Kedi Korkusunu Yenemiyorum

Şahsen sizi çok saygısız buldum. Siz korkmayın, korkana saygı duyun yeter.

Şahsen sizi çok saygısız buldum. Siz korkmayın, korkana saygı duyun yeter.

Siz de taktiniz saygi duyun saygi duyun. Napiyorum ben alip kediyi zorla kucaginiza mi atiyorum?
Fikirlerimi soyluyorum.
Sokak ortasinda kedi var diye car car herkesi kendine donup baktiracak kadar bagiranin basina masayi geciresim geliyor evet. Oturmasin madem acik alana...

İnşallah denk gelmeyiz bi yerde cırcır bağırmam anan bağıran da keyfine bağırmıyor bi de böyle düşünün

İnşallah denk gelmeyiz bi yerde cırcır bağırmam anan bağıran da keyfine bağırmıyor bi de böyle düşünün

Kimsenin basina masa gecirmedim, geciresim geliyor dedim. Tedavi olmak yerine sokaklarda cocuk gibi bas bas bagirmanin izahi yok, kaldi ki cocuklar bile yapmiyor o hareketi.
Kedi korkusu olup bunun icin "ciddi anlamda" tedavi goren 10 kisiden 1 tane zor cikar. Ciyak ciyak bagirmak daha kolay geliyor.

Benim de orumcek fobim var uzun yillardir ama kendimi kaybetmiyorum bu derece.

Yaşamadığınız bir şey için bu kadar kesin konuşmayın. Allah bir gün öyle bir gösterir ki şaşırırsınız. Kimse istemez küçücük bi varlıktan korkmayı.

Yaşamadığınız bir şey için bu kadar kesin konuşmayın. Allah bir gün öyle bir gösterir ki şaşırırsınız. Kimse istemez küçücük bi varlıktan korkmayı.

Sanki dermansiz bir dert, tedavisiz bir hastalik kedi korkusu. Oyle bir anlatiyorsunuz ki dunyada cozumu yok sanki.

Kusura bakmayin ama "ben de istemezdim" demekten baska hicbir tedaviyi denemiyor korkanlarin buyuk cogunlugu. Ben o yuzden anlayisli degilim.

O zaman yazmayın hanımefendi ben sizin gibilerden tepki görmek için açmadım bu topiği.

Bende farelerden korkuyorum aslında bunu yenmek istiyorum. Konu ile alakasız belki ama neler yapabilirim bilmiyorum. Altında yatan sebepleri arastırmak lazım. Mesela cogu kişiye sevimli gelen fare benim için itici maalesef (hayvanları da cok seviyorum aslında) Doktora mı gitsem acaba

Bende korkuyorum. Siz bi de sadece kediden korkuyosunuz ben bütün hayvanlardan. Benden büyük kuzenim vardı hep korkuturdu beni küçükken. Yenemiyorumda.

Aynı ben. Hatta geçenlerde aynı konuyu açmak istedim ama topa tutulurum diye vazgeçtim. Kendimi bildim bileli kedilerden korkuyorum. Bir sebebi olmadan hatta. Sokakta yürüdüğümde kendi görünce elim ayağıma dolanıyor. Misafir gittiğim yerde eğer evde kedi varsa o kediyi başka odaya alıyorlar beni ayrı. Karşılaşmamız mümkün değil. Sizin gibi bende dışarıda yemek yerken eğer ortamda kedi varsa herkesin düzenini bozuyorum. Ayağa kalkıyorum, masa etrafında koşuyorum. Kısaca rezillik. Diğer masalarda insanlar tarafından nasıl gözüktüğümü düşünmek bile istemiyorum. Artık aileminde bu durumdan sıkıldığını ve utandığını seziyorum. Özellikle yavru kediler en büyük korkum. Onları görünce ağlıyorum hatta korkudan. Videolarda görünce bile tüylerim diken diken oluyor. Birtek kedilere karşı böyleyim. Diğer hayvanlardan korkum yok. Garipta olsa yakınımda yılan görmüş insanım ama hiç umrumda değil. Kaç defa fare gördüm. Ondan korkmam. Böceklerden hiç korkmam ama kediler aman allahım.

