Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Kahvemi içtim kalkıp spora girişeceğim diyeti biraz daha sıkmam lazım sporu etkilemesi için yoksa 55 54 arası gelip gidiyorum sorun yok ama 1 kg bile hemen yanlarımı çıkartıyor vesselam 🙋‍♀️🙄

Nabersiniz kizlar?:) Ben gecen cuma itibariyle 57.5 kiloyla diyeti bitirdim:) Spora devam tabi, hem korumak hem de biraz daha incelmek istiyorum:)

Sizden ne var ne yok?

Nabersiniz kizlar?:) Ben gecen cuma itibariyle 57.5 kiloyla diyeti bitirdim:) Spora devam tabi, hem korumak hem de biraz daha incelmek istiyorum:)

Sizden ne var ne yok?
Tebrik ederim 🎉🎊🎉🎈✨💋
Aynen bende sağlıklı beslenmeye devam şeker ekmek yemiyorum. Spora devam 55 54 arasında gelip gidiyorum ☺️
2 hafta gezip tozma derken içki yemek 57 görmüştüm tekrar indim korumaya aldım. Ama sporu sıkıyorum bacaklar ve popo küçülmeye gitsin diye. Daha sık yürüyüş ve spor 🐢
Özlettin kendini izmirli 👭

Tebrik ederim 🎉🎊🎉🎈✨💋
Aynen bende sağlıklı beslenmeye devam şeker ekmek yemiyorum. Spora devam 55 54 arasında gelip gidiyorum ☺
2 hafta gezip tozma derken içki yemek 57 görmüştüm tekrar indim korumaya aldım. Ama sporu sıkıyorum bacaklar ve popo küçülmeye gitsin diye. Daha sık yürüyüş ve spor 🐢
Özlettin kendini izmirli 👭
Valla ben de ozledim, hareketli gunler gecirdim girmeye cok firsat olmadi:) Ara ara ugrarim ama buralardaysaniz, spora devam neticede:)

Merhaba bende katilabilirmiyim? İlk sayfadaki beden olculerinde bacak olarak ust bacak mi yoksa basene yakin olan yer mi tam anlayamadim acikcasi? Birde paylastiginiz videolarin hepsi var bende ancak yapan yok tabi silecektim neredeyse... sizin topige ugradiktan sonra silmeyeyim o zaman..
Himm birde gunluk egzersiz (bir prog varsa onu yapabilirim veya kendi videolarimla baslayayim ama artik cidden baslamam gerek) ,beden olculeri aylik mi olacak?
Birde saglikli beslenme yok bendd gerci 3 gunden beri kahveyle gecistirdim hep ogunlerimi..diyetten ziyade saglikli beslenmeyi baz alirsam benim icin daha iyi olacak gibi..
Yarin sabah basliyorum egzersizlere..gece mezrularim kendimi ,olculerimi yazarim

Merhaba bende katilabilirmiyim? İlk sayfadaki beden olculerinde bacak olarak ust bacak mi yoksa basene yakin olan yer mi tam anlayamadim acikcasi? Birde paylastiginiz videolarin hepsi var bende ancak yapan yok tabi silecektim neredeyse... sizin topige ugradiktan sonra silmeyeyim o zaman..
Himm birde gunluk egzersiz (bir prog varsa onu yapabilirim veya kendi videolarimla baslayayim ama artik cidden baslamam gerek) ,beden olculeri aylik mi olacak?
Birde saglikli beslenme yok bendd gerci 3 gunden beri kahveyle gecistirdim hep ogunlerimi..diyetten ziyade saglikli beslenmeyi baz alirsam benim icin daha iyi olacak gibi..
Yarin sabah basliyorum egzersizlere..gece mezrularim kendimi ,olculerimi yazarim
Merhaba hoşgeldin ❤️🙏
Öncelikle kendine en iyi diyet sağlıklı beslenme programı düzenle öğünler kahve ile atlamak su ve kas kaybına enerji düşüşüne sebep olacaktır. Kahve vucüttaki suyu emdiği için ekstra su içen şart. ❤️
Soruna gelirsek üst bacak genital bölgeden 3 parmak aşağısından ölçülür. Her ayın 15 de ölçüm yapıyorum ölçülerini verirsen günlük yaptıklarını paylaşarak aramıza katılabilirsin. Herkes şuan pek yoğun ama genelde burdayız ☺️

