- 17 Aralık 2015
- 26.674
- 48.620
- 598
bizimki ayagimizin dibinde uyuyo sadece ayaklarimiz yorgandan cikarsa yalamaya calisiyo o kadarBen uyurken o da elleşmeyip dolap tepesinde uyur mu yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizimki ayagimizin dibinde uyuyo sadece ayaklarimiz yorgandan cikarsa yalamaya calisiyo o kadarBen uyurken o da elleşmeyip dolap tepesinde uyur mu yani
Yaa bu kadar mıbizimki ayagimizin dibinde uyuyo sadece ayaklarimiz yorgandan cikarsa yalamaya calisiyo o kadar
Hangi mamayı veriyorsunuz acaba benim kız 8 yaşında kısır ne yapsam kilo almıyor 4 kilo kemik torbası resmen...o kadar vitamin de veriyoruz yok ..hekime sorduk bu cinsler fazla almaz dedi(cins derken iki renk tortish) ama endişeleniyorum bazen sokaktakiler tosun gibi benimki de tok evin aç kedisi resmen mama olarak r.cnn.+7yas maması ve gastrosinal mamayı karıştırıp veriyorum..Merhaba benim 1 kedi oğlum var 1 papağanımız var var . Birde tabi ki 5 yaşında oğlum . Eve gelen her canlı bir çocuk bunu unutmayın . Kedi 5 Mayıs 2024 te eve geldi papağan 19 Mayıs 2023. Kedimin obezite sorunu var maalesef ki hiç doymuyor ve zorlanıyoruz bu olay yüzünden günde 4 kere mama veriyorum gramla oda ama tabi duygusal açlığı var evde anne mama diye geziyor . Tuvaletini kapatamıyor kaka açık kalıyor genelde her gün taranıyor . Hergün vitaminleri veriliyor Bazen popodan kaka paspasına düşüyor . Kedini az yalıyor . Bu aralar tüy dökümü var yoğun bunun sebebi duygusal anlamda sürekli aç mama onu doyurmuyor fazla yese aşırı kg alıyor şuan bile 5.350 gram oldu Buda sıkıntı Hergün evi süpürüyorum yatak üstleri koltuklar vs tuvaleti Hergün temizleniyor kum. 2 ayda bir aşısı var . Ama ilk zamanlar çok sık aşısı oluyor bilginiz olsun. Eylül ayında kısırlaştı . Çok güzel hayvan bize çok iyi geliyor ama zor bilginiz olsun. Alıp başkasına vermeye çalışmayın sonra
Şu dayak atma meselesine çok güldüm ben de çok dayak yiyorum yaaaa. Her şey yolundayken birden dönüp çakıyor iki tane. Geçen gün yüzüme tokat attı bildiğiniz, elmacık kemiklerimi çizmiş, madara oldum millete deo beni kedi, nereye koysan yaşar uyuyacak yeri olsun yeter ki avlanma saatlerinde deli deli oraya buraya koşar onune cikarsam dayak atar nasiplenirim baskada göremiyoruz zaten
bizimkinin baska derdi yokYaa bu kadar mı
ya dimi akillarina ne geliyorda birden bize sariyolar acaba, gecerken iki tane çakip geciyo bazen karsilasiyoruz seytan görmüş gibi hareketler falan deli mi neŞu dayak atma meselesine çok güldüm ben de çok dayak yiyorum yaaaa. Her şey yolundayken birden dönüp çakıyor iki tane. Geçen gün yüzüme tokat attı bildiğiniz, elmacık kemiklerimi çizmiş, madara oldum millete de
İlk bize geldiği zaman purina yiyordu 1 ay onu devam ettik alışsın eve düzene vs birde uzak yerden geldi bize . Sonra hılls balıklı aldım ama o mide bağırsak sistemini bozdu çocuğumun kakası ve kendi inanılmaz koktu . Onu bıraktık proplan aldık onu yedi bir süre . Sonra kg alımı hızlıydı hep . Veteriner arkadaşım felisia diye bir mama önerdi Türkiye’de paket oluyormuş içeriği temiz diyet için dedi ona devam ettim . Fakat bu aralar tüy dökümü yoğun ve doymuyor bir türlü bende acaba mama yüzünden mi dedim vicdan yaptım yeniden proplan aldım. Arkasında yazan miktar kadar veriyorız 70 gram . Onu da 15x3 ve 25 gram da gece için veriyorum . Doymuyor sürekli aç ama kg alıyor . Sahiplenmeden önce babasının videolarını görmüştüm oda şişman etli kemikli bir kediydi oğlum da öyle babasına benziyor . Bence genetik bir şey buHangi mamayı veriyorsunuz acaba benim kız 8 yaşında kısır ne yapsam kilo almıyor 4 kilo kemik torbası resmen...o kadar vitamin de veriyoruz yok ..hekime sorduk bu cinsler fazla almaz dedi(cins derken iki renk tortish) ama endişeleniyorum bazen sokaktakiler tosun gibi benimki de tok evin aç kedisi resmen mama olarak r.cnn.+7yas maması ve gastrosinal mamayı karıştırıp veriyorum..
