- 15 Kasım 2014
- 4.155
- 11.058
-
- Konu Sahibi KedidirKedii
- #2.201
Ben her şeyden 3 5 tne seçenek olmasını seviyorum gece makyajı normal makyaj yok gibi makyaj için rimel ruj fondoteni kalemi her şeyi farklı katagorize ediyorum.evet sorma yagider neler alırsın o paraya bende de alma hastalığı var artık almam diyorum hep bir şey çıkıyor yedekleme hastalığı oldu şimdi de
Max factor ve L'Oreal iyi fondöten konusunda biraz tuzlu amaÇok bereketli bir fondoteni ben gece dışarı çıkarsam sürüyorum gece için patlatıyor cildi resmen ama güneşte çok bariz kötü durdu bende
aynen bence de seçenek olması güzel oluyor ha birde Wet n wild rose in The Air paleti var bende onu da kullanıyorum arada ama elimdekini çok seviyorum ilk tercihim oBen her şeyden 3 5 tne seçenek olmasını seviyorum gece makyajı normal makyaj yok gibi makyaj için rimel ruj fondoteni kalemi her şeyi farklı katagorize ediyorum.
Kırmızıda bak 20 dk evdeyim göstericem deborah ın ki aşırı aşırı iyiMax factor ve L'Oreal iyi fondöten konusunda biraz tuzlu amaben en çok rimel ve göz kalemi almayı seviyorum.bence makyajı patlatan ikili ruj ve rimeldir kırmızı almak istiyorm ama cesaret edemiyorum
bence de içimizde birikmiş resmen shhdhdjs bekliyorum kuzu yoksa 02 atomic mi? ona gozu koymuştum almayı istiyorumKırmızıda bak 20 dk evdeyim göstericem deborah ın ki aşırı aşırı iyibu arada bu konu için bir topik daha açalım burası olmadı
Sen de bizdensin beybi. Makyaj kadar cilt ürünlerine de çok para döküyorum, bu cilt yapısı genetik ve beslenme ile alakalı bence . Bende makyajsiz pek dışarı çıkmam, evde bile bir göz kalemini illa sürerim:))topik açtı kedi kop gel kozmetik muhabbeti için açtıkayyyy kizlaaarKedidirKedii aypare ackerman bayildim kozmetik muhabbetinize:)) ben de sizdenim, o kadar cok makyaj malzemem var ki kucuk bi cakma sephora acabilirim yani Cildim konusunda baya ozguvensizim ne yazik ki, fondotensiz hicbi yere gitmem gonul isterdi ki super bi cildim olsun, ben de makyaj malzemeline bu kadar para akitmiyim ama napalim, buna da sukur:)
Ben de dokuyorum ya dokmem mi:) daha bugun nemlendirici ve maske aldim:)) geliyorum topigeSen de bizdensin beybi. Makyaj kadar cilt ürünlerine de çok para döküyorum, bu cilt yapısı genetik ve beslenme ile alakalı bence . Bende makyajsiz pek dışarı çıkmam, evde bile bir göz kalemini illa sürerim:))topik açtı kedi kop gel kozmetik muhabbeti için açtık
Gel gel :) neler aldinnBen de dokuyorum ya dokmem mi:) daha bugun nemlendirici ve maske aldim:)) geliyorum topige
Hepimiz makyajsız özgüvensiziz yaayyyy kizlaaarKedidirKedii aypare ackerman bayildim kozmetik muhabbetinize:)) ben de sizdenim, o kadar cok makyaj malzemem var ki kucuk bi cakma sephora acabilirim yani Cildim konusunda baya ozguvensizim ne yazik ki, fondotensiz hicbi yere gitmem gonul isterdi ki super bi cildim olsun, ben de makyaj malzemeline bu kadar para akitmiyim ama napalim, buna da sukur:)
Makyaj yapınca da özgüven tavanHepimiz makyajsız özgüvensiziz ya
tebrik ederim kuzu sporuna da hey maşallah diyorumGunaydin kizlaaar. Bugunku sporum 30 dk yoga, 100 dk plaj voleybolu. Okuldaki turnuvada sampiyon olduk ama sorun bi nasi oldukYorgunluktan bittim valla, herkes bizden 10 yas kucuk of
Ay afiyet olsun benimde açık valla ay boğa burcunda ondandırHellöö
Bugün 8.30 haşlanmış yumurtalı her zamanki kahvaltım
14.00 bir tabak kıymalı kapuska yemeği, 1 kase çoban salata, 2 kaşık mantı
17.00
Bir yeşil çay, 2 mandalina, bir avuç yer fıstığı
19.00 bir kase domates çorbası, 2 kaşık yoğurt, 8-9 tane lahana sarması
*Bugün biraz iştahım açık, temizlik vardı evde o yüzden olabilirrr
*Bir müddet lahana yemeyi düşünmüyorum
*1 saat sonra da sporumu yapicam yaklaşık 30 dk tüm vücut antrenmanı