Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

YANIYORUUUMMMMM Popo egzersi yaptim 6 dakika. Pes etmedim süper birseymis, simdilik bu Kadar daha fazla birsey yapamayacagim ama cok iyi oldu.
Bu arada Kedi :
boyum 168 cm
Kilo 65

Canım cok ozurdılerm hastanedeydm zehırlenmısım smdı cevap yazıorm kılom 49 boyum 155 ben hıc 45ın ustune cıkmamıstm bacaklarm cok kalınlastı basenlerm genısledı pışatese devaö edıorm canım

Canım geçmiş olsun iyisin inşaAllah ?

Pilates ve airobik kesinlikle öneririm istersen sana basen eriten airobik videoları önere bilirim hem sıkı hemde çok sağlıklı olacaksın

Bacaklarınızı forma sokun ! Bu egzersizleri 3 hafta boyunca her gün yaparsanız 3 hafta sonunda bacaklarınızdaki değişimi herkes fark edecek

Vakit kaybetmeden başlayın !

Jump squat :) Bacaklar kalça genişliğinde aç , squat şeklinde eğil ayı güçle zıpla 15 kere tekrarla 2 set yap her set arasında 30 saniye dinlen.

(Dinlenmek kan şekerinizi dengeler daha güçlü hissetirir .)

Step tahtanız yoksa sandalyede kullana bilirsiniz bu hareket için Dambıl içinde klasik 500 ml yada 1 kg su şişerlerini doldurmanız yeterli Resimde gördüğün hareketi 15 kere 2 set yapıyoruz . Bir sağ bir sol bir sağ bir sol şeklinde yapıyoruz.

.

Resimde gördüğün hareketi 15 kere 2 set yapıyoruz bir sağ bacak bir sol bacak şeklinde .

Bu hareketi varsa plates topuyla yoksa sandalye ile yapıla bilir 30 kere 2 set halinde

dün yaptigim karin ve popo egzersizleri yüzünden, bugün birsey yapamadim, zira felaket kaslarim agriyor. Ama yarin devam...

KedidirKedii selam canım. 160 boy 54 kilo.
vücut yapım. bacakalarım ince kalça popo basen hiç yok. göbek ve göğüs var. orantısız.
isteğim. göbeği eritmek popo yapmak neler önerirsin .

hoşgeldin sefa getirdin kedicim
çok ihtiyacın vardı böyle motivasyonlu bir başlığa, harikasın!
pko ve hipoglisemi gibi motivemi baltalayan iki unsur var ama yaz beni de müdavimlere
görüşmek fitleşmek üzere

Canım geçmiş olsun iyisin inşaAllah ?

Pilates ve airobik kesinlikle öneririm istersen sana basen eriten airobik videoları önere bilirim hem sıkı hemde çok sağlıklı olacaksın
yaa cok ama cok tesekkurederım canım nekadar sabırlı ve ıyı nıyetlı bırısın burdakı bıcok kısıye yardımcı oluosun nekadar tsketsem azdır:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…