Aklınızda olsun. 🙏
IMG_20200207_125706.jpg

Merhaba hoşgeldin ❤️🙏
Öncelikle kendine en iyi diyet sağlıklı beslenme programı düzenle öğünler kahve ile atlamak su ve kas kaybına enerji düşüşüne sebep olacaktır. Kahve vucüttaki suyu emdiği için ekstra su içen şart. ❤️
Soruna gelirsek üst bacak genital bölgeden 3 parmak aşağısından ölçülür. Her ayın 15 de ölçüm yapıyorum ölçülerini verirsen günlük yaptıklarını paylaşarak aramıza katılabilirsin. Herkes şuan pek yoğun ama genelde burdayız ☺️
Cok tskler 😍
Gece olculerimi yazarim,bide kiloma gore haftalik kalorili bi diyet plani yapip size bildiririm..
Evet yaa kahvenin zarari malum bir dur diyebilsem kendime..
Bundan sonra disiplinli hareket edecegim,baska turlu olmuyor cunku.
Tek diyette yetmiyor vucut sarkiyor ,sıkılasmak sart..
Bu topigi sevdim ,sert kurallar yok ve beden olcusu mantikli..
Suan kiyafetlerim 42 beden ama ben 38 bedene dusmek istiyorum kisaca benim hedefime varmam icin 20-25 kg ile nice obez santimleri yakip eritmem gerek 😉 belki 1-1.5 yili bulacak ama olacak basaracagima inaniyorum,disiplin sart tabii.. yavas yavas egzersiz prog sayisi,alanini arttirmayi hedefliyorum ki vucut surekli ayni hareketlere alisipta direnmesin beynime karsi 😉😂
Dur simdi olcup geleyim bi azim geldi 😂😂

Cok tskler 😍
Gece olculerimi yazarim,bide kiloma gore haftalik kalorili bi diyet plani yapip size bildiririm..
Evet yaa kahvenin zarari malum bir dur diyebilsem kendime..
Bundan sonra disiplinli hareket edecegim,baska turlu olmuyor cunku.
Tek diyette yetmiyor vucut sarkiyor ,sıkılasmak sart..
Bu topigi sevdim ,sert kurallar yok ve beden olcusu mantikli..
Suan kiyafetlerim 42 beden ama ben 38 bedene dusmek istiyorum kisaca benim hedefime varmam icin 20-25 kg ile nice obez santimleri yakip eritmem gerek 😉 belki 1-1.5 yili bulacak ama olacak basaracagima inaniyorum,disiplin sart tabii.. yavas yavas egzersiz prog sayisi,alanini arttirmayi hedefliyorum ki vucut surekli ayni hareketlere alisipta direnmesin beynime karsi 😉😂
Dur simdi olcup geleyim bi azim geldi 😂😂
1 1.5 yıl çok yahu. Elbette sıkılaşmak için spor ömürlük düzen oturtmalıyız ama eğer sıkı ve kararlı gidersen 6 ayda 20 kg verirsin 🙏☺️ ben 5 +5 dambıl aldım 2 tane eve sen 2 kglik alıp başlaya bilirsin dambılla yapılan egzersiz videolarından program yap kendine ben öyle yaptım. Pilates lastiği ve çemberi aldım çemberi boş kaldıkça bacak arama alıp dizlerimle sıkmaya çalışıyorum. Bacak içi sıkılaştırıyor mesela ☺️

Vah vah durumundayim 😠
Göğüs : 96 ( sozde toparlayici styen kullaniyorum 85c )
Bel : 100 ( göbek deliği hizasindan)
Kalca: 110
Bacak:63

Boyle dengesiz bi vucut olculerine sahibim iste 😲😵

X