- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 34
- Konu Sahibi KedidirKedii
- #2.141
Canim oglenler genelde disarda, iste oldugum icin. Aksamlar da bazen evde bazen disarida, bu sefer disaridaydi:)Günaydın ❤
Bu yemekler dışarıdan mı kendin mi yapıyorsun sokella ☺
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim oglenler genelde disarda, iste oldugum icin. Aksamlar da bazen evde bazen disarida, bu sefer disaridaydi:)Günaydın ❤
Bu yemekler dışarıdan mı kendin mi yapıyorsun sokella ☺
kaplandı hemde 6 saat önceNaber kizlar nasi gidiyo? Sizde mutfak kapanmistir, bende ise daha acilamadi
hey masallah aksam yemegi yemedin mi yav, nasi dayaniyosunkaplandı hemde 6 saat önce
yicektim normalde çok tok olunca yemedim :)hey masallah aksam yemegi yemedin mi yav, nasi dayaniyosun
Cok kiskandim ben aksama kadar acayip acikmis oluyorumyicektim normalde çok tok olunca yemedim :)
çok yedim ondan :))Cok kiskandim ben aksama kadar acayip acikmis oluyorum
Ben de bazen oglen acik bufe restoranina gidip tek ogun yapiyorum:)) Doya doya yemis oluyorum hem, aksam yemegi de yemeyince kalorisi dengeleniyoçok yedim ondan :))
2 tabak sebze/tavukla yaptığım yemek vardı ondan yedim yanına yoğurt oh mis :)Ben de bazen oglen acik bufe restoranina gidip tek ogun yapiyorum:)) Doya doya yemis oluyorum hem, aksam yemegi de yemeyince kalorisi dengeleniyo
Aman nolcak be ondan, ben de cilgin biseyler yedin sandim:)) Afiyet olsun, kas olsun:))2 tabak sebze/tavukla yaptığım yemek vardı ondan yedim yanına yoğurt oh mis :)
valla 1 soğan 2 minik patlıcan 1 kapya biber ,100 Gr kadar tavuk ve 1 kepçe nohutla yaptım . domates sosla pişirdim , efsane bişey oldu en son da pulbiber kekik attım ,normalde akşam da yicektim ama tok olunca yemedim :) aminnnn teşekkür ederim kremsokolamAman nolcak be ondan, ben de cilgin biseyler yedin sandim:)) Afiyet olsun, kas olsun:))
Oh harika biseymis valla Benim de tavuk kiymasi alip bi yemekler uydurasim var ama dun balik aldim onu bitirmem lazim once:)valla 1 soğan 2 minik patlıcan 1 kapya biber ,100 Gr kadar tavuk ve 1 kepçe nohutla yaptım . domates sosla pişirdim , efsane bişey oldu en son da pulbiber kekik attım ,normalde akşam da yicektim ama tok olunca yemedim :) aminnnn teşekkür ederim kremsokolam
mutlaka dene canım, sebze çeşidi sana bağlı istediğini kullan ama içine bakliyat da katınca çok daha güzel oluyor:)Oh harika biseymis valla Benim de tavuk kiymasi alip bi yemekler uydurasim var ama dun balik aldim onu bitirmem lazim once:)
9 da haşlanmış tavuk ve kereviz yedim 1 kase yoğurtla 1 kasede çorba içtim bşttiNaber kizlar nasi gidiyo? Sizde mutfak kapanmistir, bende ise daha acilamadi
Bende deneyim hiç nohutla yemedim aklımda olsunmutlaka dene canım, sebze çeşidi sana bağlı istediğini kullan ama içine bakliyat da katınca çok daha güzel oluyor:)
Kedi siz bulusmalari yemek yenmeyen bi yerde mi yapsaniz kiz acaba9 da haşlanmış tavuk ve kereviz yedim 1 kase yoğurtla 1 kasede çorba içtim bştti
Öğlen de 1 kase çorba içtim
Ama benimkiyle buluştuk ve 1 dilim baklava yarım dilim trileçe ve yaş pasta yedim
Hahahahahaha ya aslında yolda giderken canım çok tatlı istiyor dedim oda hemen bizim tatlıcıya gitti oda çok seviyor yemeğinde işteKedi siz bulusmalari yemek yenmeyen bi yerde mi yapsaniz kiz acaba