plates topu cocuklarimin oyuncagi oldu zaten kiziyorum kendime valla..
Simdik benim once zayiflamam (yaglar kasa donmemesi icin) sonrada kas yapici egzersizlere gecmem gerekiyo..malum kahveyide asiri tuketen biri olarak iste tedbirimi alayim simdiden gunde 8 buyuk kupa sade sekersiz kahve tuketiyorum+2 bazen 3 te sekersiz turk kahvesi iciyorum..bu sporla veee saglikli ve hafif kalorili beslenme (diyetle) asiri kahve tuketimine de yavas yavas oyle pat diye kesemem depresyona girerim mazallah ,azaltmam gerekiyor..siyah cayi icemiyorum 3 bardaktan sonra agzimda dilimde aftlar cikiyo hemen o sebeple siyah cay icemiyorum..yesil caya alismaya caliscam artik..bu sigarayi biraktigim icin kahveye asiri dustum,bazi gunler kafam bozuksa sudan cok kahve iciyorum ,cok yanlis yapiyorum bunu duzelticem ..saglikli yasam her acidan sart..
Her gün 30 dakika kardio ile başla 1 ay vucudun iyice alışsın canım çok kahve sinir de yapar Selülitte karın bel bacak popo da. Aman azalt kalbe de çok zararlı.Faydalari bilgiler icin cok tskler
Sutlu mu icmem gerekiyor kahveleri, sutlu sevmiyorum kahvenin tadini yumusatiyor da..bunun disinda evet yaa bugun azaltma yoluna gececegim sabahtan beri 2 kupa sade sekersiz nescafe + 2 sekersiz turk kahvesi ictim.. aksamada 1 kupa ile sinirlandirmaya caliscam
Bu arada gece 3 te yatmistim sabah 6da kalktim 10dk on isinma ile 20 dk genel egsersiz yaptim , ilk gjn oldugu icin boyle az olsun dedim yarin 1 saatlik yapicam ama..kgmu sabah tartmayi unuttum icin diyet listem yarina kaldi mecburen..vee 1 aydir utu yapmiyorum ,5 parmak sira daglari gibi kirisik kiyafetlere giriscem birazdan,oglumu uyutayim once
Sagol canim ,insallah gunde 2 ye dusurecegim diyeyim..yasim 35 artik daha dikkat etmem gerekiyor sagligima..sporla desteklicem bakalim..kahve icmeyincede uyku basiyor yawHer gün 30 dakika kardio ile başla 1 ay vucudun iyice alışsın canım çok kahve sinir de yapar Selülitte karın bel bacak popo da. Aman azalt kalbe de çok zararlı.
İnşallah bırakmaz ve sözünün arkasında durursun çom sevinirim senin adına.Sagol canim ,insallah gunde 2 ye dusurecegim diyeyim..yasim 35 artik daha dikkat etmem gerekiyor sagligima..sporla desteklicem bakalim..kahve icmeyincede uyku basiyor yawneyse her turlu duzene sokacagim kendimi..2020 benim yilim olacak
Olur 1 ay alistirma yapayim 30dklik egzersizle kanimda hareketlensin yavastan sonraki aylar daha aktif olurum,beden de alisir harekete iyi olurdiyetle tam oturtmus olurum hem
Tabii en onemlisi verdigim sozleri tutabilmek ,azimli olucam zaten hirsim vardi bunu zayiflamaya harcicamİnşallah bırakmaz ve sözünün arkasında durursun çom sevinirim senin adına. ❤ Hangi videoyu yuseçtij kendine ne yapacaksın paylaşsana hurda ben de bakayım ❤
Elbette seve seve şuan kendini aynada ön arka ve sağdan soldan foto çek diyet ve spora sadık kal2 ay Sonr yeniden çekil öncesi sonrası diye kendine motivasyon yaratırsın.Tabii en onemlisi verdigim sozleri tutabilmek ,azimli olucam zaten hirsim vardi bunu zayiflamaya harcicamtlfda video yok,tablet sarjda..dolsun,foto cekip seninde fikrini almak isterim
İyi pazarlar balımSelam ben geldim : )
Simdik sabah tartildim 81 kiloyum ...1 ay once 86 idim pek bi sevindim..zaten sisman olan cabuk gidiyo malum,sonraki aylarda boyle fazla veremiycem bilincindeyim
Oglan gece uyumadi ben gece 4te yattim 8de kalkip yarim litre su ardin sade kahve 1 kupa ictim 30 dkkalik kardiyo yaptim..
Tabletteki uyguladigim egzersizleri kucuk uyuyunca yazmaliyim.unutmadim aklimdasin yani .cocuklara tablet vermiyorumda . Kisa surede bagimli olabiliyolar,yasak getirdim
Baska bisey daha yazacaktim unuttum iyimi..
Sagol canimmİyi pazarlar balımşahane güne ilk 1 bardak su ile başlamak bağırsak çalışmasına da yardım ediyor. Bende baya uyumuşum dün karabaş otu içip yattım baya uyuttu beni başım ağırdı şimdi kahvemi içtim biraz günlük işlerimi yapıp 60 dakika egzersizlere dönücem dün çok yedim akşama doğruda yürüyüşe çıkıcam
Gercekten tempoluymus yaaEgzersiz videom bu ilk defa başlayacağım buna biraz tempolu ama bakalım yapabilecekmiyim
Yeme yeme asıl irade kendini sağlıklı beslerken sağında solunda eski alışkanlıkların olanları yememek. Bizde de mis gibi el açması börek pişti 1 parmak büyüklüğünde yedim. Sabah sabaha dediğim 1 de kahvaltı yaptımSagol canimmBide yesil caya alissam super olacak
Sabahtan beri ictigim kahveler 1 kupa sade nescafe +3 sekersiz turk kahvesi..gecede icmezsem daha iyi olur bakicaz artik
Cocklara tava boregi pisirdim yemiyceemm...dunde muzlu krep yapmistim vee yemedimmbirazcik irademde guclenmis sanki
Gercekten tempoluymus yaa
Ben bu hafta sonu nivea bady nin cdlerine gecmeyi planliyorum..simdilik isinma ve kisa egzersizle idare edeyim,kaaac yillar sonra alistiraim kendimi spor yapmaya artik
Merhaba öncelikle bol bol yürüyüş öneririm biraz daha kilo vermeye ihtiyacın olabilir sonra pilates çemberi öneririm onun yapılan bacak içi egzersizleri hem çok güzel sıkılaitı yor hemde eritiyor ama yarın biraz bakıp detaylı bir video önererim.Kızlar iç bacak sorunu yaşıyorum ya. Ne kadar incelse de bacağım yukardaki etler birbirine lüp lüp değiyooobi çözüm önerin bana
Cansınn, çok teşekkür ederim kuzumMerhaba öncelikle bol bol yürüyüş öneririm biraz daha kilo vermeye ihtiyacın olabilir sonra pilates çemberi öneririm onun yapılan bacak içi egzersizleri hem çok güzel sıkılaitı yor hemde eritiyor ama yarın biraz bakıp detaylı bir video önererim. ❤