Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Kızlar bu arada benimde 159 boyum hadi 160 diyelim biz ona:)
Kilomda şu an 50:/ Ve ben bu kilodayken yüzüm biraz zayıf duruyor 52-54 arası tam benlik bi kilo ama o zamanda göbiş ayva göbeği oluyor ve bacaklarımın üstü birazcık şişiyor.
Ben 54 kiloda göbeği olmayan ve bacaklarımın şu anki zayıflığında olmasını istiyorum :) Ve birde kas istemiyorum :))))
Yapacağım egzersizlere karar vericem bu akşam :) Sırt ve bel ağrım içinde muhakkak pilates yapmak istiyorum :) Ayrıca pilates istememin diğer sebebi de bacak boyum kısa pilates bütün kasları uzattığı için işe yarayacaktır :)
İşe girene kadar yaptım yaptım sonra kalıcak yine :)

Tatlım aynı beni tarif etmişsin vücut yapımız tamamiyle aynı Ben şuan pilates yapıyorum aynı zamanda da bölgesel çalışıyorum başlayalı 1 ay oldu etkisini görüyorum sende bir an önce başlamalısın

Pilatesi bende bi ara yapmıştım bel ve sırt ağrısı için bire bir birde boyu biraz daha uzun gösteriyor :)
Bölgesel olarak neler yapıyorsun canım :)

2 yıldır spor yapıyorum. 60 dakika koşu ve yürüyüş, mekik, squat ve bölgesel egzersizler. İlk olarak zayıflamanızda ve vücudunuz da etkili olan su'dur. Sağlıklı bir insanın günde en az 2 Litre su tüketmesi gerekiyor.

Squat'ı ara ara yapıyordum çünkü hep sona bıraktığım için vaktim olmuyordu. Ve aralıksız yapmaya karar verdim ve bu ayın ilk haftası başladım o takvimi uyguladım. Sonuç ? MÜKEMMEL !!!

Yaklaşık 15 günde etkisini hemen gösterdi. Şu an 150'sindeyim.

Kızlar buradaki fotolar bizi motive ediyor evet ama burada birbirimize destek olmak adına öncesi ve sonrası fotolarımızı eklemeye ne dersiniz tabiki albüme ve yüzümüzü göstermeden. Herkese açık olmayan bir albüm yaparak :)
Ben kendimdeki değişimi görmek adına şuanki durumu çekeceğim ve bunu 10 yada 15 gün arayla tekrarlayacağım :)

Şunuda belirteyim squatı geçen sene yapıyordum ve 1 aylık programa düzgün uymadım bile ve buna rağmen büyük bir değişim vardı :)

Evet, haklısınız ! güzel fikir. Paylaşacağım.

Kizlar squatla birlikte belirgin degisim dediginiz ne tam olarak, kalcaniz diklesti mi

Merhaba , ben bendeki değişimi söyleyecek olursam o zamanlar yanlış hatırlamıyorsam 15-20 gün arası bir şey yapmıştım ve bendeki değişim popomda ki sarkıklığın hafiflediği ve toparlanıp biraz da sertleştiği yönündeydi.
Tabi bu geçen seneydi üstüne kilo alıp vermeler ve sporla çok uzun zamandır alakam olmaması sebebi ile şimdi yine durum vahim :)
Evet, haklısınız ! güzel fikir. Paylaşacağım.
Rica ederim :) Burada spor yapanların fotolarını öncesi ve sonrası diye görmek motive açısından çok daha iyi diye düşündüm :) Bende yarına bir fotomu eklemiş olacağım:)

Pilatesi bende bi ara yapmıştım bel ve sırt ağrısı için bire bir birde boyu biraz daha uzun gösteriyor :)
Bölgesel olarak neler yapıyorsun canım :)
Bölgesel olarak kedi'nin önceki sayfalarda paylaşmış olduğu egzersizlere benzer hareketleri yapıyorum. Ben çok fazla kas olmadan sadece sıkılaşmak istediğim için ağırlık kullanmadan çalışıyorum. Squat ve lunges hareketlerine de yeni başladım.

Canım squat hareketini ara vermeden mi yapıyorsun? Ben 50' den sonrasını yapamıyorum

Bende kas istemiyorum amacım sadece sıkılaşmak :) lunges hareketlerinede bakacağım :)

kedı merhaba benı hatırladınmı bılmıyorum ama ben senı tanıyorum kedılerde tatıl yapar dın sen :) canım ben brazıl kalçası ıstıyorum yaa ırıı dık sıkı selılutsız hayal gıbı cok uzak ama bana bı program verırmısın uygun canım bıde canım tekrardan arkadaş olabılırmıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…