- 15 Kasım 2014
- 4.155
- 11.058
-
- Konu Sahibi KedidirKedii
- #2.281
Kesinlikle hemen başka ağırlık gelince programa dahil et bak. Sadece squat değil lunc karıda yap hani ileri adım at geri gel. Geri adım at falan onlardan her bacak için 10 ar tane bile olsa programına kat alırlıklaasiri gaza geldim ağırlıklar gelsin hemen düzenli başlıyorum hatta bugün ağırlıkla squat yaparim
tamam kuzum günlük kaç squat yapsam iyi olur hem sumo hem normal yapicamKesinlikle hemen başka ağırlık gelince programa dahil et bak. Sadece squat değil lunc karıda yap hani ileri adım at geri gel. Geri adım at falan onlardan her bacak için 10 ar tane bile olsa programına kat alırlıkla
tamam kuzum günlük kaç squat yapsam iyi olur hem sumo hem normal yapicam
Valla bence 50 normal 50 sumo yap. Lunc larıda toplamda 40 tane tap şahane. Hatta köprü hareketi varya kasıklarına koy ağırlığı 30 tane öyle yap. Tek bacağını havaya kaldır o şekildeylen 15 er tane de ondan yap. Anladın mı anlattıklarımı?alalimmi link attığımı nasıl
hepsini SS aldım hepsi de bildiğim hareketler tamamdır her gün bunlar + mari yapacağım ağırlıklarla etki eder inşallah ben sipariş veriyorjm Decathlon da 30₺ kuzuValla bence 50 normal 50 sumo yap. Lunc larıda toplamda 40 tane tap şahane. Hatta köprü hareketi varya kasıklarına koy ağırlığı 30 tane öyle yap. Tek bacağını havaya kaldır o şekildeylen 15 er tane de ondan yap. Anladın mı anlattıklarımı? ☺
Kesinlikle al sudan ucuz bizim burda dekatlon var ben gidip oraya da bakacağım eğer aynı fiyatsa ordan alırım beklemem diye düşündüm ama aynı fiyat değilse bunu bende alıcam al kesinlikle. Kargo dahil 20 TL çok iyi
Eser eder bu program başarılı bak 2 2.5 ayda sonuçlar şahane oldu benim içinhepsini SS aldım hepsi de bildiğim hareketler tamamdır her gün bunlar + mari yapacağım ağırlıklarla etki eder inşallah ben sipariş veriyorjm Decathlon da 30₺ kuzu
süper valla ya heyecan yaptım inanEser eder bu program başarılı bak 2 2.5 ayda sonuçlar şahane oldu benim için
Öylemi E iyi bende sipraiş ediyorum ozaman
Bende ettim hadi bakalımsüper valla ya heyecan yaptım inanet minnoşum ben ettim bile
bu marka iyi diye biliyorum bide:)20₺ süper oldu :)Bende ettim hadi bakalım
Kesinlikle süper bir fiyat!bu marka iyi diye biliyorum bide:)20₺ süper oldu :)
Kesinlikle süper bir fiyat!
Of ben de son sarhoslugumda yuzumde makyajla uyuyumustum, ertesi gun de butun gun aksamdan kalmaydim. Gozler akmiiiis, vucut bitap. Seni cok iyi anliyorum kediİyi valla 2 ci kahvemi içiyorumyüzüme maske yaptım şu İngiltere in 1 numarası yazan gratiste satılanlardan makyajla uyumuşum yüzümde fil var sanki sabaha kadar keselemek istiyorum soğuk suya yatırasım var naotın sınavları notlar nasıl
süper olur canım biz aldım yarim kilo ,artık ideal kiloma yaklaşıyorum bacak çalışmaya baslicam:)aypare ackerman bende vardi aynen bilek agirliklari, ama kac kilolar bilmiyorum. Ya yarim ya bi kilo olmalari lazim, aksam eve gidince bakiyim:)
Ay sorma yaaaOf ben de son sarhoslugumda yuzumde makyajla uyuyumustum, ertesi gun de butun gun aksamdan kalmaydim. Gozler akmiiiis, vucut bitap. Seni cok iyi anliyorum kedi
Hahahahahaha ya olur keyfini çıkartBen de pek guzel beslendim ama aksam arkadaslarla disari cikiyorum, dolayisiyla gene icki gene icki
Yanii arada sıra da olurSelam kızlar
Bugün misafir vardı, dün yazamadım bugünün hazırlık telaşından ama dengeli beslendim.
Bugün ise tam bir fiyasko oldu ama insanız sonuçta o kadar şey varken masada yemeden olmuyor bir kere yiyorum diyip hiiç sağlıklı beslenme falan dinlemedim
Pogacalar börekler profiteroller hepppsi midede şişkinlik yapmaktalar şuanda bile öyle soylıyımmneyse böyle bir olay yaşandı diye salmıyoruz, yarın daha sıkı sarılıyoruz