- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
-
- Konu Sahibi KedidirKedii
- #2.081
tamamdır canim :)))Olur olur:)) Hep sunu dusun, yumurtadan bayicaksin evet ama hic ac kalmicaksin. Aciktikca omlet yap:))
2 gunlik bişey arıyorum ya ellerim falan aşırı sis odemliyim çok feci belki ödem atarım dedim ama İsveç kesinlikle benlik değil 13 gün ve aşırı az. Sabah resmen sadece kahve ogln 1 salam yoğurt akşam tavuk diyor bayılır kalırım :))Kızlar lütfen öyle isveç diyeti patates diyeti falan gibi kötülükler yapmayın vücudunuza. Önemli olan makroları vücudun istediği oranda alabilmek, yaktığın aldığından fazla olunca zaten kilo verilmiş oluyor burası diyet değil ki adı üstünde sporla sağlıklı yaşama konusu :) biz tartı değil aynayı hedeflemeliyizzznacizane tavsiyem beni yanlış anlamayın yine de...
tamamdır canim :)))
2 gunlik bişey arıyorum ya ellerim falan aşırı sis odemliyim çok feci belki ödem atarım dedim ama İsveç kesinlikle benlik değil 13 gün ve aşırı az. Sabah resmen sadece kahve ogln 1 salam yoğurt akşam tavuk diyor bayılır kalırım :))
Maydanoz alamadım bı ya. Alıp yapayım canim doğru diyosunKuzu kedi'nin maydanozlu sularından yapsana. 3 lt su içiyorsan günlük 2ltsini falan oyle tamamla ben arada aksamdan salatalik, yeşil elma, limon, çubuk tarçın, zencefil, nane falan atıp bekletip sabah tüm gün içiyordum baya iyi oluyor maydanozla çok daha etkili olacaktır
Kuzum Maydonoz kürleri ve pearly nin yaptığı sular ödem attırmaya yönelik zatenMaydanoz alamadım bı ya. Alıp yapayım canim doğru diyosun
Bugün hemen maydanoz alıp başlıyorum canımKuzum Maydonoz kürleri ve pearly nin yaptığı sular ödem attırmaya yönelik zaten
allah kolaylık versin yavrum benim başla başla :)Bugün hemen maydanoz alıp başlıyorum canım
Sınavlardan vakit bulamadım ki çok yoğun geçiyor bugün sınavım yok erken cikicam hemen migrosa gidip alırım .
Baya verdin o zaman canım basladigimizdan bu yana. Hedefin kaç kiloydu senin bide boyun 168 miydiKızlar selam☺ bugün off günümdü regl olucam diye çikolata yedin yine birazda ekmek
Yarın devam kilo şuan 56 da sabit 55 düşmesi Lazım artık resmen Kasım bitiyormutlu hafta sonları
Yok kuzum 171 boyum 61.5 la başladım hedef 54 sanırım biraz daha zayıflamam iyi olurBaya verdin o zaman canım basladigimizdan bu yana. Hedefin kaç kiloydu senin bide boyun 168 miydi
Az degil mı sana 54 bilemedimYok kuzum 171 boyum 61.5 la başladım hedef 54 sanırım biraz daha zayıflamam iyi olur ☺
Az degil mı sana 54 bilemedim
Kas kütleni nasıl arttiracaksibn onu bende istiyorum☺ Önce düşüş sonra kaslandıkça yükselir 56 57 lere tekrar mesele yağdan dan önce kaybetmek yavru
Sıkı çalışarak protein ağırlıklı beslenerekKas kütleni nasıl arttiracaksibn onu bende istiyorum
Ağırlık antrenmanı bende sadece dambıl var onunla yapılan egzersizlere bakayım bir önce kiloyu veriyim de sıkıldım valla 63tenSıkı çalışarak protein ağırlıklı beslenerekağırlık antramanı yaparak ☺
Zaten önce kilo ver sonra şuan ağırlık basarsan yağlar kasa döner. Sporu bırakırsan 2 kat kilo alır ve kalınlaşırsın....Ağırlık antrenmanı bende sadece dambıl var onunla yapılan egzersizlere bakayım bir önce kiloyu veriyim de sıkıldım valla 63ten
Kuzum selamKızlar selam bugün protein günü yaptım kacamaklardan sonrakremsokola tavsiyesiyle protein ağırlıklı beslendim. Akşam yemeğini yiyip menümü aticam siz ne alemdesiniz KedidirKedii pearlweed
Afiyet olsun kuzu:)Kuzum selam ☺ dün gece dışarıdayım doğum günü muhabbetine çok abur cubur ve alkol aldımüstüne regl oldum şükür aç boğazım kapanır aerık birazdan sana çiğeri yiyeceğim yanın yoğurt bugun de spor yapmadım reglinin en azı dan bu ağrılı ilk günü yapamıyorum