Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Sizler neler yaptınız bakalım?
Kedim yaa, ilk sayfaya liste oluştursak mı en azından düzenli katılımcılarımızı bilelim.
(;
Hem de sorumluluk duygusuyla daha bir yapmak zorunda hissederiz sanki.

kedicik, iyiki varsin, iyiki bize böyle motive ediyorsun, sana coookkk tesekkür ederimmmm, emegine ve o pozitif enerjine.
Artik bende size katiliyorum haberin ola.
videolar harika, her gün yapiyorum düzenli ve kendimi cok iyi hissediyorum, istikrarli oldugum icin.

Tatlım hoşgeldiinn :) İyi ki de geldin . :)
Sizleri gaza getirmek ve spora teşfik için her şeyi yaparım

Liste yapacağım yakında boy kilo bel basen bacak ölçülerini yazar mısın amacını da yaz ona göre gruba alıcam :)

Benim jilla hakında ki düşüncem belli aslında . Videoya dikkat edersen kadınlar odun gibi . Sırf daha fazla kas yapıyor o video ben 4 ay denedim çok pişman oldum..
Evet yaa, ben hantal vücut sevmiyorum.
Fit görüntü daha hoş ve çekici. (;
Şu Cassey varya, blogilatesin hatunu, onun popo hoş ama.
Kaslı ama çok fit.
Ama bacakları abartmış sanki artık o da.

Evet yaa, ben hantal vücut sevmiyorum.
Fit görüntü daha hoş ve çekici. (;
Şu Cassey varya, blogilatesin hatunu, onun popo hoş ama.
Kaslı ama çok fit.
Ama bacakları abartmış sanki artık o da.
Onun boyu bacak boyu kısa azcıkta kaslı bacakları pek hoş görünmüyor zaten güzel kız değil Ama çok sıkı ve dayanıklı :)

Benim jilla hakında ki düşüncem belli aslında . Videoya dikkat edersen kadınlar odun gibi . Sırf daha fazla kas yapıyor o video ben 4 ay denedim çok pişman oldum..
Kedıcım supersın valla hep takıp edıorum senı ınanılmaz motıve edıosun okadar guzel bı enerjın varkı ınan gormeden bıle bunu hıssetırıosun bızlereBenm sana sorum su olucak canım bende yaklasık 6hafta slım ın ve bu jılla programını uygulamdm ve sonuc husran ınanılmaz bacaklarım kalınlastı kalcam buyudu okadar pısmanımkı anlatamam resmen spordan sogumustum ozellıle squat hareketı baldırlarımı kalınlastrdı suan sadece pılates yapıorum ama hala tık yok uc hafta oldu ozellıkle ıc bacak ve basenlerımden sıkayetcıym bacak aram kapalı deıldı o sprlardan sonra resmen kapalı suan rıca etsem banada bısey onerebılırmısın?

Canım teşekkür ederim öncelikle :) Kaç kg'sin ? Squat asla makine veya kilo ile çalışmadan kas yapmaz .Ben yıllardır yapıyorum aksine iç bacak toparlar ..

Ama jilla etkisi olabilir ben zerre faydalı bulmuyorum onu . Önce kilo ve boyunu yaz ne kadar spor yapabilirsin onu yaz ve ne istiyorsun onu yaz bir sen ondan sonra yardım edeyim

Kızlar günaydııııııınnnn
Dünkü egzersizlerden sonra hafif ağrım var ama süperim Kahvaltı yaptım 12 de gene egzersiz vakti

Hadi canlanın hiç bir şey için geç değil!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…