Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Selam kızlar
Bende de üç gündür yeme bozukluğu var. Sağlıksız beslendim diyemem ama vücuduma aldığım şeker çok fazla oldu. Üç gündür profiterol, kaymaklı ayva tatlısı falan gırla gitti. Hepsini kendim yaptım misafir vardı diye ama hepsi boolllca şeker ve kalori içeren şeyler... Bugün de son bir top profiterolu yedim ve şeker defterini ciddi anlamda kapatıyorum. Reglim de zaten bitti sayılır. Yarın spor ve beslenme düzenime geri dönüp burda bildirim yapmaya devam edecegim

Selam kızlar
Bende de üç gündür yeme bozukluğu var. Sağlıksız beslendim diyemem ama vücuduma aldığım şeker çok fazla oldu. Üç gündür profiterol, kaymaklı ayva tatlısı falan gırla gitti. Hepsini kendim yaptım misafir vardı diye ama hepsi boolllca şeker ve kalori içeren şeyler... Bugün de son bir top profiterolu yedim ve şeker defterini ciddi anlamda kapatıyorum. Reglim de zaten bitti sayılır. Yarın spor ve beslenme düzenime geri dönüp burda bildirim yapmaya devam edecegim
Aynen bende öyleydim tekrar normale dönebilirim artık regli olana canavar oluyorum

Merhaba bana yardım edecek biri çıkar insallh 3 çocuk annesiyim en küçük bebeğim 18 aylık diğerleri 4 ve 6 yaşında üst üste doğum yapınca aldığım kiloları veremedim evde bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama pek başarı olamadım şuan 3 gündür 25 dk yada 20 dk kadar tempolu yürüyüş yapıyorum koşu bandı ile ama eklem yerleri çok ağrıyor sizce sadece 25 dk yürüme ile kilo verir miyim daha fazla yapamıyorum çünkü kalp çarpıntısı oluyor ve dizim cok ağrı yapiyir bu arada 77 kiloyum

Merhaba bana yardım edecek biri çıkar insallh 3 çocuk annesiyim en küçük bebeğim 18 aylık diğerleri 4 ve 6 yaşında üst üste doğum yapınca aldığım kiloları veremedim evde bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama pek başarı olamadım şuan 3 gündür 25 dk yada 20 dk kadar tempolu yürüyüş yapıyorum koşu bandı ile ama eklem yerleri çok ağrıyor sizce sadece 25 dk yürüme ile kilo verir miyim daha fazla yapamıyorum çünkü kalp çarpıntısı oluyor ve dizim cok ağrı yapiyir bu arada 77 kiloyum
Merhaba hoşgeldin öncelikle ☺️
Koşu bandı eklem yerlerinde ağrıya menisküse sebep olur ağrı oluyorsa tavsiye etmiyorum sakatlık çıkabilir. Onun dışında rejim yapıyormusun emzieiyormusun?

Davete katıldım bugün. Sarma , börek,pogaca,elmalı kurabiye,çikolata,tazecik pasta vardı ama hiçbirinden yemedim. İçim gitti :KK43: baktım öyle uzaktan. Zayıf olmak istiyorum diye sadece
Hahahaha günaydın balım 😂 valla ben bu hafta sonu yedimm de yedim acelemiz yok ya kocaman 5 6 ay var 🤸‍♀️🤙 ama yeni yılla birlikte zaman hızlı akar bende artık çok net sıkılaşıp selülit ler den ebediyen kurtulmak istiyorum 🤫

Hahahaha günaydın balım 😂 valla ben bu hafta sonu yedimm de yedim acelemiz yok ya kocaman 5 6 ay var 🤸‍♀️🤙 ama yeni yılla birlikte zaman hızlı akar bende artık çok net sıkılaşıp selülit ler den ebediyen kurtulmak istiyorum 🤫
Valla ben yemedim bir çatal bile almadım insallah karşılığını da alırım ama sen sanki son zamanlarda çok kaçamak yaptın kuzu

