- 15 Kasım 2014
- 4.155
- 11.058
- Konu Sahibi KedidirKedii
Proteyin dolu bir kahvaltı yaptım :) 1 saat ev işi sonra 35 dakika egzersizlere dönüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım cok ozurdılerm hastanedeydm zehırlenmısım smdı cevap yazıorm kılom 49 boyum 155 ben hıc 45ın ustune cıkmamıstm bacaklarm cok kalınlastı basenlerm genısledı pışatese devaö edıorm canımCanım teşekkür ederim öncelikle :) Kaç kg'sin ? Squat asla makine veya kilo ile çalışmadan kas yapmaz .Ben yıllardır yapıyorum aksine iç bacak toparlar ..
Ama jilla etkisi olabilir ben zerre faydalı bulmuyorum onu . Önce kilo ve boyunu yaz ne kadar spor yapabilirsin onu yaz ve ne istiyorsun onu yaz bir sen ondan sonra yardım edeyim
Canım geçmiş olsun iyisin inşaAllah ?Canım cok ozurdılerm hastanedeydm zehırlenmısım smdı cevap yazıorm kılom 49 boyum 155 ben hıc 45ın ustune cıkmamıstm bacaklarm cok kalınlastı basenlerm genısledı pışatese devaö edıorm canım
bu ortadaki çarptı beniii bayıldımmm ona benzemem için hemen birşeyler yapmam lazım
Hemen kalkıp spora başlamalısın düzenli sağlık beslenip haftada 5 gün egzersiz sonuç çoook güzell :)bu ortadaki çarptı beniii bayıldımmm ona benzemem için hemen birşeyler yapmam lazım
Süpersin !!Bugunun sporu tamamdir, Leslie Sansone 3 miles radio remix ve 10 dk cardio karna yonelik
Süpersin !!
Devam devam ! süper hissediyorsun değil mi
en beğendiğim:
ben vejetaryenim, hiç zor olmıycakCanım şimdi şeker un proteyiin yani daha doğrusu tamamen VEJETERYAN beslenmen lazım bu süreçte. Tamamen vejeteryan beslenmen ve burada paylaşacağım yarın o videoları yaparak yürüyerek kesinlikle 1-2 ayda erime olur.
yaa cok ama cok tesekkurederım canım nekadar sabırlı ve ıyı nıyetlı bırısın burdakı bıcok kısıye yardımcı oluosun nekadar tsketsem azdır:)Canım geçmiş olsun iyisin inşaAllah ?
Pilates ve airobik kesinlikle öneririm istersen sana basen eriten airobik videoları önere bilirim hem sıkı hemde çok sağlıklı olacaksın