Benim de kedim var,sokakta ki hayvanları da elimden geldiğince beslemeye çalışıyorum kedi sevmeyen yada korkan insanlara tabi ki saygı duyuyorum herkes sevmek zorunda değil ama bu sevgisizlik yada korku o hayvanlara zarar vermeye doğru giderse işler değişir benim için onun dışında sorun yok bence buraya bir adette totosunu yediğim oğlumun fotosunu bırakıp kaçıyorum

Tesetturle ne alakası var ben mi anlayamadım ben tesettürlü değilim ama bende korkuyorum kediden öyle bağırıp çağırmam ama asla dokunamam yada aynı odada duramam

Dinle ne ilgisi var ki? Benim bir tanıdığım var kendisi ateist. Hayvanlardan hem çok korkar hem de hiç sevmez.

İşte bunu kullanıyorlar. Alakası yok. Açık olan biride korkabilir. Ama sanki sadece tek yobaz biziz ve korkuyoruz moduna sokuyorlar. Kafede sokakta pazarda çok kişinin tesettürden dem vurar laf sokmasına, kavga etmeme sebeb oldu. İlk dedikleri maalesef hemen kapalılıktan yobazlığa laf çarpma...

Kazlarla karşılaşmamışsınız sanırım bana göre en prikopat hayvan onlardır . Örümcek fobim var benim de eğer yenmek istiyorsanız psikolog desteğiyle fobiler yenilebiliyor. Ama herkes her hayvanı sevmek zorunda değil. Kediler gelmesin diye köpek sahiplenip onunla dolaşmak da bir çözüm olabilir.

Yazdıklarınız fikriniz olabilir ama saygısızca ... bn kediden korkuyorum inanılmaz bir şekilde küçükken yaşadığım olaydan dolayı ama hayvanları kedileri sevmiyor onlara zarar veriyor değilim tabiki sadece korkuyorum evet dışarda yemek yerken sıkıntı yaşıyorum ama bu fobinin geçmesi için uğraşı versem de olmadı bnm sizin yazınızda okuduğumda üzüldüğüm şey ise siz insanları sevmiyorsunuz fikrine kapılmam nasıl bir insan korkuyor diye masayı geçiresim geliyor diye biliyor bir insana sırf korkuyor diye sizin adınıza çok üzüldüm...

Kedi korkusu yuzunden herkesten tepki aldigim cok zaman oldu. En son bu sene kursa gec kaldim bir hisimla kapiyi actimki hayvancik soguk diye içeri girmis korkmuş. Ben korktum o korktu ama ufak capli bir ciglik eşliğinde aklimi kaybediyorum sandim. Sonrada pesimden yukari kdar gelip tuvalete girmiş. Neyseki tuvalette önüme cikmadi kıpırtısindan anladim.

Ben çocukken kedi kış günü binanın içine girmiş ama kapı da kapalı olduğu için geri çıkamamış sanırım. Gece vakti biz gezmeden gelmiştik dış kapıyı ben yiter yitmez kedi böyle kavga esnasında çıkardıkları viyaak viyak seslerle üstüme doğru geldi ve sonra yandan çıktı gitti. Ben bu sebeple hee kedi üstüme aylayacak sanır kedi olan yerde ayaklarımı altıma toplar otururdum. Geçen sene yazlığa komşunun kedisinin yavrusu geldi ve ben oğlum benim gibi korkmasın diye o yavruya hep yemek bıraktım ve o bize öyle alıştı ki onun sayesinde fobimi aştım ama yine de dokunamadım. Bu sene de bir hevesle gittim ki yazlığa yine komşunun kedilerinden biri bizim bahçeye gelmeye başladı ama kedi çook korkunç. Sebebi nedir bilmiyorum ama kuyruğu çok uzun ve ucu kabarık kabarık aşırı tüylü. Gelip geçtikçe kedi içim ürperiyor. Onun sayesinde de yeniden korkar oldum

Ben çocukken hiç korkmazdım kedileri severdik beslerdik. Kocaman sokak köpekleriyle bile oynardık ama sonra noldu bilmiyorum korkum başladı benim de kedi ve köpeklere karşı. Hep de peşime takılıyorlar sanki korkumu anlayıp dalga geçer gibi bi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…