Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Olur olur:)) Hep sunu dusun, yumurtadan bayicaksin evet ama hic ac kalmicaksin. Aciktikca omlet yap:))
tamamdır canim :)))
2 gunlik bişey arıyorum ya ellerim falan aşırı sis odemliyim çok feci belki ödem atarım dedim ama İsveç kesinlikle benlik değil 13 gün ve aşırı az. Sabah resmen sadece kahve ogln 1 salam yoğurt akşam tavuk diyor bayılır kalırım :))

Kuzu kedi'nin maydanozlu sularından yapsana. 3 lt su içiyorsan günlük 2ltsini falan oyle tamamla ben arada aksamdan salatalik, yeşil elma, limon, çubuk tarçın, zencefil, nane falan atıp bekletip sabah tüm gün içiyordum baya iyi oluyor maydanozla çok daha etkili olacaktır

Maydanoz alamadım bı ya. Alıp yapayım canim doğru diyosun

Kuzum selam dün gece dışarıdayım doğum günü muhabbetine çok abur cubur ve alkol aldım üstüne regl oldum şükür aç boğazım kapanır aerık birazdan sana çiğeri yiyeceğim yanın yoğurt bugun de spor yapmadım reglinin en azı dan bu ağrılı ilk günü yapamıyorum

Afiyet olsun kuzu:)
Olsun telafi ederiz :) afiyet olsun :) bende mutfağı kapattım durum böyle :)
Sabah :2 yumurtadan 2 kaşık lorla omlet,1 dilim peynir,1 küçük dilim çavdar ekmeği,1 fincan yeşilçay

Öğlen:1 kase mercimek çorbası+ 1 küçük tabak haşlanmış et

Ara :maden suyu

Aksam:2 yumurta lor peynirli + 100gr haşlanmış tavuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…