Valla ben yemedim bir çatal bile almadım insallah karşılığını da alırım ama sen sanki son zamanlarda çok kaçamak yaptın kuzu
Evet ya regl oldum olucam zart zurt derken ama bitti bu hafta devam şimdi 2 yumurta yiyeceğim. Akşama bir çorba yapacağım kasmaya devam yarın spora devam edeceğim bugünde geçsin 🙏😕

Evet ya regl oldum olucam zart zurt derken ama bitti bu hafta devam şimdi 2 yumurta yiyeceğim. Akşama bir çorba yapacağım kasmaya devam yarın spora devam edeceğim bugünde geçsin 🙏😕
Bende 1 saat yürüdüm geldim :)
Regl zamanı çok zor oluyor valla. Ben de cumartesi günü yumurta yedim full :)

Valla gece gece yemekleri hazırladım yarına :KK53:
Kereviz soğan sarımsak ve 2 tne tavuk butuyla suda haşladım onları yarın akşam yemeği yapacağım. Onların suyuna biraz kırmızı mercimek koyup bir dişte zencefil katarak çorba yaptım. İşlem tamam 👌
Yarın spora devam totalde 50 60 dakika. İyi geceler 🧖‍♀️

Valla gece gece yemekleri hazırladım yarına :KK53:
Kereviz soğan sarımsak ve 2 tne tavuk butuyla suda haşladım onları yarın akşam yemeği yapacağım. Onların suyuna biraz kırmızı mercimek koyup bir dişte zencefil katarak çorba yaptım. İşlem tamam 👌
Yarın spora devam totalde 50 60 dakika. İyi geceler 🧖‍♀️
Ben de kac gundur sebze corbasi yapicam, bi turlu firsat olmadi. Yarin falan yapiyim bari.

Gunaydinlar kizlar:) bugunku menum
Oglen: izgara etli, pirincli ve avokadolu salata
Ara: 2-3 parca kurutulmus et
Aksam: firinda mantarli ve peynirli brokoliden 6-7 kasik, 200 gr izgara tavuk, 1 kasik yogurt, zeytinyagli limonlu yesil salata

Bugun hem cok actim hem de spor icin acayip hevessizdim, noldu bana bilmiyorum. Yemegin porsiyonlarini biraz buyuk tuttum enerjim artsin diye.
Spor: 20 dk bisiklet, 65 dk agirlik calismasi, 11 bin adim

Gunaydinlar kizlar:) bugunku menum
Oglen: izgara etli, pirincli ve avokadolu salata
Ara: 2-3 parca kurutulmus et
Aksam: firinda mantarli ve peynirli brokoliden 6-7 kasik, 200 gr izgara tavuk, 1 kasik yogurt, zeytinyagli limonlu yesil salata

Bugun hem cok actim hem de spor icin acayip hevessizdim, noldu bana bilmiyorum. Yemegin porsiyonlarini biraz buyuk tuttum enerjim artsin diye.
Spor: 20 dk bisiklet, 65 dk agirlik calismasi, 11 bin adim
Günaydın ❤️Bazen motivasyon düşüyor yavrum ya 😬 1 2 gün ara verip vucuda dinlenme sağlamak önemli 🙏👌
Menü şahane dün yaptığım çorba sabah kahvaltı niyetine evdekiler içmiş bitmiş 🤣 yenisini yapacağız mecbur bizde 🤭

Selam kızlar
Yazamadım yine ama en son yazdığımdan beri düzene girdim baya. Antrenman süremi ortalama 45dkya çıkardım. Karın-kardiyo-kuvvet karışık bir şeyler yapıyorum bugün güç toplama günüm :-) Kahvaltımı yaptım az önce, bir kahve içicem şimdi. Misafirliğe gidiyorum, pasta yaptım oraya götürücem ama yemiiceemm kararlıyım:confused: iki-üç içli köfte ve salatalardan bir tabak oluşturup öyle gecistiricem akşam yemeği olarak :")

X