- 15 Kasım 2014
- 4.155
- 11.058
-
- Konu Sahibi KedidirKedii
Çok iyisin nazan seni zaten eskiden tanıyorum devam balım çok istikrarlısın !hergün tam manasıyla spor yapamasamda mutlaka yatmadan en az 3 set squat hareketimi eksik etmiyorum :) devam kızlar
dün yaptigim karin ve popo egzersizleri yüzünden, bugün birsey yapamadim, zira felaket kaslarim agriyor. Ama yarin devam...
İnsan artık yapmayınca ihanet etmiş gibi hissediyor dimiBugun Leslie Sansone 3 miles ve 10 dk karin egzersizleri yaptim :)
merhaba kızlar ben de katılmak istiyorum aranıza
Hımm hoş geldin öncelikleKedidirKedii selam canım. 160 boy 54 kilo.
vücut yapım. bacakalarım ince kalça popo basen hiç yok. göbek ve göğüs var. orantısız.
isteğim. göbeği eritmek popo yapmak neler önerirsin .
Teşekkür ederim :) :)yaa cok ama cok tesekkurederım canım nekadar sabırlı ve ıyı nıyetlı bırısın burdakı bıcok kısıye yardımcı oluosun nekadar tsketsem azdır:)
teşekkür ederim :)minerva1988 Göbek için şu
Kısa ama inanılmaz etkili
Popo için proteyin yani bknz (beyaz et yumurta yulaf )Ağırlıklı beslenmeye çalış bu egzersizlerden sonra.
Popo için önereceğim videoda
Haftada 5 gün yapmalısın 3 gün yap 1 gün ara 2 gün devam 2 gün araBu sırada beslenmenede dikkat et
aynen canım full devam kış geldi diye simit yapmaya gerek yok :) no simitÇok iyisin nazan seni zaten eskiden tanıyorum devam balım çok istikrarlısın !
Normaldir et kesti ama devam süpersin
İnsan artık yapmayınca ihanet etmiş gibi hissediyor dimi
Hoş geldin balıımmŞikayetin nedir topiğimiz'den faydalan her gün motive edelim senide
Hımm hoş geldin öncelikleŞimdi senin adını yazarak sana video önereceğim
Hoş geldin balıımmŞikayetin nedir topiğimiz'den faydalan her gün motive edelim senide
kilon çok iyiMerhaba Artık Ben de burdayım:) 21yasındayım 55 kiloyum boyum. 1.64 Benim de,popoya bir ayarhaydin bayanlar el ele teşekkürler kedi
Uzun aradan sonra spor yaparsan kasların bir anda yorulu ağırır hayvanlarda da böyledir et keser 1-2 gün ağrı yaparet kesti ne demek bu arada
Ben Öyle düşünmüyorum yaa:[ yanaklarım bayağı pofuduk onlar gitse keşke mayalı pugoca diyorlar.. benim gogusler vucuduma göre büyük geliyor. Kalcam minik, Onu halledersem biseyy kalmayacak:)) sevgiler:*kilon çok iyi
tamam teşekkürler :)Uzun aradan sonra spor yaparsan kasların bir anda yorulu ağırır hayvanlarda da böyledir et keser 1-2 gün ağrı yaparSAna yardım edicem biraz işim var yarına burdayım
Videolar çok şekil kuzumm..