- 15 Kasım 2014
- 4.155
- 11.058
- Konu Sahibi KedidirKedii
- #2.301
Bunu çok beğendim tam bir popo canavarı videosu bunun üstüne ya 3 x preslicem yada bir video daha ekleyeceğim bakıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın minnoş bana program verecektinHahahahahaha ya olur keyfini çıkart
O video un üstüne bu ikisini ekleye bilirim akşamları da 4 5 Km yürüdüğümü düşünürseniz olur bence ya
Kuşum günaydın göndericem yeni uyandım denilebilir ev işlerini halledeyim detaylı bakacağımgünaydın minnoş bana program verecektin
tamamdırKuşum günaydın ❤ göndericem yeni uyandım denilebilir ev işlerini halledeyim detaylı bakacağım ☺
süpersin minnoşum ölçüler harika , bacaklar süper bir kalça 3 cm daha gitse mükemmel.olursun ben de başladım bacağa 2 kg ağırlık koyarak şimdilik senden gelecek rutini bekliyorum bacaklar incelsin sıkı olsunAy şuan okadar mutluyum ki anlatamam
Benim sporcu kızlarım çiçek kızların her yerimden 1.5 cm gitmiş
Güncel ölçüler
Bacak 56.5
Popo 98. 5
Bel 65
Daha nekadar motive olabilir ve edebilirim çok kaçamak biri bile cm cm incelebiliyor ya okadar mutlu ki resmen şevkime şevk katıldı
Kuşum sana şunu düşündüm seversen programına ekle benim sevdiğim ve etkisini gördüğüm her hareket var içinde popo altından dize kadar her yerin ayak bileğine kadar çalışıyor. Bende bunu yap üstüne hemen mari yap sen bilek ağırlığı dışında elinde 1 tane dambıl alıp yapabilirsin bu hareketlerisüpersin minnoşum ♥♥ ölçüler harika , bacaklar süper bir kalça 3 cm daha gitse mükemmel.olursun ben de başladım bacağa 2 kg ağırlık koyarak şimdilik senden gelecek rutini bekliyorum bacaklar incelsin sıkı olsun
Bu kadar az spor yapma şansın olmasına rağmen çok iyi incelemeler kuşum tebrik ederimgüncel bel :65
popo:97
bacak:57.5
hangisi minnoşum etkili olcaksa severim vallaKuşum sana şunu düşündüm seversen programına ekle benim sevdiğim ve etkisini gördüğüm her hareket var içinde popo altından dize kadar her yerin ayak bileğine kadar çalışıyor. Bende bunu yap üstüne hemen mari yap sen bilek ağırlığı dışında elinde 1 tane dambıl alıp yapabilirsin bu hareketleri
inşallah bundan sonra daha iyi olacak balımBu kadar az spor yapma şansın olmasına rağmen çok iyi incelemeler kuşum tebrik ederim
Aaa dosyayı koymamışım salaklığı bakhangisi minnoşum etkili olcaksa severim valla
Aaa dosyayı koymamışım salaklığı bak
Bence haftada min 4 5 gün yap. Ben 5 gün yapışması taraftarıyım bende haftada 5 gün görüldüğü gibi çok işe yaradı ama bu hafta 2 gün yaptımtamamdır kuzu indiricem haftada kaç gün yapayım ?
ben 7 gün bile yaparım ama kasların dinlenmesi lazım diye yapmıyorum. birde o 2 rest gününde kol çalışabilirim mesela dimi yada karın ?Bence haftada min 4 5 gün yap. Ben 5 gün yapışması taraftarıyım bende haftada 5 gün görüldüğü gibi çok işe yaradı ama bu hafta 2 gün yaptım
Ben san birşey diyim mi haftada 3 gün şu benim programı yapben 7 gün bile yaparım ama kasların dinlenmesi lazım diye yapmıyorum. birde o 2 rest gününde kol çalışabilirim mesela dimi yada karın ?
bide minnoşum ben şuan 62lerdeyim 56-57 olmak istiyorum önce yağların da gitmesi gerek bu yüzden haftada 3de Leslie yapmak istiyorum cardio olarak. sence squata ne Zaman basliyim
Ben san birşey diyim mi haftada 3 gün şu benim programı yap
Üstüne mari yap
Diğer 2 günde yine bu videoyu üstüne mari yerine artı olarak squat lar yap Ben bu programla çok etki gördüm hem kilo hem sıkılaşma olarak.
Aynen öyle şahanesin bu hem sıkıcı olmayan bir program ben bu programı çok seviyorum nedense program değiştircem adapte olamıyorum canım çikolata gibi bunları çekiyoro zaman direkt diğeri yerine haftada 3 bunu yapıp arkasına mari yapıyorum 1 gün dinlenme. sonra yine 2 gün yapıp arkasına squat ve 1 gün yine rest dimi