- 15 Kasım 2014
- 4.155
- 11.058
- Konu Sahibi KedidirKedii
- Popom hem dikleşsin iç bacak toparlansın ama büyüsünde istiyorum diyorsanız bu videolarda size ;
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Spor sonra ilk olarak taze sıkılmış meyve syu içirseniz 10 dakikalık enerjinizi geri alırsın buda toksin atmanızı sağlar + olarak yağ yakımını hızlandıran destek olan Yeşil çay inanılmaz faydalı japonların cilt güzellik sırrı bile odur Elma kuvvet ve dayanıklılığı artırıyor elma suyu yada 2-3 elma yiyebilirin spordan sonra ..kedi spordan sonra ne yemelıyızkı yağlar yakılmaya devam etsın?
tesekkurlerrr:)Spor sonra ilk olarak taze sıkılmış meyve syu içirseniz 10 dakikalık enerjinizi geri alırsın buda toksin atmanızı sağlar + olarak yağ yakımını hızlandıran destek olan Yeşil çay inanılmaz faydalı japonların cilt güzellik sırrı bile odur Elma kuvvet ve dayanıklılığı artırıyor elma suyu yada 2-3 elma yiyebilirin spordan sonra ..
Spora başlamamak için bahane kabul edilemez ..
- Tabikiiiiiii SQUAT ! Popo şekillendirmenin en hızlı yolu 30 günlük programı uygulayan herkes memnun sıra sende !
Squat yapılışı şu şekilde dizler omuzu geçmeyecek eğilirken ;
acaba vucut olculrinizi öğrenebilir miyim..ben 54 kiloyum ama gören 50sin diyor o yuzden soruyorum..ve size yardıcı olmak isterim bacak konusunda..selametle...Canım cok ozurdılerm hastanedeydm zehırlenmısım smdı cevap yazıorm kılom 49 boyum 155 ben hıc 45ın ustune cıkmamıstm bacaklarm cok kalınlastı basenlerm genısledı pışatese devaö edıorm canım
Bel simitleri ve karın yağlarında çook etkili bir videodur bu
Aman dikkat ! Yapmadan önce ısının . (ısınma videoları atacağım)
Ve yapılmaya başladıktan sonra 3-4 gün ağrı olabilir normal