Geçen eşim nöbetten çıktı adam kanepede uyuyor benim oğlan kalkmış adama bi tokat atmış . Bence yaşıyor mu diye kontrol ettiya dimi akillarina ne geliyorda birden bize sariyolar acaba, gecerken iki tane çakip geciyo bazen karsilasiyoruz seytan görmüş gibi hareketler falan deli mi ne
Bizim ki birde banyodan çıktigimizda temiz oldugumuza emin olmayip kendisi ekstradan yalayip temizliyo
Allah bilir ne düştü aklınaGeçen eşim nöbetten çıktı adam kanepede uyuyor benim oğlan kalkmış adama bi tokat atmış . Bence yaşıyor mu diye kontrol etti
Bak içerde kaka yaptı bağırıyor beni çağırıyor gideyip poposunu ben sileyim kendi yalayıp uğraşması . Bende haydi gel yanıma ne oldu diyorum geldi pıponu dön bakayım kakalı mı diyorum poposunu dönüyorAllah bilir ne düştü aklına
Bu da iyiymiş titiz hayvan başka tabi, su sabun onun kadar nasıl temizler aşk olsunya dimi akillarina ne geliyorda birden bize sariyolar acaba, gecerken iki tane çakip geciyo bazen karsilasiyoruz seytan görmüş gibi hareketler falan deli mi ne
Bizim ki birde banyodan çıktigimizda temiz oldugumuza emin olmayip kendisi ekstradan yalayip temizliyo
Geçen gece uyandım su içmeye kalkacağim nasıl anlatsam bir şeye bastım ama belli yani o şey normal bir şey değil.Bak içerde kaka yaptı bağırıyor beni çağırıyor gideyip poposunu ben sileyim kendi yalayıp uğraşması . Bende haydi gel yanıma ne oldu diyorum geldi pıponu dön bakayım kakalı mı diyorum poposunu dönüyor
Bizim ki bizi hiç çizmedi, bazen kızım aglayinca koşa koşa miyavlayarak yanina gelip kizimi yaliyor.Bu da iyiymiş titiz hayvan başka tabi, su sabun onun kadar nasıl temizler aşk olsun
Geliyor kucağıma, sevdiriyor kaşıtıyor sonra dönüp pis pis bakmaya başlıyor. Ben işe uyanana kadar çat çat geçiriyor son zamanlarda epey vicdan sahibi oldu gerçi, tırnakları içeri çekiyor çakarken, başlangıçta bıçak gibi kesiyordu, şimdi sadece çiziyor çok şükür.
Benimki sokak kedisi aslında, balkonumda yaşıyor. Öyle bütün gün geziyor falan da değil, arada çıkıp bi hava alıp geri geliyor. Ayarını bilmesi lazım diye düşündüm sen anlatınca ama bununki savunma mekanizmasıydı büyük ihtimalle, yavaş yavaş törpülüyor kendini. Ben onu sevip öperken kolumu ısırırdı, bayağı da acırdı, ne yapıyor bu diye düşünürdüm. Şimdi dişleme işi de bayağı yumuşadı, o da beni öpüyor galiba bebekler de öpme işini çözene kadar saçmalar ya o hesap sanırımBizim ki bizi hiç çizmedi, bazen kızım aglayinca koşa koşa miyavlayarak yanina gelip kizimi yaliyor.
Çizmelerinin sebebi evde başka kedi olmayinca hızlarini bilemediklerindenmiş nerede duracagini bilmiyor yani.
Gecen iki sokak kedisinin 5 saniyelik kavgasina şahit oldum nasıl yoldu o kadar tüyü anlayamadim