Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

hergün tam manasıyla spor yapamasamda mutlaka yatmadan en az 3 set squat hareketimi eksik etmiyorum :) devam kızlar
Çok iyisin nazan seni zaten eskiden tanıyorum devam balım çok istikrarlısın !

dün yaptigim karin ve popo egzersizleri yüzünden, bugün birsey yapamadim, zira felaket kaslarim agriyor. Ama yarin devam...

Normaldir et kesti ama devam süpersin
Bugun Leslie Sansone 3 miles ve 10 dk karin egzersizleri yaptim :)
İnsan artık yapmayınca ihanet etmiş gibi hissediyor dimi
merhaba kızlar ben de katılmak istiyorum aranıza

Hoş geldin balıımm Şikayetin nedir topiğimiz'den faydalan her gün motive edelim senide
KedidirKedii selam canım. 160 boy 54 kilo.
vücut yapım. bacakalarım ince kalça popo basen hiç yok. göbek ve göğüs var. orantısız.
isteğim. göbeği eritmek popo yapmak neler önerirsin .
Hımm hoş geldin öncelikle Şimdi senin adını yazarak sana video önereceğim

minerva1988 Göbek için şu
Kısa ama inanılmaz etkili

Popo için proteyin yani bknz (beyaz et yumurta yulaf ) Ağırlıklı beslenmeye çalış bu egzersizlerden sonra.

Popo için önereceğim videoda

Haftada 5 gün yapmalısın 3 gün yap 1 gün ara 2 gün devam 2 gün ara Bu sırada beslenmenede dikkat et

teşekkür ederim :)

aynen canım full devam kış geldi diye simit yapmaya gerek yok :) no simit

Hoş geldin balıımm Şikayetin nedir topiğimiz'den faydalan her gün motive edelim senide

1.65 boyum ve 62 kiloyum. temmuzda düğünüm var 55 kg olmak istiyorum ve özellikle basen, iç bacak ve göbeğim sorun... belim incecik mesela ama basen ve göbeğim var

yarın dahilye uzm. ve diyetisyene gidicem, evde de pilates yapıp ayrıca haftada 2 gün yüzmeye gitmeyi düşünüyorum -henüz açılmadı ama-

bana ne önerirsiniz başlangıç için spor videosu (pilates tercihim, topum vs. var)

teşekkürler

Uzun aradan sonra spor yaparsan kasların bir anda yorulu ağırır hayvanlarda da böyledir et keser 1-2 gün ağrı yapar SAna yardım edicem biraz işim var yarına burdayım
tamam teşekkürler :)

dün ebru şallının yarım saatlik toplu pilatesini yaptım çok iyi hissettim kendimi

Önerilere açığım

Merhaba hanımlar, epey kalabalıklaşmışız ne güzel. (;
Ufak çaplı bir grip geçirdiğim için uğrayamadım pek.
Ama yılmak yok, spora devam!

Merhaba kızlar basen popo göbek kollar sorunlu olanlara göre grup yapacağım oradaki videolardan yararlanın herkese hitap eden şeyler olacak hafta da 5 gün yapılmalıdır videolar sağlıklı beslenme ile tabiki bekleyin geliyorum

merhaba canım bende aranıza katılmak istiyorum 163 boy 55 kilo benimde üst bacak kalın basen popo birazda alt karın problemim var şekilsiz ve selülitli malesef banada bişey öner lütfen..kocam askerde ona süpriz yapmak istiyorum:))

Popo dikleştirmek ve küçültmek isteyenlere özel videolar şunlar bu videolar aynı görevi görür, uzunluğuna göre seçin ve haftada 5 gün sağlıklı beslenerek 1 ay boyunca devam edilmeli sonuçlardan pişman olmayacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…