- 3 Şubat 2013
- 981
- 1.089
- 28
-
- Konu Sahibi KedidirKedii
- #2.161
ŞahanesinBugün yoga vardı programda bu arada. 40 dk kadar kuvvet yogası yaptım. Hafiften crow pozisyonunda durabilmeye başladım, kollarım güçleniyorr
Harika valla, bitter 4 parcaya inmis:))Kızlar selam bugün bende sade kahvede sonrası 40 dakika spor yaptım
Sonra 2 yumurta biraz peynir 1 dili domates 3 4 tane zeytin yedim 1 bardak yeşil çay içtim.
Öğlen 4 dilim bitter çikolata
5 gibi 1 kase terbiyeli tavuk suyu çorba çeyrekten az ekmek yedim.
1 saat sonra tavuk haşlama yiyeceğim planda değişiklik yapmazsam dışarı çıkabilirim çünkü
Ooo super, benim de ilk denedigim arm balance crow pose idi. Ordan da headstand'e gecmistim, tavsiye ederim. O da zorlayici ve eglenceli bi pose:)Bugün yoga vardı programda bu arada. 40 dk kadar kuvvet yogası yaptım. Hafiften crow pozisyonunda durabilmeye başladım, kollarım güçleniyorr
Ooo super, benim de ilk denedigim arm balance crow pose idi. Ordan da headstand'e gecmistim, tavsiye ederim. O da zorlayici ve eglenceli bi pose:)
Yani ii iner zamanlaHarika valla, bitter 4 parcaya inmis:))
Ay yok, bazi insanlar headstand'i daha bile kolay buluyo hatta. Sadece korku iste ters durma hissine alismak lazim:)Ayy onlar için daha çok yolum var sokolacrowda iki ayağımı yerden kaldırmayı bile zor yaptım kac günde korka korka
Canım tebrik ederim!Gunaydin kizlaaar:) Bugunku menum
Oglen: tavuklu ve meksika fasulyeli salata, 1 bira
Aksam: domates soslu 200 gr karides, spiral dogranmis 2 kabak
Spor sonrasi: 1 kare bitter, yarim olcek protein tozu
Spor: 20 dk bisiklet, 55 dk agirlik calismasi, 12500 adim
Bira planda yoktu ama bi makalem kabul oldu onun haberini aldim. Ufak capli bi kutlama yaptim birayla:) Esas kutlama haftasonu ama:))
Cok tesekkurler kedicim:))Canım tebrik ederim!Başarıların devamını dilerim
afiyet olsun canım Boşver ya gencken yemek lazım oh iyi yapmışsın. önemli bir durum yoktur umarım dikkat et kendinekendimi dışarı attım ama benimkiyle buluştuk sabah 2 tane poğaça yedim. Öğlen saat 15 gibi 3 bira yarım paket cips yedim sonra 3 dilim baklava yedim çok ciddi canım sıkkınfı asla yemezdim yoksa neyse yarın görüşürüz kızlar
Çok şükür iyiyim canım sağolasıınafiyet olsun canım Boşver ya gencken yemek lazım oh iyi yapmışsın. önemli bir durum yoktur umarım dikkat et kendine
Ay tam benliksinkızKedidirKedii hemen bakım kozmetik muhabbetine başlamalıyız bende aşırı severim bakimdir kozmetiktir evde bile canım isterse yapıyorum