- 15 Kasım 2014
- 4.157
- 11.060
-
- Konu Sahibi KedidirKedii
- #2.121
Belki göz hakkı bir çatal yiyebilirsin yaSelam kızlar
Yazamadım yine ama en son yazdığımdan beri düzene girdim baya. Antrenman süremi ortalama 45dkya çıkardım. Karın-kardiyo-kuvvet karışık bir şeyler yapıyorum bugün güç toplama günümKahvaltımı yaptım az önce, bir kahve içicem şimdi. Misafirliğe gidiyorum, pasta yaptım oraya götürücem ama yemiiceemm kararlıyım iki-üç içli köfte ve salatalardan bir tabak oluşturup öyle gecistiricem akşam yemeği olarak :")
Ya ben haftasonu baya ara vermistim aslinda, o yuzden bile geri donusu zor olmus olabilirGünaydın ❤Bazen motivasyon düşüyor yavrum ya1 2 gün ara verip vucuda dinlenme sağlamak önemli
Menü şahane dün yaptığım çorba sabah kahvaltı niyetine evdekiler içmiş bitmişyenisini yapacağız mecbur bizde
Hımm ondan olabilir yüksek ihtimal. Kaçamak olunca geri dönüşü zor oluyor ama ben artık kaçamak yapmayacağım çünkü zaten benimkiyle buluşunca bazen dışarda birşeyler yiyoruz yda 1 2 kere içeriz mezesi cipsi derken kaçamak oluyor zaten.Ya ben haftasonu baya ara vermistim aslinda, o yuzden bile geri donusu zor olmus olabilirInsallah bi gunluk biseydir ama...
9 dilim miBu arada akşam yemeğimi 5 de yedim 15.30 d 1 elma çeyrek greyfurt suyu içtim ve çok açıkmıştım.
2 haşlanmış tavuk but ve haşlanmış kereviz 3 dilim kepek ekmeği.
Biraz öncede 9 dilim çikolata yedimokadar hakkı tanıyorum kendimize
Ay ayda 1-2 iciyosaniz iyi ya, beni biraksan bi kadeh sarabim elimden dusmez:)Hımm ondan olabilir yüksek ihtimal. Kaçamak olunca geri dönüşü zor oluyor ama ben artık kaçamak yapmayacağım çünkü zaten benimkiyle buluşunca bazen dışarda birşeyler yiyoruz yda 1 2 kere içeriz mezesi cipsi derken kaçamak oluyor zaten. ❤
Artemiiiiis nasil gitti senin yumurta diyeti, odem atabildin mi?Kizlar sabah 8 buçukta 3 ceviz 3 hindi füme 1 yumurta 1 kalın dilim peynir ve 1 fincan yeşilçay içtim. Saat 2de şekersiz sade Türk kahvesi. Saat 4 buçukta 1 kase yoğurt 1 kase slaata ve 1 tabak etli nohut yedim. 2bucuk lt de su. Bugün de kacamaksiz tamamdır :)
Bu arada akşam yemeğimi 5 de yedim 15.30 d 1 elma çeyrek greyfurt suyu içtim ve çok açıkmıştım.
2 haşlanmış tavuk but ve haşlanmış kereviz 3 dilim kepek ekmeği.
Biraz öncede 9 dilim çikolata yedimokadar hakkı tanıyorum kendimize
Kediiii cidden 9 dilim ne yav, 2-3 dilim falan yiyeydin bari:))9 dilim mi
Ya canım şuan garip bir durum içindeyim giderek şişiyorum hani anlattım ya davette hiç bir kaçamağı yemedim ertesi sabah +300 gördüm ki o günü de gerçekten hafif geçirdim, bu sabah tekrar +100 eklendi etti sana +400.okula gitmeden saat 8gibi erkenden wc çıkmadan tartiliyorum bilmiyorum ama yinede düşmüş olmam lazım biraz da kabızlık var gibi ekmeği biraktigimdan bu yana. Su da içiyorum ama anlamadım :/Artemiiiiis nasil gitti senin yumurta diyeti, odem atabildin mi?
Kabizlik varsa ondan olabilir canim, regl durumun nasi? O da yaklasiyosa bende cok + yapiyoYa canım şuan garip bir durum içindeyim giderek şişiyorum hani anlattım ya davette hiç bir kaçamağı yemedim ertesi sabah +300 gördüm ki o günü de gerçekten hafif geçirdim, bu sabah tekrar +100 eklendi etti sana +400.okula gitmeden saat 8gibi erkenden wc çıkmadan tartiliyorum bilmiyorum ama yinede düşmüş olmam lazım biraz da kabızlık var gibi ekmeği biraktigimdan bu yana. Su da içiyorum ama anlamadım :/
Yok canım 1hafta var daha olmamaKabizlik varsa ondan olabilir canim, regl durumun nasi? O da yaklasiyosa bende cok + yapiyo
Ben iki gün kocasız
Kimmiş erkek ne oldu çok şeymi kaçırdım
Valla yedim ya artıkAy ayda 1-2 iciyosaniz iyi ya, beni biraksan bi kadeh sarabim elimden dusmez:)
Oh oh sefan olsunGüncellemeee!!!!! Misafirliğe götürülen bollll çikolatalı muzlu rulo pastadan ince bir dilim yendi!!!
16.00 gibi yedim akşam yemeği niyetine...
3 içli köfte (kızarmış)
2 kaşık kapyalı turşulu brokoli salatası
1 kaşık rus salatası
1 ıspanaklı gül böreği........
1 kaşık zeytinyağlı pırasa
1 dilim pasta
Oh oh sefan olsun ❤dedim yersin diye mümkünü yok o ortamda yememenin.
GünaydınGunaydin kizlar. Bugunku menum
Oglen: tavuklu, avokadolu ve kinoali salata, yarim dilim ekmek
Aksam: 250 gr izgara et, haslanmis ispanak, 2 kasik barbeku sosu
Ara: 3 findik :)
Spor: 20 dk bisiklet, 25 dk jillian, 11 bin adim
Hava çok soğudu yaSelam kızlar
Istanbul buzzzz gibi gerçekten çok soğuk. Pazara çıktım geldim ve yaz geri gelene kadar evden çıkmamaya karar verdimBugün 11 gibi kahvaltı yaptım insanın soğukta uyanası da gelmiyor... şimdi bir kahve icicem belki bir de mandalina yerim. Akşam fırında balık var, akya balığı. Yanında bol yeşil salata yapıp biraz da brokoli haşlayacağım
Biraz ısındıktan sonra da kuvvet yogası var programda, 40dk kadar onu yaparım missss